HW Kupa

Hazai versenyekkel és egyéb rendezvényekkel kapcsolatos témák

Re: HW Kupa

HozzászólásSzerző: Dino » 2012.09.12. 16:43

v_peter írta:Sziasztok!

Nem szeretném most itt az összes itt megjelent felvetést lereagálni, ráadásul ezek egy része már tisztázódott is közben.
Igazából az eredmények kategorizálása, számolása tényleg nehezebben ment mint más esetben. Ennek több oka is van. Egyrészt a mi oldalunkról, hogy a nevezési lapok nem ehhez a versenyhez lettek kitalálva (a Pátyon használt, általános nevezési lapokat használtuk) így nem volt mód rajta feltüntetni olyan kategóriákat amelyekre szükség lett volna és igen, Istvánék 53 célos pályát építettek és mivel előre 50 cél volt megbeszélve így erre lettek számolva az eredmények (ezek még ott át is lettek számolva és javítva lettek). Ezen kívül sajnos a nevezési lapokon a legtöbb versenyző nem tüntette fel, hogy milyen fegyverrel lő, én meg annyira még nem ismerem a teljes mezőnyt, hogy ezt kívülről tudjam. Nyilvánvalóan ennek más versenyen nincs nagy jelentősége de itt az összevont HW kategória miatt fontos lett volna. Így történhetett meg, hogy bár én a nevezések leadása után még körbejártam, hogy ki lő Weirauch puskával, de pld Zsolt papírján ez nem lett feltüntetve.
Ezen kívül, bár ez lehet, hogy női hiszti és nem kellene vele foglalkoznom de nagyon nehéz volt úgy pontosan és gyorsan - mert sokan rögtön az FT verseny után már mentek volna :o( - kiszámolni az eredményeket, hogy szimultán 4-5 ember "segít" ebben.
Szóval van tanulság és biztos vagyok benne, hogy jövőre (mert nagyon szeretnénk, hogy legyen) simán, zökkenőmentesen megy minden. Bárkinek bármilyen hiányérzete, sérelme van e-mailben keressen nyugodtan mert nem nagyon figyelem a fórumokat.

Péter

Szia Péter,

Elküldöm levélben is.

Ezúton is köszönjük, hogy ezzel a rendezvénnyel is népszerűsítetted, segítetted a sportágunkat.

A gyorsabb kalkuláláshoz használjátok a versenykezelő rendszerünket, akár egy telefonról is be tudjuk vinni a helyszínen az adatokat, az előnevezések pedig tartalmazzák a fegyver/távcső paramétereket is.

Azt nem ígérem, hogy egy az itt alkalmazott egzotikus :evil: kategória-összevonásokat tudni fogja (ezeket a versenykiíráskor kellett volna eldönteni és betartani) de sokat segít a gyors eredményhirdetésben.

Dino
HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
Dino
MFTSZ Elnök

HozzászólásSzerző: v_peter » 2012.09.12. 16:57

Ok. Rendben. Megpróbálom majd rábírni a "civileket" is, hogy használják bátran a szövetségi oldalt a nevezések leadásakor mert nagyon sokan neveztek e-mailben, telefonon keresztül.
Péter
v_peter

HozzászólásSzerző: Maximus » 2012.09.12. 19:07

v_peter írta:Sziasztok!

Nem szeretném most itt az összes itt megjelent felvetést lereagálni, ráadásul ezek egy része már tisztázódott is közben.
Igazából az eredmények kategorizálása, számolása tényleg nehezebben ment mint más esetben. Ennek több oka is van. Egyrészt a mi oldalunkról, hogy a nevezési lapok nem ehhez a versenyhez lettek kitalálva (a Pátyon használt, általános nevezési lapokat használtuk) így nem volt mód rajta feltüntetni olyan kategóriákat amelyekre szükség lett volna és igen, Istvánék 53 célos pályát építettek és mivel előre 50 cél volt megbeszélve így erre lettek számolva az eredmények (ezek még ott át is lettek számolva és javítva lettek). Ezen kívül sajnos a nevezési lapokon a legtöbb versenyző nem tüntette fel, hogy milyen fegyverrel lő, én meg annyira még nem ismerem a teljes mezőnyt, hogy ezt kívülről tudjam. Nyilvánvalóan ennek más versenyen nincs nagy jelentősége de itt az összevont HW kategória miatt fontos lett volna. Így történhetett meg, hogy bár én a nevezések leadása után még körbejártam, hogy ki lő Weirauch puskával, de pld Zsolt papírján ez nem lett feltüntetve.
Ezen kívül, bár ez lehet, hogy női hiszti és nem kellene vele foglalkoznom de nagyon nehéz volt úgy pontosan és gyorsan - mert sokan rögtön az FT verseny után már mentek volna :o( - kiszámolni az eredményeket, hogy szimultán 4-5 ember "segít" ebben.
Szóval van tanulság és biztos vagyok benne, hogy jövőre (mert nagyon szeretnénk, hogy legyen) simán, zökkenőmentesen megy minden. Bárkinek bármilyen hiányérzete, sérelme van e-mailben keressen nyugodtan mert nem nagyon figyelem a fórumokat.

Péter

Kedves Péter!

Nem szándékom bírálni a szervezésedet, sőt! Azt gondolom, hogy egy ilyen verseny megszervezésére bizonyára alkalmatlan is lennék. Nincs miért kétségbe vonjam a szakértelmedet sem, hiszen soha nem is fogok olyan kvalitású szakember lenni mint te. Most, válaszodat olvasva sincs harag vagy rossz érzés bennem, csak az én maximalista hozzáállásom "követeli meg" azt, hogy lereagáljam azt a "vélt sérelmemet" amire te azt írtad, hogy "Így történhetett meg, hogy bár én a nevezések leadása után még körbejártam, hogy ki lő Weirauch puskával, de pld Zsolt papírján ez nem lett feltüntetve."
Erre csak azt tudom írni, hogy: DE, fel volt tüntetve, igaz HW97-nek és igaz, a lapom tetejére volt felírva nyomtatott nagy betűvel, hogy "RUGÓS", de fel volt... (ha ezt cáfolni tudod, nyilvánosan megkövetlek!)
Bizonyára emlékszel is rám, hogy megkérdeztem a végén, hogy mi alapján számoltad ki a végeredményt, de hallva a technikádat "megnyugodtam", hogy bizonyára jobb százalékai voltak sziluettben a versenytársaimnak, ezért nem ágáltam ellene, mivel én azt nem lőttem. Viszont amikor már itthonról szembesültem azzal, hogy közel 15%-kal kevesebbet ért el a második helyezett nálam, úgy éreztem, a minimum az, hogy szembesítelek a problémával.
Ettől függetlenül, kijelenthetem, hogy nagyon jól éreztem magam és sok ehhez hasonló versenyre lenne igény, ha valaki venné a fáradságot és MEGSZERVEZNÉ, hozzád hasonló módon! Köszönöm a lehetőséget, hogy jelen lehettem!!!
Ja és még valamit: a szponzor cég és ezáltal a puska neve is helyesen: Weihrauch.

Üdvözlettel:
Balla Zsolt
Maximus
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: Herczeg_Zsolt » 2012.09.28. 23:20

Üdvözletem!

Szeretnék egy kis segítséget kérni egy adminisztrátortól. Azért épp itt, mert ennek a versenynek a folyományaként felkerültem a versenyzők listájába, de a keresztnevem kezdőbetűjét sikerült elgépelni. Kérem tehát, hogy a versenyzőlistából a Herczeg Tsolt nevet legyen szíves törölni. (Eredmény amúgy sincs a név mellett.)

Köszönettel:

Herczeg Zsolt
Herczeg_Zsolt
MFTSZ versenyző

Előző

Vissza: Versenyek és egyéb események