HFT OB 2013
Re: HFT OB 2013
kick írta:zozsi59 írta:Ja és ne csodálkozzatok rajta ha dádá lesz!
Jó PCP-vel sem ment a DÁDÁ! 13.03.02.
Gondolod ez bejöhet?
Még a második,max harmadik hely belefér egy ilyen flintával!
Walther LG200 16 joul Burris 3-9x40
- zozsi59
- MFTSZ versenyző
zozsi59 írta:kick írta:Jó PCP-vel sem ment a DÁDÁ! 13.03.02.
Gondolod ez bejöhet?
Még a második,max harmadik hely belefér egy ilyen flintával!![]()
Meg azzal a jó PCP-vel kis technikai gondok is voltal!
- zozsi59
- MFTSZ versenyző
zozsi59 írta:kick írta:Jó PCP-vel sem ment a DÁDÁ! 13.03.02.
Gondolod ez bejöhet?
Még a második,max harmadik hely belefér egy ilyen flintával!![]()
Könnyű neked!
Itt nyugodtan leszólhatod az elavult technikát, mivel a másikon árulod!
-

kick - Hozzászólások: 87
Medveczki Zoltán írta:Uraim! Végig olvasva a sok ki- és beszólásokat azon töprengtem, hogy egy nyamvadt versenyengedély kiváltása miért olyan probléma? Na nézzük mit is takar valójában:
1doboz gyengébb lövedék, vagy;
2doboz cigaretta, vagy;
cc. 4l üzemanyag ( max 90Km ), vagy;
1 üveg közepesnél jobb bor, vagy;
6 üveg sör, vagy;
4 óra parkolás nem frekventált területen, ( Miskolcon ez 2óra ), vagy;
4 db BKV jegy, vagy;
1/2 napijegy valamelyik horgászvízre, vagy....
Nem sorolnám, mert szerintem lehetne még jócskán. Szóval nem egy horribilis összeg, de ezzel megtisztelsz egy szövetséget a támogatásoddal. Nem is értem ezt az egészet. Talán a sportorvosi még ami akadály lehet? azt nem tudom mennyi, mert nekünk ugye fizetni kell a fegyvertartási miatt is, de az sem lehet túl nagy összeg évente. Mindemellett úgy érzem a szövetség és a szervezők megpróbáltak kompromisszumot kötni és eltekinteni a szabálykönyvtől, dicséret és köszönet járna érte és nem további puffogás. És valóban gatyába kell rázni ezt a sportágat, ha mindazt a célt el akarjuk érni, hogy ne másoktól, más szövetségtől függjenek a hazai versenyzők, akik nem kis örömünkre és büszkeségünkre igazán szép eredményekkel térnek haza.
Nos ennyit erről, mindenki gondolja végig, hogy miben van igaza, vagy miben nincs.
Nem iszom, nem dohányzom,a kocsit tolom, nem is parkolok le sehol,szemes borssal lövök célba,a BKV-n potyázok,a csendes őrültek sportját(horgászat)nem űzöm,de nem a pénz kérdése ez, hanem az időé!
Versenyengedély=több verseny=válóok+időhiány!
-

Tüske írta:Medveczki Zoltán írta:Uraim! Végig olvasva a sok ki- és beszólásokat azon töprengtem, hogy egy nyamvadt versenyengedély kiváltása miért olyan probléma? Na nézzük mit is takar valójában:
2doboz cigaretta, vagy;
6 üveg sör, vagy;
4 db BKV jegy, vagy;
Nem sorolnám, mert szerintem lehetne még jócskán. Szóval nem egy horribilis összeg, de ezzel megtisztelsz egy szövetséget a támogatásoddal. Nem is értem ezt az egészet. Talán a sportorvosi még ami akadály lehet? azt nem tudom mennyi, mert nekünk ugye fizetni kell a fegyvertartási miatt is, de az sem lehet túl nagy összeg évente. Mindemellett úgy érzem a szövetség és a szervezők megpróbáltak kompromisszumot kötni és eltekinteni a szabálykönyvtől, dicséret és köszönet járna érte és nem további puffogás. És valóban gatyába kell rázni ezt a sportágat, ha mindazt a célt el akarjuk érni, hogy ne másoktól, más szövetségtől függjenek a hazai versenyzők, akik nem kis örömünkre és büszkeségünkre igazán szép eredményekkel térnek haza.
Nos ennyit erről, mindenki gondolja végig, hogy miben van igaza, vagy miben nincs.
Nos, amelett hogy minden igaz amit leírtál, utána olvasnál és gondolnál annak, hogy valóban felmerült-e a versenyengedély ár, mint indok?
Mert azt kell mondjam, vagy te olvastál többet mint én, vagy én siklottam el valami fölött.
Nem lehetne egyszer ebben a nyamvadt életben, hogy ha valaki valamire reflektál, azt úgy tegye, hogy az valóban a témába vág?
Kedves Tüske!
Akkor miért is nem váltotta ki a versenyengedélyt? (lustaság, érdektelenség, vagy mi? ) Ha lenne akkor nincs ez a tébolyda. Szóval lehet, hogy én olvastam el valamit, de a tény, hogy sem engedély sem orvosi. Mind kettő év közben is be- és megszerezhető. Ha részt kívánok venni szövetségi versenyeken ( bármely szakágra igaz ez!!! ), akkor megteszem mindazt, amit a szövetség működése meghatároz és nem kezdek el vitatkozni vélt vagy valós igazamon. Egyszer és mindenkorra meg kellene már érteni, hogy ez a sportág is kinőtte magát a kertvégi sörös doboz és kupak lövöldözésből, se nem rab sic gyakorló. Vannak előírások, szabályok, szövetségi és sport törvényi egyaránt, ( még ebben a baromi nagy demokráciában is! ) amiket illik és kötelező betartani. Tetszik nem tetszik ez van. Évente egy-egy verseny van az MK-akat leszámítva, ahol szigorúbb az előírás.
Csak a miheztartás végett: Az MDLSz OB-kon ha nincs valamelyik papírod rendben úgy vágnak ki, hogy a lábad nem éri a földet. Ugyan ez az MSSz versenyeken is! ( Ja és mindegyik SZÖVETSÉGI verseny, ugyan úgy ahogy a HFT OB! )
-

Medveczki Zoltán - Hozzászólások: 399
kick írta:Medveczki Zoltán írta:Uraim! Végig olvasva a sok ki- és beszólásokat azon töprengtem, hogy egy nyamvadt versenyengedély kiváltása miért olyan probléma? Na nézzük mit is takar valójában:
2doboz cigaretta, vagy;
6 üveg sör, vagy;
4 db BKV jegy, vagy;
Nem iszom, nem dohányzom,a kocsit tolom, nem is parkolok le sehol,szemes borssal lövök célba,a BKV-n potyázok,a csendes őrültek sportját(horgászat)nem űzöm,de nem a pénz kérdése ez, hanem az időé!
Kedves Sportársam!
A versenyengedélynek semmi köze a több versenyhez! Egyszerűen csak szükséges a szövetségi versenyekhez. Az engedély kiváltásával jogot szerzel szövetségi versenyeken való részvételre, ha ez évente csak 1 alkalom, akkor csak 1 alkalom. Nincs előírva a versenyeken való több részvétel! Ezt nem tudom ki mondta Neked, hogy engedély birtokában minden versenyre menni kell!
-

kick írta:zozsi59 írta:Még a második,max harmadik hely belefér egy ilyen flintával!![]()
Könnyű neked!
Itt nyugodtan leszólhatod az elavult technikát, mivel a másikon árulod!
Az probléma orvosolva lett,és ez a PCP-nél előfordúl akinek ilyen van az tudja nem végzetes betegség!
- zozsi59
- MFTSZ versenyző
Medveczki Zoltán írta:kick írta:Nem iszom, nem dohányzom,a kocsit tolom, nem is parkolok le sehol,szemes borssal lövök célba,a BKV-n potyázok,a csendes őrültek sportját(horgászat)nem űzöm,de nem a pénz kérdése ez, hanem az időé!
Kedves Sportársam!
A versenyengedélynek semmi köze a több versenyhez! Egyszerűen csak szükséges a szövetségi versenyekhez. Az engedély kiváltásával jogot szerzel szövetségi versenyeken való részvételre, ha ez évente csak 1 alkalom, akkor csak 1 alkalom. Nincs előírva a versenyeken való több részvétel! Ezt nem tudom ki mondta Neked, hogy engedély birtokában minden versenyre menni kell!
Nem kell, de biztosan nem bírnám megállani,és másra is kell a szombat néha.
Most megnéztem, 11-versenyed volt az idén(eddig)mint nekem.Te is mentél volna többre is ha van időd!Akkor?
-

kick írta:Medveczki Zoltán írta:
Kedves Sportársam!
Nem kell, de biztosan nem bírnám megállani,és másra is kell a szombat néha.
Most megnéztem, 11-versenyed volt az idén(eddig)mint nekem.Te is mentél volna többre is ha van időd!Akkor?
És még tegyél hozzá plusz 18 MDLSz versenyt és, és néhány külföldit is! És hogy miért nem mentem többre, annak más okai is voltak, de az nem itt tárgyalandó.
-

Egy szónak is száz a vége a szabályzat mindenkire vonatkozik,amit be kell tartani ha tetszik ha nem!! 
Anschütz 2002 SA,Hawke Air Max 3-9x40 OA
-

Zo-Lee - MFTSZ versenyző
Vissza: Versenyek és egyéb események