HFT OB 2013
Re: HFT OB 2013
kick írta:nzsolt18 írta:jól látod! de van akinek sajnos semmi nem elég jó.
Jé!Örülök, hogy még élsz!
Nem gond, ha nem válaszolsz egy egyszerű kérdésre, de nov.30.-án azért gondolj majd rám!
Kedves Csaba.
Nem én válaszoltam, de csak hogy tudd tegnap este 5-en azon pörögtünk, hogy részt vehess az OB-n annak ellenére, hogy TE nem vagy hajlandó a feltételeknek megfelelni,(csak jelzem, hogy anno pont ezért kapacitáltalak, hogy fizesdbe a Szöv. tagdíjat is) tehát megint csak azt tudom mondani, hogyha valamit nem tudsz, akkor inkább kérdezz!
Azt hiszem, tudod a telefonszámom (lehet, ha a fórum helyett felhívsz, akkor egyszerűbb lett volna, mindenkinek. vagy úgy nem lenne miért megsértődni?).
Nem tudom miért kéne nekem nov.30-án rád gondolnom?????
Ha valami gondod van velem, akkor inkább személyesen mond el légy szíves, minthogy az OB topikját offolod a vélt vagy valós sérelmeiddel.
ja és a szerinted az egyszerű kérdésed nem is oly egyszerű csak te ezt nem érted vagy csak nem akarod megérteni.
Daystate MK3 PE 005
Hawke Airmax SR 12 6-18*44
JSB EE
Hawke Airmax SR 12 6-18*44
JSB EE
-

nzsolt18 - Hozzászólások: 390
nzsolt18 írta:kick írta:
Jé!Örülök, hogy még élsz!
Nem gond, ha nem válaszolsz egy egyszerű kérdésre, de nov.30.-án azért gondolj majd rám!
Kedves Csaba.
Nem én válaszoltam, de csak hogy tudd tegnap este 5-en azon pörögtünk, hogy részt vehess az OB-n annak ellenére, hogy TE nem vagy hajlandó a feltételeknek megfelelni,(csak jelzem, hogy anno pont ezért kapacitáltalak, hogy fizesdbe a Szöv. tagdíjat is) tehát megint csak azt tudom mondani, hogyha valamit nem tudsz, akkor inkább kérdezz!
Azt hiszem, tudod a telefonszámom (lehet, ha a fórum helyett felhívsz, akkor egyszerűbb lett volna, mindenkinek. vagy úgy nem lenne miért megsértődni?).
Ha valami gondod van velem, akkor inkább személyesen mond el légy szíves, minthogy az OB topikját offolod a vélt vagy valós sérelmeiddel.
ja és a szerinted az egyszerű kérdésed nem is oly egyszerű csak te ezt nem érted vagy csak nem akarod megérteni.
Nekem elég lett volna egy rövid igen vagy nem, ehelyett kinőtte magát itt ez az ügy(is).
Év elején látva a kevés rugós szakit,gondoltam ellötyögöm az évet versenyen kívül,ilyenkor meg persze fáj,hogy nem juthatok oda a tűzhöz.Látom, hogy ti itt egyre komolyabb gatyába akarjátok rázni a sportot,csak nekem mint kifogyó rugósnak ez idő átgondolni, hogy akarom-e,v.nem magamra nézve.Ennyi vergődésem oka,de majd kitalálom.Most szervezzük, hogy ha indulna jövőre is rugós kat.,akkor hárman állandóan mennénk(versenyengedéllyel).Hátha lesz még két fő. Ha nem indul, akkor azt megint át kell gondolni!
-

kick - Hozzászólások: 87
kick írta:nzsolt18 írta:Kedves Csaba.
Nekem elég lett volna egy rövid igen vagy nem, ehelyett kinőtte magát itt ez az ügy(is).
Év elején látva a kevés rugós szakit,gondoltam ellötyögöm az évet versenyen kívül,ilyenkor meg persze fáj,hogy nem juthatok oda a tűzhöz.Látom, hogy ti itt egyre komolyabb gatyába akarjátok rázni a sportot,csak nekem mint kifogyó rugósnak ez idő átgondolni, hogy akarom-e,v.nem magamra nézve.Ennyi vergődésem oka,de majd kitalálom.Most szervezzük, hogy ha indulna jövőre is rugós kat.,akkor hárman állandóan mennénk(versenyengedéllyel).Hátha lesz még két fő. Ha nem indul, akkor azt megint át kell gondolni!
Vagyunk páran akik annak ellenére is indulunk, hogy kevesen vagyunk, kategória limit ide, vagy oda.
Nem hezitálni, jönni, lőni!
- Tüske
- MFTSZ versenyző
Nem szeretném elkiabálni, mert az idén is úgy volt hogy több versenyt tudok vállalni,mint tavaly (aztán ez nem jött össze), de ha marad minden , akkor jövőre én biztosan ott leszek a MK-ák többségén és az OB-n.
Ja persze, rugóssal.
Ja persze, rugóssal.
- Tüske
- MFTSZ versenyző
Tüske írta:Nem szeretném elkiabálni, mert az idén is úgy volt hogy több versenyt tudok vállalni,mint tavaly (aztán ez nem jött össze), de ha marad minden , akkor jövőre én biztosan ott leszek a MK-ák többségén és az OB-n.
Ja persze, rugóssal.
Én is átállok a rugósokhoz,van egy rossz Gamo puskám azzal!
Walther LG200 16 joul Burris 3-9x40
- zozsi59
- MFTSZ versenyző
zozsi59 írta:Tüske írta:Nem szeretném elkiabálni, mert az idén is úgy volt hogy több versenyt tudok vállalni,mint tavaly (aztán ez nem jött össze), de ha marad minden , akkor jövőre én biztosan ott leszek a MK-ák többségén és az OB-n.
Ja persze, rugóssal.
Én is átállok a rugósokhoz,van egy rossz Gamo puskám azzal!![]()
Ja és ne csodálkozzatok rajta ha dádá lesz!
Walther LG200 16 joul Burris 3-9x40
- zozsi59
- MFTSZ versenyző
zozsi59 írta:zozsi59 írta:Én is átállok a rugósokhoz,van egy rossz Gamo puskám azzal!![]()
Jó PCP-vel sem ment a DÁDÁ! 13.03.02.
Gondolod ez bejöhet?
-

kick - Hozzászólások: 87
Uraim! Végig olvasva a sok ki- és beszólásokat azon töprengtem, hogy egy nyamvadt versenyengedély kiváltása miért olyan probléma? Na nézzük mit is takar valójában:
1doboz gyengébb lövedék, vagy;
2doboz cigaretta, vagy;
cc. 4l üzemanyag ( max 90Km ), vagy;
1 üveg közepesnél jobb bor, vagy;
6 üveg sör, vagy;
4 óra parkolás nem frekventált területen, ( Miskolcon ez 2óra ), vagy;
4 db BKV jegy, vagy;
1/2 napijegy valamelyik horgászvízre, vagy....
Nem sorolnám, mert szerintem lehetne még jócskán. Szóval nem egy horribilis összeg, de ezzel megtisztelsz egy szövetséget a támogatásoddal. Nem is értem ezt az egészet. Talán a sportorvosi még ami akadály lehet? azt nem tudom mennyi, mert nekünk ugye fizetni kell a fegyvertartási miatt is, de az sem lehet túl nagy összeg évente. Mindemellett úgy érzem a szövetség és a szervezők megpróbáltak kompromisszumot kötni és eltekinteni a szabálykönyvtől, dicséret és köszönet járna érte és nem további puffogás. És valóban gatyába kell rázni ezt a sportágat, ha mindazt a célt el akarjuk érni, hogy ne másoktól, más szövetségtől függjenek a hazai versenyzők, akik nem kis örömünkre és büszkeségünkre igazán szép eredményekkel térnek haza.
Nos ennyit erről, mindenki gondolja végig, hogy miben van igaza, vagy miben nincs.
2doboz cigaretta, vagy;
6 üveg sör, vagy;
4 db BKV jegy, vagy;
Nem sorolnám, mert szerintem lehetne még jócskán. Szóval nem egy horribilis összeg, de ezzel megtisztelsz egy szövetséget a támogatásoddal. Nem is értem ezt az egészet. Talán a sportorvosi még ami akadály lehet? azt nem tudom mennyi, mert nekünk ugye fizetni kell a fegyvertartási miatt is, de az sem lehet túl nagy összeg évente. Mindemellett úgy érzem a szövetség és a szervezők megpróbáltak kompromisszumot kötni és eltekinteni a szabálykönyvtől, dicséret és köszönet járna érte és nem további puffogás. És valóban gatyába kell rázni ezt a sportágat, ha mindazt a célt el akarjuk érni, hogy ne másoktól, más szövetségtől függjenek a hazai versenyzők, akik nem kis örömünkre és büszkeségünkre igazán szép eredményekkel térnek haza.
Nos ennyit erről, mindenki gondolja végig, hogy miben van igaza, vagy miben nincs.
-

Medveczki Zoltán - Hozzászólások: 399
Medveczki Zoltán írta:Uraim! Végig olvasva a sok ki- és beszólásokat azon töprengtem, hogy egy nyamvadt versenyengedély kiváltása miért olyan probléma? Na nézzük mit is takar valójában:
2doboz cigaretta, vagy;
6 üveg sör, vagy;
4 db BKV jegy, vagy;
Nos, amelett hogy minden igaz amit leírtál, utána olvasnál és gondolnál annak, hogy valóban felmerült-e a versenyengedély ár, mint indok?
Mert azt kell mondjam, vagy te olvastál többet mint én, vagy én siklottam el valami fölött.
Nem lehetne egyszer ebben a nyamvadt életben, hogy ha valaki valamire reflektál, azt úgy tegye, hogy az valóban a témába vág?
- Tüske
- MFTSZ versenyző
zozsi59 írta:zozsi59 írta:Én is átállok a rugósokhoz,van egy rossz Gamo puskám azzal!![]()
Khmmm...khmmmm.......valami kaparja a torkomat.
http://www.fieldtarget.hu/verseny/verse ... vsor_id=80
- Tüske
- MFTSZ versenyző
Vissza: Versenyek és egyéb események