Fekete Sólyom Kupa Zárás
4 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
Fekete Sólyom Kupa Zárás
A Fekete Sólyom vadászati idénynek ezennel vége.
Köszönjük mindenkinek aki az év folyamán ellátogattak hozzánk,
és részvételével emelte versenyeink színvonalát.
Ezúton szeretnék gratulálni mindenkinek aki a mai napon, illetve
az összesített versenyben kiváló eredményt ért el.
A sólymok elkeltek.

Köszönjük mindenkinek aki az év folyamán ellátogattak hozzánk,
és részvételével emelte versenyeink színvonalát.
Ezúton szeretnék gratulálni mindenkinek aki a mai napon, illetve
az összesített versenyben kiváló eredményt ért el.
A sólymok elkeltek.

-

Neo2a - Hozzászólások: 11
Re: Fekete Sólyom Kupa Zárás
Mi is köszönjük a lehetőséget , gratulálunk a kupa sorozat rendezéséhez.
Gratulálok a helyezetteknek, aki lemaradt annak hajrá!
A sorozatban kisebb - nagyobb hibáktól eltekintve( cél mennyiség, távolság) a rendezvény sorozat jól sikerült, és példa értékű díjak lettek kiosztva. Sok kreatív dolgokat láthatunk a versenyek során, gratula.
Reméljük jövőre is ilyen díjazásban lesz része a helyezetteknek,és sokkal többen vesznek részt a kupában!
íme egy: .......

Annak az érdeklődőnek aki a célokat kérdezte...............
A legjobb választás a Püspökladányi célok,jól működnek, és strapabíró szerkezetek, jó ár- értékarány!
Ezeket a sorokat nem volt könnyű leírnom! De ami igaz az igaz!
Gratulálok a helyezetteknek, aki lemaradt annak hajrá!
A sorozatban kisebb - nagyobb hibáktól eltekintve( cél mennyiség, távolság) a rendezvény sorozat jól sikerült, és példa értékű díjak lettek kiosztva. Sok kreatív dolgokat láthatunk a versenyek során, gratula.
Reméljük jövőre is ilyen díjazásban lesz része a helyezetteknek,és sokkal többen vesznek részt a kupában!
íme egy: .......
Annak az érdeklődőnek aki a célokat kérdezte...............
A legjobb választás a Püspökladányi célok,jól működnek, és strapabíró szerkezetek, jó ár- értékarány!
Ezeket a sorokat nem volt könnyű leírnom! De ami igaz az igaz!
VÉRNYÚL
SCHMIDT & BENDER FOREVER
Anschütz 9015 FT
Szaros MARCH
-

paja - MFTSZ versenyző
Csodálatos élmény volt megismerkedni ezen sportággal, ennyi kedves és segítőkész ember révén. Igaz én csak kísérőként mentem a feleségemmel, de úgy érzem "megfertőződtem". Köszönöm mindenkinek!
A lelkes kezdő
-

Pinky - Hozzászólások: 1
Kedves Tündi és István!
( És természetesen a többi Egyesületi tagnak, akik munkájukkal segítették a kupasorozat lebonyolítását! )
Csatlakoznék az előttem szólókhoz és megköszönöm az egész éves erőfeszítéseiteket, hogy színvonalas és kellemes versenyeket rendeztetek. A vendéglátásról már nem is szólva. Remélem a következő évadban is részesülünk hasonló színvonalas és kellemes versenyekben.
Payának meg csak annyit, hogy remélem az a csodálatos sólyom jövőre vándor sólyom lesz, de mindezek mellet szívből gratulálok minden sporttársnak, akik végigküzdötték ezeket a szélben bővelkedő versenyeket.
Üdvözlettel,
Maci
( És természetesen a többi Egyesületi tagnak, akik munkájukkal segítették a kupasorozat lebonyolítását! )
Csatlakoznék az előttem szólókhoz és megköszönöm az egész éves erőfeszítéseiteket, hogy színvonalas és kellemes versenyeket rendeztetek. A vendéglátásról már nem is szólva. Remélem a következő évadban is részesülünk hasonló színvonalas és kellemes versenyekben.
Payának meg csak annyit, hogy remélem az a csodálatos sólyom jövőre vándor sólyom lesz, de mindezek mellet szívből gratulálok minden sporttársnak, akik végigküzdötték ezeket a szélben bővelkedő versenyeket.
Üdvözlettel,
Maci
-

Medveczki Zoltán - Hozzászólások: 399
4 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
Vissza: Versenyek és egyéb események