MK 7. forduló FT záró verseny

Hazai versenyekkel és egyéb rendezvényekkel kapcsolatos témák

Re: MK 7. forduló FT záró verseny

HozzászólásSzerző: foxpro » 2011.11.08. 21:23

Talán nem kellene egy FT magyar kupa zárófordulóból betontuskót cipelő HFT-s bohócságot csinálni!! Azt hiszem ezt az érvényes szabályzat sem engedélyezi!

Pálcikás céllövölde esetleg??? :fejetfalba:
foxpro

HozzászólásSzerző: Orosz Jankó » 2011.11.08. 21:35

foxpro írta:Talán nem kellene egy FT magyar kupa zárófordulóból betontuskót cipelő HFT-s bohócságot csinálni!! Azt hiszem ezt az érvényes szabályzat sem engedélyezi!

Pálcikás céllövölde esetleg??? :fejetfalba:

Ne haragudj magadra mer rám nincs miért, de ha zavarunk akkor leveszem a nevezést :suicide:
nyílt irányzékos csúzli
Orosz Jankó

HozzászólásSzerző: sörnyitó » 2011.11.08. 21:38

Semmi sem tiltja, hogy valaki tízszeres nagyítású távcsővel lőjön végig egy FT versenyt pl. fekvő testhelyzetből lőve a célokat. Azzal lehet kötekedni, hogy nem használhat FT versenyen külső támasztékot, ill. hogy az álló pályákat állva, a térdelőket meg térdelve lője meg.

DE, más FT MK-kon is voltak már HFT lövők, és eddig még senkit sem zavartak. Ráadásul a szabályzat alapján a verseny rendezője a Szövetséggel egyeztetve bármilyen kategóriát meghatározhat a kiírásban a versenyre.
Tudom, a kiírás nem tartalmazott HFT kategóriát...
sörnyitó
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: paja » 2011.11.08. 21:41

A féle értések elkerülése végett!....
A FT magyar kupafordulón a HFT kedvelők , semmiféle módón nem akadályozhatják a Ft versenyzőket.
A lőállásra a FT versenyzőnek nem kell várnia a Hft- s miatt.
Ha a kupában résztvevő megérkezik a lőálláshoz, a kupaversenyen kívüli sport társ köteles a helyet átadni.
Egyébként nem szerencsés a vegyített Magyar kupa, Kéretik a rendező több komolysággal kezelje a szövetségi versenyeket.
Én úgy gondolom, hogy számtalan lehetőség lesz, (van )a gyakorlásra( főleg 7,5 J ban)

VÉRNYÚL
:evil:
SCHMIDT & BENDER FOREVER
Anschütz 9015 FT

Szaros MARCH
paja
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: foxpro » 2011.11.08. 21:51

sörnyitó írta:Semmi sem tiltja, hogy valaki tízszeres nagyítású távcsővel lőjön végig egy FT versenyt pl. fekvő testhelyzetből lőve a célokat. Azzal lehet kötekedni, hogy nem használhat FT versenyen külső támasztékot, ill. hogy az álló pályákat állva, a térdelőket meg térdelve lője meg.

DE, más FT MK-kon is voltak már HFT lövők, és eddig még senkit sem zavartak. Ráadásul a szabályzat alapján a verseny rendezője a Szövetséggel egyeztetve bármilyen kategóriát meghatározhat a kiírásban a versenyre.
Tudom, a kiírás nem tartalmazott HFT kategóriát...

Első rész igaz, de akkor nem HFT mert nincs támaszták ugye??? Akkor FT-re nevezett és az FT szabályok vonatkoznak rá!!!!!!!!!!!!!
Nem lett más kategória kiírva és egyeztetve, és a szabály amúgy sem HFT bekeverésére gondolt, hanem más fegyver kategóriára. Az FT versenyen FT szabály szerint kell versenyezni!

Szabályzat mert sosem olvassa el senki vazze, qrvára unom már a sok tudatlan okoskodót:

8.2.8. Megfigyelők is elkísérhetik a versenyzőket, de nem mehetnek 2 /kettő/ méternél
közelebb a tüzelési ponthoz. A megfigyelők nem mérhetnek távolságot, és nem lőhetnek
az éppen szabad pályákon, illetve semmilyen módon nem zavarhatják a versenyzőket.
Ha
a szabályokat megszegik, a megfigyelők kitilthatók a pályákról. Ha a megfigyelő egyben
versenyző is, kizárható.

Azaz a HFT-s lövő nem versenyző FT versenyen, nem lőhet a pályán!!!!!!!!

Ez nem HFT verseny lesz, nem tudom, hogy egy klub első FT MK versenyét igy kellene megrendeznie, nem biztos, hogy szerencsés bemutatkozás!!!!
foxpro

HozzászólásSzerző: kzozee » 2011.11.08. 22:37

paja írta:A féle értések elkerülése végett!....
A FT magyar kupafordulón a HFT kedvelők , semmiféle módón nem akadályozhatják a Ft versenyzőket.
A lőállásra a FT versenyzőnek nem kell várnia a Hft- s miatt.
Ha a kupában résztvevő megérkezik a lőálláshoz, a kupaversenyen kívüli sport társ köteles a helyet átadni.
Egyébként nem szerencsés a vegyített Magyar kupa, Kéretik a rendező több komolysággal kezelje a szövetségi versenyeket.
Én úgy gondolom, hogy számtalan lehetőség lesz, (van )a gyakorlásra( főleg 7,5 J ban)

Most, hogy mondod, nekem felrémlik egy HFT MK, ahol a tökölő FT-t gyakorló "műkedvelőkre" kellet folyamatosan várakozni a versenyzőknek 8)
kzozee

HozzászólásSzerző: FTi » 2011.11.08. 22:55

Szerintem kár ezen ennyit acsarkodni. Nem gondolom, hogy a HFT-t bohócságnak kellene tekinteni (a betontuskót én viccnek gondoltam - vagy komoly volt? :shock:). Az eddigi 36 nevezőből összesen 1 fő nevezett HFT-ben, a pályák száma alapján összesen 48 főnek van helye a versenyen, de ekkora FT-s létszámra az idén még nem volt példa, tehát valószínűleg lesz helye a HFT-seknek. Még üres pálya is kihagyható köztük és a HFT-sek között - bár azon igencsak meglepődnék, ha az FT-seknek a HFT-sekre kellene várni.

A szabályokat sem kellene boncolgatni túlzottan. Elég, ha azt vesszük elő, ami megengedi, hogy helyi verseny összevonható MK fordulóval, amire ugye az idén már volt példa, és ráadásul mindkettő kombinált FT+HFT verseny volt, különösebb fennakadások nélkül.
FTi
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: FTi » 2011.11.08. 23:06

Pár hsz ment a gyűjteménybe, majd egyszer rendezünk egy kiállítást.
FTi
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: norinco » 2011.11.08. 23:10

FTi írta:Pár hsz ment a gyűjteménybe, majd egyszer rendezünk egy kiállítást.

:D lesz belépő is :twisted:
norinco

HozzászólásSzerző: AirArms » 2011.11.08. 23:14

FTi írta:Szerintem kár ezen ennyit acsarkodni. Nem gondolom, hogy a HFT-t bohócságnak kellene tekinteni (a betontuskót én viccnek gondoltam - vagy komoly volt? :shock:). Az eddigi 36 nevezőből összesen 1 fő nevezett HFT-ben, a pályák száma alapján összesen 48 főnek van helye a versenyen, de ekkora FT-s létszámra az idén még nem volt példa, tehát valószínűleg lesz helye a HFT-seknek. Még üres pálya is kihagyható köztük és a HFT-sek között - bár azon igencsak meglepődnék, ha az FT-seknek a HFT-sekre kellene várni.

A szabályokat sem kellene boncolgatni túlzottan. Elég, ha azt vesszük elő, ami megengedi, hogy helyi verseny összevonható MK fordulóval, amire ugye az idén már volt példa, és ráadásul mindkettő kombinált FT+HFT verseny volt, különösebb fennakadások nélkül.

Volt már idén 48 induló FT MK versenyen.
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
AirArms
MFTSZ versenyző

ElőzőKövetkező

Vissza: Versenyek és egyéb események