HFT Magyar Kupa 1. forduló
41 hozzászólás
• Oldal: 4 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: HFT Magyar Kupa 1. forduló
fotdm írta:Maximus írta:
lesz kint, nyugodtan hozhatod!
...egy MK-n kötelező, + még egy emberről tudok akinél lesz
köszi, gondolom praktikusan verseny előtt kellene kiérnem, ugye? Kit kereshetek ezzel?
ha felismersz: engem
-

Maximus - MFTSZ versenyző
Maximus írta:fotdm írta:
köszi, gondolom praktikusan verseny előtt kellene kiérnem, ugye? Kit kereshetek ezzel?
igaz, már nem úgy nézek ki mint a fotón...
...már hosszú szőke hajam van és nem lesz rajtam napszemcsi sem
...és tangát hordok
-

Maximus - MFTSZ versenyző
Maximus írta:Maximus írta:
igaz, már nem úgy nézek ki mint a fotón...
...már hosszú szőke hajam van és nem lesz rajtam napszemcsi sem![]()
...és tangát hordok
Hi, küldtem privit.
- fotdm
Sziasztok,
Néhány info, remélhetőleg ha kitart holnapra a mai időjárás nagy locs-pocs nem lesz.
A föld még nedves, a fűre fekvést nem ússza meg senki szárazon
Néhány info, remélhetőleg ha kitart holnapra a mai időjárás nagy locs-pocs nem lesz.
A föld még nedves, a fűre fekvést nem ússza meg senki szárazon
-

suterft - MFTSZ versenyző
Pár fotó a mai versenyről:
https://picasaweb.google.com/107060245081131241450/HFTMK12012Dabas?authkey=Gv1sRgCMfxhdGir6L6pQE#

https://picasaweb.google.com/107060245081131241450/HFTMK12012Dabas?authkey=Gv1sRgCMfxhdGir6L6pQE#
-

Sam6 - MFTSZ Elnök
Orosz Jankó írta:Elég viharos eredmények születtek![]()
na ja,én csak az ólmot pocsékoltam...
majd legközelebb,talán.....:-)
- bosijani
- MFTSZ versenyző
Sziasztok,
Az Oscar gálák vége jutott eszembe amikor a díjazottak mindenkinek megköszönik, hogy a díjig jutatták őket.
Én is megszeretném köszöni minden részt vevőnek, hogy eljött és a meglehetősen erős szél ellenére is kitartott. Sajnálom, hogy így alakult de a részünket becsületesen megtettük pályaépítésben sajnos a széllel már nem szerettük volna nehezíteni a pályákat(erre egyéb megoldásokat találtunk
).
Meg szeretném továbbá köszönni a mindenkinek aki segített a lebonyolításban ki sebességmérővel de főleg a Vasnyulas tagok pálya építéssel-bontással, célokkal.
Külön szeretném megköszönni Bálint Zolinak mind a pénteki mind a szombati hathatós közreműködését és Payának
a versenyellenőri feladat elvállalását.
Remélem a szél ellenére jól éreztétek magatokat és a következő dabasi versenyen újra találkozunk.
Apropó találtunk egy 40 es célt amit senki nem tudott leküzdeni, nem volt találat a killzónában
Az Oscar gálák vége jutott eszembe amikor a díjazottak mindenkinek megköszönik, hogy a díjig jutatták őket.
Én is megszeretném köszöni minden részt vevőnek, hogy eljött és a meglehetősen erős szél ellenére is kitartott. Sajnálom, hogy így alakult de a részünket becsületesen megtettük pályaépítésben sajnos a széllel már nem szerettük volna nehezíteni a pályákat(erre egyéb megoldásokat találtunk
Meg szeretném továbbá köszönni a mindenkinek aki segített a lebonyolításban ki sebességmérővel de főleg a Vasnyulas tagok pálya építéssel-bontással, célokkal.
Külön szeretném megköszönni Bálint Zolinak mind a pénteki mind a szombati hathatós közreműködését és Payának
Remélem a szél ellenére jól éreztétek magatokat és a következő dabasi versenyen újra találkozunk.
Apropó találtunk egy 40 es célt amit senki nem tudott leküzdeni, nem volt találat a killzónában
-

suterft írta:Sziasztok,
Én is megszeretném köszöni minden részt vevőnek, hogy eljött és a meglehetősen erős szél ellenére is kitartott. Sajnálom, hogy így alakult de a részünket becsületesen megtettük pályaépítésben sajnos a széllel már nem szerettük volna nehezíteni a pályákat(erre egyéb megoldásokat találtunk).
nem egy liba volt?
majd legközelebb,talán.....:-)
- bosijani
- MFTSZ versenyző
de igen egy buta liba volt 
az avataromban látható
, ő volt a "nap túlélője"
az avataromban látható
-

41 hozzászólás