MK 7. forduló FT záró verseny
Re: MK 7. forduló FT záró verseny
Talán nem kellene egy FT magyar kupa zárófordulóból betontuskót cipelő HFT-s bohócságot csinálni!! Azt hiszem ezt az érvényes szabályzat sem engedélyezi!
Pálcikás céllövölde esetleg???
-

foxpro - Hozzászólások: 681
foxpro írta:Talán nem kellene egy FT magyar kupa zárófordulóból betontuskót cipelő HFT-s bohócságot csinálni!! Azt hiszem ezt az érvényes szabályzat sem engedélyezi!
Ne haragudj magadra mer rám nincs miért, de ha zavarunk akkor leveszem a nevezést
nyílt irányzékos csúzli
-

Orosz Jankó - Hozzászólások: 166
Semmi sem tiltja, hogy valaki tízszeres nagyítású távcsővel lőjön végig egy FT versenyt pl. fekvő testhelyzetből lőve a célokat. Azzal lehet kötekedni, hogy nem használhat FT versenyen külső támasztékot, ill. hogy az álló pályákat állva, a térdelőket meg térdelve lője meg.
DE, más FT MK-kon is voltak már HFT lövők, és eddig még senkit sem zavartak. Ráadásul a szabályzat alapján a verseny rendezője a Szövetséggel egyeztetve bármilyen kategóriát meghatározhat a kiírásban a versenyre.
Tudom, a kiírás nem tartalmazott HFT kategóriát...
DE, más FT MK-kon is voltak már HFT lövők, és eddig még senkit sem zavartak. Ráadásul a szabályzat alapján a verseny rendezője a Szövetséggel egyeztetve bármilyen kategóriát meghatározhat a kiírásban a versenyre.
- sörnyitó
- MFTSZ versenyző
A féle értések elkerülése végett!....
A FT magyar kupafordulón a HFT kedvelők , semmiféle módón nem akadályozhatják a Ft versenyzőket.
A lőállásra a FT versenyzőnek nem kell várnia a Hft- s miatt.
Ha a kupában résztvevő megérkezik a lőálláshoz, a kupaversenyen kívüli sport társ köteles a helyet átadni.
Egyébként nem szerencsés a vegyített Magyar kupa, Kéretik a rendező több komolysággal kezelje a szövetségi versenyeket.
Én úgy gondolom, hogy számtalan lehetőség lesz, (van )a gyakorlásra( főleg 7,5 J ban)
A FT magyar kupafordulón a HFT kedvelők , semmiféle módón nem akadályozhatják a Ft versenyzőket.
Ha a kupában résztvevő megérkezik a lőálláshoz, a kupaversenyen kívüli sport társ köteles a helyet átadni.
Egyébként nem szerencsés a vegyített Magyar kupa, Kéretik a rendező több komolysággal kezelje a szövetségi versenyeket.
Én úgy gondolom, hogy számtalan lehetőség lesz, (van )a gyakorlásra( főleg 7,5 J ban)
VÉRNYÚL
SCHMIDT & BENDER FOREVER
Anschütz 9015 FT
Szaros MARCH
-

paja - MFTSZ versenyző
sörnyitó írta:Semmi sem tiltja, hogy valaki tízszeres nagyítású távcsővel lőjön végig egy FT versenyt pl. fekvő testhelyzetből lőve a célokat. Azzal lehet kötekedni, hogy nem használhat FT versenyen külső támasztékot, ill. hogy az álló pályákat állva, a térdelőket meg térdelve lője meg.
Első rész igaz, de akkor nem HFT mert nincs támaszták ugye??? Akkor FT-re nevezett és az FT szabályok vonatkoznak rá!!!!!!!!!!!!!
Nem lett más kategória kiírva és egyeztetve, és a szabály amúgy sem HFT bekeverésére gondolt, hanem más fegyver kategóriára. Az FT versenyen FT szabály szerint kell versenyezni!
Szabályzat mert sosem olvassa el senki vazze, qrvára unom már a sok tudatlan okoskodót:
8.2.8. Megfigyelők is elkísérhetik a versenyzőket, de nem mehetnek 2 /kettő/ méternél
közelebb a tüzelési ponthoz. A megfigyelők nem mérhetnek távolságot, és nem lőhetnek
az éppen szabad pályákon, illetve semmilyen módon nem zavarhatják a versenyzőket. Ha
a szabályokat megszegik, a megfigyelők kitilthatók a pályákról. Ha a megfigyelő egyben
versenyző is, kizárható.
Azaz a HFT-s lövő nem versenyző FT versenyen, nem lőhet a pályán!!!!!!!!
Ez nem HFT verseny lesz, nem tudom, hogy egy klub első FT MK versenyét igy kellene megrendeznie, nem biztos, hogy szerencsés bemutatkozás!!!!
-

foxpro - Hozzászólások: 681
paja írta:A féle értések elkerülése végett!....
Most, hogy mondod, nekem felrémlik egy HFT MK, ahol a tökölő FT-t gyakorló "műkedvelőkre" kellet folyamatosan várakozni a versenyzőknek
-

kzozee - Hozzászólások: 635
Szerintem kár ezen ennyit acsarkodni. Nem gondolom, hogy a HFT-t bohócságnak kellene tekinteni (a betontuskót én viccnek gondoltam - vagy komoly volt?
). Az eddigi 36 nevezőből összesen 1 fő nevezett HFT-ben, a pályák száma alapján összesen 48 főnek van helye a versenyen, de ekkora FT-s létszámra az idén még nem volt példa, tehát valószínűleg lesz helye a HFT-seknek. Még üres pálya is kihagyható köztük és a HFT-sek között - bár azon igencsak meglepődnék, ha az FT-seknek a HFT-sekre kellene várni.
A szabályokat sem kellene boncolgatni túlzottan. Elég, ha azt vesszük elő, ami megengedi, hogy helyi verseny összevonható MK fordulóval, amire ugye az idén már volt példa, és ráadásul mindkettő kombinált FT+HFT verseny volt, különösebb fennakadások nélkül.
A szabályokat sem kellene boncolgatni túlzottan. Elég, ha azt vesszük elő, ami megengedi, hogy helyi verseny összevonható MK fordulóval, amire ugye az idén már volt példa, és ráadásul mindkettő kombinált FT+HFT verseny volt, különösebb fennakadások nélkül.
-

FTi - Adminisztrátor
Pár hsz ment a gyűjteménybe, majd egyszer rendezünk egy kiállítást.
-

FTi - Adminisztrátor
FTi írta:Pár hsz ment a gyűjteménybe, majd egyszer rendezünk egy kiállítást.
-

norinco - Hozzászólások: 86
FTi írta:Szerintem kár ezen ennyit acsarkodni. Nem gondolom, hogy a HFT-t bohócságnak kellene tekinteni (a betontuskót én viccnek gondoltam - vagy komoly volt?). Az eddigi 36 nevezőből összesen 1 fő nevezett HFT-ben, a pályák száma alapján összesen 48 főnek van helye a versenyen, de ekkora FT-s létszámra az idén még nem volt példa, tehát valószínűleg lesz helye a HFT-seknek. Még üres pálya is kihagyható köztük és a HFT-sek között - bár azon igencsak meglepődnék, ha az FT-seknek a HFT-sekre kellene várni.
Volt már idén 48 induló FT MK versenyen.
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
-

AirArms - MFTSZ versenyző
Vissza: Versenyek és egyéb események