Az Első V.B. Helyettesítő Éjszakai Verseny
24 hozzászólás
• Oldal: 2 / 3 • 1, 2, 3
Re: Az Első V.B. Helyettesítő Éjszakai Verseny
Megnézhetnénk az eredményeket?
Üdv, nymus.
Üdv, nymus.
..............................
-

nymus - MFTSZ versenyző
nymus írta:Megnézhetnénk az eredményeket?
Üdv, nymus.
Igen. csak kell egy kis idő.
nyílt irányzékos csúzli
-

Orosz Jankó - Hozzászólások: 166
Kedves Sporttársaim, és főleg a RENDEZŐK!
Véleményem szerint kiváló versenyt sikerült rendezni!
Még kevés tapasztalatot szereztem a az FT-HFT versenyekről, de annyit igen, hogy megállapítsam, hogy nagyon kellemes, jól szervezett, fegyelmezett és igen barátságos verseny volt.
Őszinte elismerésem a megvilágított kill-zónákért. Nem kevés fáradtságot és műszaki felkészülést takart a 14 pályán megvilágított rengeteg cél. A műszaki hibák azonnal elhárításra kerültek, és amit nem sikerült javítani azt vita nélkül, azonnal kivették a rendezők az eredmények közül.
Nem tapasztaltam fegyelmezetlenséget, hangos vitát, vagy veszekedést.
Finom vacsorát kaptunk, volt repeta, ásványvíz, kávé, stb. Mindenki kedves volt.
Egyetlen problémám az, hogy a magam által elvártnál gyengébben szerepeltem.
Mégegyszer köszönöm, és gratulálok!
HuLa a fehérbajusz
Véleményem szerint kiváló versenyt sikerült rendezni!
Még kevés tapasztalatot szereztem a az FT-HFT versenyekről, de annyit igen, hogy megállapítsam, hogy nagyon kellemes, jól szervezett, fegyelmezett és igen barátságos verseny volt.
Őszinte elismerésem a megvilágított kill-zónákért. Nem kevés fáradtságot és műszaki felkészülést takart a 14 pályán megvilágított rengeteg cél. A műszaki hibák azonnal elhárításra kerültek, és amit nem sikerült javítani azt vita nélkül, azonnal kivették a rendezők az eredmények közül.
Nem tapasztaltam fegyelmezetlenséget, hangos vitát, vagy veszekedést.
Finom vacsorát kaptunk, volt repeta, ásványvíz, kávé, stb. Mindenki kedves volt.
Egyetlen problémám az, hogy a magam által elvártnál gyengébben szerepeltem.
Mégegyszer köszönöm, és gratulálok!
HuLa a fehérbajusz
- HuLa02
Nagyon jó hangulatú színvonalas verseny volt. Jól éreztem magam. Köszönet a rendezőknek.
- peter630114
- MFTSZ versenyző
Köszönjük a fantasztikus verseny, tényleg nagyon jól sikerült, a kaját meg külön köszönjük a séfnek, a tökéletesen el készített vad pörköltet. A versenyről a kisebb hibákat eltekintve, ami persze egy éjszakai versenyen előfordul, "a sötétség nem a barátunk mint a kis vuknak
", rendeben zajlott le. A verseny szervezőknek is gratulálok, nem volt hiba a szervezésben, persze nem hagyhatom szó nélkül a Paja segítségét sem, mert éjszakai versenyre 35 méter feletti célok kihelyezni, hát elég rendesen meg izzasztót mindenkit. Pláne a 41,5 méter azt már csak kis gyertyaláng ként láttam a távcsövembe
, ennek ellenére izgalmas volt.
Remélem lesz még verseny amit esetleg közösen is szervezhetünk, de most nem éjszakai lenne
Cíca
Remélem lesz még verseny amit esetleg közösen is szervezhetünk, de most nem éjszakai lenne
Cíca
Cica
HFT:Steyr LG110FT MTC Viper
FT:Daytate MK4GP Nikko Stirling
HFT:Steyr LG110FT MTC Viper
FT:Daytate MK4GP Nikko Stirling
-

cíca30 - Hozzászólások: 85
Eredmények: http://tereplovesz.hu/esemenyek/N20110903b.php
Fotóalbum: http://tereplovesz.hu/fotoalbum/F20110903/
-

sipkap - Hozzászólások: 246
Hát rettenetesen sajnálom, hogy ide nem tudtam elmenni... Gratulálok a szervezőknek, ilyen versenyekkel lehet népszerűsíteni a sportágat!
HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
-

Dino - MFTSZ Elnök
szinten tiszteletem a szervezöknek, jo verseny volt. ha netantan legközelebb is terveznetek 1 ejszakait (vagy mas egyesület) akkor ha belefer jo lenne ha 2 db led egövel lennenek megvilagitva a celok (egy jobbra egy balra). mint tünde is emlitette a tavoli celoknal szinte csak egy nagyon halvany felholdszerü kepzödmeny latszott a celbol. erre kellett valahogy ravarazsolni a celkeresztet hft-ben ami nagy kunszt volt. a tapsifülre is jo lenne ha talalnatok egy jobb megvilagitasi lehetöseget. ja es a pörihez egy kis uborka jo lett volna
de van egy olyan erzesem, hogy fejlödökepesek vagytok es a legközelebbi meg jobb lesz!
de van egy olyan erzesem, hogy fejlödökepesek vagytok es a legközelebbi meg jobb lesz!
-

loksi67 - Hozzászólások: 163
loksi67 írta:szinten tiszteletem a szervezöknek, jo verseny volt. ha netantan legközelebb is terveznetek 1 ejszakait (vagy mas egyesület) akkor ha belefer jo lenne ha 2 db led egövel lennenek megvilagitva a celok (egy jobbra egy balra). mint tünde is emlitette a tavoli celoknal szinte csak egy nagyon halvany felholdszerü kepzödmeny latszott a celbol. erre kellett valahogy ravarazsolni a celkeresztet hft-ben ami nagy kunszt volt. a tapsifülre is jo lenne ha talalnatok egy jobb megvilagitasi lehetöseget. ja es a pörihez egy kis uborka jo lett volna![]()
Köszönöm a kritikát de a tejfölös juhtúrós kapros mártáshoz nem illik az uborka.
nyílt irányzékos csúzli
-

Orosz Jankó - Hozzászólások: 166
sipkap írta:Eredmények: http://tereplovesz.hu/esemenyek/N20110903b.php
Péter!
Az ifúsági versenyzők eredményeit nem találom, csak a képeket.
-

betetes - Hozzászólások: 10
24 hozzászólás
• Oldal: 2 / 3 • 1, 2, 3
Vissza: Versenyek és egyéb események