HFTA VB-póló vásárlási lehetőség
Re: HFTA VB-póló vásárlási lehetőség
FTi írta:kzozee írta:Ha lehet, az enyémen ne a Boros neve legyen, köszi
Sajnos ez csak azzal rendelhető
Sőt, a teljes magyar csapat ilyet kap az ellenség megtévesztése és a költségcsökkentés jegyében. Aztán a legjobb 8 Boros eredményét számítjuk a csapatba. (Még ha a Paja nem is lesz benne
HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
-

Dino - MFTSZ Elnök
FTi írta:kzozee írta:Ha lehet, az enyémen ne a Boros neve legyen, köszi
Sajnos ez csak azzal rendelhető
-

kzozee - Hozzászólások: 635
A VB-pólókat és sapkákat megrendeltük, a szükséges 27+16 db-ot.

A plusz példányokkal majd a vb után foglalkozunk, addig a kész cuccok alapján mindenki el tudja dönteni, hogy milyen színt/méretet szeretne, logóval vagy logó nélkül, stb.

A plusz példányokkal majd a vb után foglalkozunk, addig a kész cuccok alapján mindenki el tudja dönteni, hogy milyen színt/méretet szeretne, logóval vagy logó nélkül, stb.
-

FTi - Adminisztrátor
FTi írta:A VB-pólókat és sapkákat megrendeltük, a szükséges 27+16 db-ot.
Na ha már a végeredmény megvan, de most őszintén el tudná mondani valaki, hogy miért lett fekete?
Mi az oka?
Most nem a Pisti válaszára lennék kíváncsi, mert azt tudom. (erre szavaztunk)
De a tényleges okára lennék kíváncsi?
Miért kell nyáron egy magyar csapat ruhának feketének lennie?
Pisti remélem nekem nem kértél (feketét), mert én jeleztem, hogy nem tartok rá igényt, és sajnálnám kidobni.
Ha nem kerül rá a nevem, akkor adjuk oda annak aki esetleg szívesen hordaná!
Ha ez a magyar csapat meze, amit hordani kell, akkor én megmaradok sport turistának!
Üdv :
Paja
VÉRNYÚL
SCHMIDT & BENDER FOREVER
Anschütz 9015 FT
Szaros MARCH
-

paja - MFTSZ versenyző
Paja, nincs más válasz, erre szavaztak többen. Nekem is jobban tetszik egy világosabb, mivel nekem megvan a választás szabadsága, én olyat rendelek.
De ebben már nem érdemes több kört futni. Más sportágakban nincs még szavazás sem, hogy ki milyen mezben szeretne játszani. A lányom barátja - profi focista - csak nézett ezen.
De ebben már nem érdemes több kört futni. Más sportágakban nincs még szavazás sem, hogy ki milyen mezben szeretne játszani. A lányom barátja - profi focista - csak nézett ezen.
-

Dino - MFTSZ Elnök
Dino írta:Paja, nincs más válasz, erre szavaztak többen. Nekem is jobban tetszik egy világosabb, mivel nekem megvan a választás szabadsága, én olyat rendelek.
Ha már itt tartunk, a húgom NBII kézilabdás, és szakad a röhögéstől, hogy nyáron feketében van egy magyar csapat, speciel fekete nemzeti csapat ruhát csak a mi szövetségünk manipulatív vezetése tud elképzelni!
De ez rossz hasonlat volt, mert neki (a vejkonak) szerződése van, azt hordja amit kap, mert ha nem nincs zsozsó! Ez pedig egy karitatív társulat , ahol személyek döntenek a kényük kedvükre.
Inkább arról mesélj, hogyan hagytak ki a póló projekt böl, és miért csak a dolgok tudomásul vételénél értesítettek téged, meg a Bogyót, meg a Kalmár Ferit! Szép kis elnökség!
Ja és kár tagadni, mert a múlthéten még te sem tudtál semmiről!!!!!!!
A Bogyó pedig tőlem kérdezte, hogy tudok e valamit a pólók rol!
Ha ez normálisan van csinálva, akkor a Sirhán Gyula barátunk, hamarabb értesül arról, hogy van ilyen beruházás és spórolhatott volna az a szövetség akinek ilyen túlinformált elnökségi tagjai vannak!
Beleszólásotok NINCS és , ha nem álltok a sarkatokra nem is lesz!
De a válaszod, nem rentábilis, mert a szavazókat kérdezném, de ilyenkor lapítanak!
Szerintem ebből is géprongy lesz, mint a tavalyiból! Nézd meg hányan, és kik hordják!
VÉRNYÚL
SCHMIDT & BENDER FOREVER
Anschütz 9015 FT
Szaros MARCH
-

paja - MFTSZ versenyző
Elnökségi ülés 2011. június 21. 8 óra - Skype
Írta: Dr. Békési László
2011. június 14. kedd, 11:02
Tájékoztatok mindenkit, hogy a Magyar Field Target Szövetség Elnöksége 2011. június 21-én kedden este 8 órakor skype-os konferencia formájában elnökségi ülést tart.
Napirendi pontok:
1. Tagfelvétel: Fekete Sólyom Lövész Sport Klub (Páty)
2. Egyebek:
[color=#FF0000]- VB ruházat kérdése
Ha van napirendi pont javaslatotok, azt 2011. június 20-án 20.00 óráig megtehetitek az egyesületi vezetőn keresztül.[/color]
Sajnos az nem vezetett eredményre , így a javaslat a közgyűlés elé vinni a témát!
Sajnos a közgyűlés elé az elnökségi ülésen határozott indítvány nem került!
És csak telt múlt az idő…………………………………………………………………………………
És még mindig nem tárgyaltátok, és semmiről sem tudtatok , egyszer csak megvannak a pólók,
(tervek) max 3 szín …………………………………És kész!
Mennyi idő telt el a semmit tevésetekkel?????????????????????
Köszi!
Írta: Dr. Békési László
2011. június 14. kedd, 11:02
Tájékoztatok mindenkit, hogy a Magyar Field Target Szövetség Elnöksége 2011. június 21-én kedden este 8 órakor skype-os konferencia formájában elnökségi ülést tart.
Napirendi pontok:
1. Tagfelvétel: Fekete Sólyom Lövész Sport Klub (Páty)
2. Egyebek:
[color=#FF0000]- VB ruházat kérdése
Ha van napirendi pont javaslatotok, azt 2011. június 20-án 20.00 óráig megtehetitek az egyesületi vezetőn keresztül.[/color]
Sajnos az nem vezetett eredményre , így a javaslat a közgyűlés elé vinni a témát!
Sajnos a közgyűlés elé az elnökségi ülésen határozott indítvány nem került!
És csak telt múlt az idő…………………………………………………………………………………
És még mindig nem tárgyaltátok, és semmiről sem tudtatok , egyszer csak megvannak a pólók,
(tervek) max 3 szín …………………………………És kész!
Mennyi idő telt el a semmit tevésetekkel?????????????????????
Köszi!
VÉRNYÚL
SCHMIDT & BENDER FOREVER
Anschütz 9015 FT
Szaros MARCH
-

paja - MFTSZ versenyző
Csak hogy tereljem kicsit a témát: felmerült, hogy jobb lenne a versenyzők nevét magyar sorrendben írni.
Nos, ti hogy gondoljátok?
-

FTi - Adminisztrátor
paja írta:Dino írta:Paja, nincs más válasz, erre szavaztak többen. Nekem is jobban tetszik egy világosabb, mivel nekem megvan a választás szabadsága, én olyat rendelek.
Ha már itt tartunk, a húgom NBII kézilabdás, és szakad a röhögéstől, hogy nyáron feketében van egy magyar csapat, speciel fekete nemzeti csapat ruhát csak a mi szövetségünk manipulatív vezetése tud elképzelni!
De ez rossz hasonlat volt, mert neki (a vejkonak) szerződése van, azt hordja amit kap, mert ha nem nincs zsozsó! Ez pedig egy karitatív társulat , ahol személyek döntenek a kényük kedvükre.
Inkább arról mesélj, hogyan hagytak ki a póló projekt böl, és miért csak a dolgok tudomásul vételénél értesítettek téged, meg a Bogyót, meg a Kalmár Ferit! Szép kis elnökség!
Ja és kár tagadni, mert a múlthéten még te sem tudtál semmiről!!!!!!!
A Bogyó pedig tőlem kérdezte, hogy tudok e valamit a pólók rol!
Ha ez normálisan van csinálva, akkor a Sirhán Gyula barátunk, hamarabb értesül arról, hogy van ilyen beruházás és spórolhatott volna az a szövetség akinek ilyen túlinformált elnökségi tagjai vannak!
Beleszólásotok NINCS és , ha nem álltok a sarkatokra nem is lesz!![]()
De a válaszod, nem rentábilis, mert a szavazókat kérdezném, de ilyenkor lapítanak!
Szerintem ebből is géprongy lesz, mint a tavalyiból! Nézd meg hányan, és kik hordják!
Lassan irok, hogy értsed
1. A TÖBBIEK erre a szinre szavaztak, velük beszélj, ne ilyen fideszes-emeszpés monnyonleazelnök érveléssel
2. Sir Hán csinálja a pólókat
3. Informálva vagyunk
4. Ne igyál annyit, vagy legalább velem és beszélgessünk, mint ma
-

Dino - MFTSZ Elnök
ggRe: HFTA VB-póló vásárlási lehetőség
FTi írta:Csak hogy tereljem kicsit a témát: felmerült, hogy jobb lenne a versenyzők nevét magyar sorrendben írni.
Nekem sok külföldivel akad dolgom. Sőt, lassan csak azzal...
Még ha valakinek dereng is, hogy a magyarok valami perverz módon kezelik a neveket, cimeket, dátumokat, nem nagyon áll rá a nyelvük.
...és szinte mindenki azt mondja, hogy igy logikusabb...
-

Dino - MFTSZ Elnök
Vissza: Versenyek és egyéb események