HFT MK 6.
28 hozzászólás
• Oldal: 1 / 3 • 1, 2, 3
Re: HFT MK 6.
Tiszteletem mindenkinek!Ezúton szeretnék érdeklődni, hogy a hétvégi HFT-MK-Kupával kapcsolatosan,Debrecenben, vagy közvetlen környékén,péntek és szombat esti szállást két főre, elérhető áron szeretnék magam és a lányom részére biztosítani, mivel nagyon nagy a távolság,és körülményes az utazás.
Válaszotok bár mi is legyen, azt előre is megköszönöm gaga57
FT:WaltherLG-90 + Niko S. 6-24X56
-

Gayer Attila - Hozzászólások: 173
Gayer Attila írta:Tiszteletem mindenkinek!Ezúton szeretnék érdeklődni, hogy a hétvégi HFT-MK-Kupával kapcsolatosan,Debrecenben, vagy közvetlen környékén,péntek és szombat esti szállást két főre, elérhető áron szeretnék magam és a lányom részére biztosítani, mivel nagyon nagy a távolság,és körülményes az utazás.
Ha 50 km-re megfelel, akkor ugyanaz az ajánlatom, mint a HFT OB-n. Csak már a medence vize hideg kicsit...
-

Sam6 - MFTSZ Elnök
Sam6 írta:Gayer Attila írta:Tiszteletem mindenkinek!Ezúton szeretnék érdeklődni, hogy a hétvégi HFT-MK-Kupával kapcsolatosan,Debrecenben, vagy közvetlen környékén,péntek és szombat esti szállást két főre, elérhető áron szeretnék magam és a lányom részére biztosítani, mivel nagyon nagy a távolság,és körülményes az utazás.
Ha 50 km-re megfelel, akkor ugyanaz az ajánlatom, mint a HFT OB-n. Csak már a medence vize hideg kicsit...
Elnézést kérek, de a családi kupaktanács döntése alapján, egyedül megyek, Debrecenben szállok le, és onnantól fogva, halvány sejtésem sincs, hogy merre tovább, a vonatom pénteken dél után 15 óra körül ér be.
Köszönöm válaszod,fórum közelben leszek folyamatosan.
FT:WaltherLG-90 + Niko S. 6-24X56
-

Gayer Attila - Hozzászólások: 173
Sam6 írta:Gayer Attila írta:Tiszteletem mindenkinek!Ezúton szeretnék érdeklődni, hogy a hétvégi HFT-MK-Kupával kapcsolatosan,Debrecenben, vagy közvetlen környékén,péntek és szombat esti szállást két főre, elérhető áron szeretnék magam és a lányom részére biztosítani, mivel nagyon nagy a távolság,és körülményes az utazás.
Ezen még én (2 fő) is gondolkodom rajta.
Esetleg más jelentekezik még? Gondolok egy esti szalonnasütésre..
Üdvözlettel:
tom
tom
-

tom - Hozzászólások: 67
tom írta:Sam6 írta:Ha 50 km-re megfelel, akkor ugyanaz az ajánlatom, mint a HFT OB-n. Csak már a medence vize hideg kicsit...
Ezen még én (2 fő) is gondolkodom rajta.
Esetleg más jelentekezik még? Gondolok egy esti szalonnasütésre..![]()
![]()
Kedves Sporttársaim!
Pénteken a déli órákban Derecskén leszek, és kora délutáni órákban érkezem Debrecenbe.
Kb. du 3-kor a pályaudvar közelében lehetek.(Gaga)
Szállás (már lefoglaltam) az Arborétumtól kb. 2 km-re, a Tó-Vendégházban lesz.
Cím: Debrecen, Diószegi út 124/B. A GPS-be Szüret utca 1-et kell benyomni. Ez kb. olyan, mint a jáki turistaház. Kulcsos ház, felszerelt konyhával. 3000.-ft/fő/éjszaka. (remélem lesz fűtés!)
Foglalás: Rácz Györgyné 0630-558-2736.
üdv. fehérbajuszlacibácsi
- HuLa02
Én is keresnék sofőrt aki menetbe jövetbe elfuvarozna Füzesabonyból Debrecenbe és vissza! Természetesen üzemanyagköltségbe beszállnék!
- gozika
poen:
Sokan kérdezték tőlem, hogy mi lesz a különbség az HFT előkészítő verseny és a HFT MK között, A mit a Püspökladányi lövész és média SC. rendez ?
Szerintem annyi, hogy a előkészítő versenyen mindenki tudta a célok távolságát, az Mk-n csak a P. Ladányiak!
De jobban érdekül, hogy tik tudjátok a menüt mink meg nem!

Sokan kérdezték tőlem, hogy mi lesz a különbség az HFT előkészítő verseny és a HFT MK között, A mit a Püspökladányi lövész és média SC. rendez ?
Szerintem annyi, hogy a előkészítő versenyen mindenki tudta a célok távolságát, az Mk-n csak a P. Ladányiak!
VÉRNYÚL
SCHMIDT & BENDER FOREVER
Anschütz 9015 FT
Szaros MARCH
-

paja - MFTSZ versenyző
paja írta:poen:
Szerintem annyi, hogy a előkészítő versenyen mindenki tudta a célok távolságát, az Mk-n csak a P. Ladányiak!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-

kzozee - Hozzászólások: 635
paja írta:poen:
Szerintem annyi, hogy a előkészítő versenyen mindenki tudta a célok távolságát, az Mk-n csak a P. Ladányiak!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zsíros kenyér, lilahagyma, meleg tea. Nem csak melegeknek!
-

Sam6 - MFTSZ Elnök
28 hozzászólás
• Oldal: 1 / 3 • 1, 2, 3
Vissza: Versenyek és egyéb események