ismét a senior kategória
22 hozzászólás
• Oldal: 3 / 3 • 1, 2, 3
Re: ismét a senior kategória
FTi írta:Bocassa6 írta:Tisztelt Sporttársak!
A senior kategória kérdését biztosan megoldja az idő, csak a kaszást kell sokáig távol tartani. Ha már a pályaépítés is szóba került, szeretnék rávilágítani egy másik problémára. vagyunk páran, mi a "kisebbség", akik baloldalon lövünk. Voltam olyan versenyen, ahol a lőállások egy része a jobbosoknak lényegesen kedvezőbb testhelyzetet biztosított, mint a balosoknak. Ez egyébként Móron nem volt jellemző. Jó lenne, ha a szervezők bárhol e hazában ezt is figyelemben vennék. Csak annyira, hogy a cél a karó mindkét oldaláról egyformán látható legyen, ha lehet.
Sportársi üdv. Bocassa6
Egy lövészkesztyű sokat segíthet ezen a gondon.
Pisti !
A kis fűrészt kifelejtetted .
FT:WaltherLG-90 + Niko S. 6-24X56
-

Gayer Attila - Hozzászólások: 173
Re: ismét a senior kategória
Bocassa6 írta:Tisztelt Sporttársak!
A senior kategória kérdését biztosan megoldja az idő, csak a kaszást kell sokáig távol tartani. Ha már a pályaépítés is szóba került, szeretnék rávilágítani egy másik problémára. vagyunk páran, mi a "kisebbség", akik baloldalon lövünk. Voltam olyan versenyen, ahol a lőállások egy része a jobbosoknak lényegesen kedvezőbb testhelyzetet biztosított, mint a balosoknak. Ez egyébként Móron nem volt jellemző. Jó lenne, ha a szervezők bárhol e hazában ezt is figyelemben vennék. Csak annyira, hogy a cél a karó mindkét oldaláról egyformán látható legyen, ha lehet.
Sportársi üdv. Bocassa6
Néha meg én szeretnék balkezes lenni, tudod...
HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
-

Dino - MFTSZ Elnök
22 hozzászólás
• Oldal: 3 / 3 • 1, 2, 3
Vissza: Versenyek és egyéb események