1. hivatalos FT Slovak Open Víglas
8 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
1. hivatalos FT Slovak Open Víglas
Tisztelt sportoló kollégák,
engedjék meg, hogy bemutassam az újonnal létesült „Slovak Airgun Field Target Association“ egyesületet, és ezennel meghívjam önöket 2010. Aug. 20-21-22-én az 1. hivatalos FT Slovak Open Víglas mérkőzésre, amely éjjeli HFT-vel lesz egybekapcsolva.
http://maps.google.sk/maps?f=q&source=s ... 54315&z=10
Az előzetes terv a következő:
1.) Péntek 2010. aug. 20-án – reggeltől érkezés, bejelentkezés, szabad program, ismerkedés, gyakorló lövészet, frissítőkről gondoskodva: sutés, gulyás.
2.) Szombat 2010. aug. 21-én – ébresztő, reggeli, további versenyzők érkezése, jelentkezés-regisztráció, csapatok elosztása. A FT verseny kezdés kb 10:00-től, befejezés után eredményhirdetés, utána szabad program : sutés, gulyás (esetleg malacka) készülés az éjjeli HFT-re.
3.) Vasárnap 2010. aug.22-én – ébrestő, reggeli, eredményhirdetés (éjjeli HFT), szabad program, sütés, távozás.
A rajtdíj (támogatási díj) később lesz megállapítva (nem kel félni
)
Az éjjeli HFT lövészethez ne feledjék a zseblámpát
Szeretettel várjuk jelentkezésüket a köv. címre:
http://www.ft-hft.sk/forum/viewtopic.php?f=45&t=67
Tamás Dovalovsky
SAFTA elnök
www.ft-hft.sk
engedjék meg, hogy bemutassam az újonnal létesült „Slovak Airgun Field Target Association“ egyesületet, és ezennel meghívjam önöket 2010. Aug. 20-21-22-én az 1. hivatalos FT Slovak Open Víglas mérkőzésre, amely éjjeli HFT-vel lesz egybekapcsolva.
http://maps.google.sk/maps?f=q&source=s ... 54315&z=10
Az előzetes terv a következő:
1.) Péntek 2010. aug. 20-án – reggeltől érkezés, bejelentkezés, szabad program, ismerkedés, gyakorló lövészet, frissítőkről gondoskodva: sutés, gulyás.
2.) Szombat 2010. aug. 21-én – ébresztő, reggeli, további versenyzők érkezése, jelentkezés-regisztráció, csapatok elosztása. A FT verseny kezdés kb 10:00-től, befejezés után eredményhirdetés, utána szabad program : sutés, gulyás (esetleg malacka) készülés az éjjeli HFT-re.
3.) Vasárnap 2010. aug.22-én – ébrestő, reggeli, eredményhirdetés (éjjeli HFT), szabad program, sütés, távozás.
A rajtdíj (támogatási díj) később lesz megállapítva (nem kel félni
Az éjjeli HFT lövészethez ne feledjék a zseblámpát
Szeretettel várjuk jelentkezésüket a köv. címre:
http://www.ft-hft.sk/forum/viewtopic.php?f=45&t=67
Tamás Dovalovsky
SAFTA elnök
www.ft-hft.sk
-

caco - Hozzászólások: 155
Re: 1. hivatalos FT Slovak Open Víglas
caco írta:Tisztelt sportoló kollégák,
Köszi a meghívást
De írhatnának valamit a részletekről. Az FT-ben milyen fegyver kategóriák vannak, milyen célok lesznek és mekkora a min-max távolság, hány cél lesz a versenyen.
De sajnos pont egybeesik egy Magyar Kupa versennyel.
Üdv Scheirich Béla
MFTSZ elnökségi tag
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
-

AirArms - MFTSZ versenyző
AirArms írta:caco írta:Tisztelt sportoló kollégák,
Köszi a meghívástGratulálok az FT egyesülethez
![]()
De írhatnának valamit a részletekről. Az FT-ben milyen fegyver kategóriák vannak, milyen célok lesznek és mekkora a min-max távolság, hány cél lesz a versenyen.
De sajnos pont egybeesik egy Magyar Kupa versennyel.
Üdv Scheirich Béla
MFTSZ elnökségi tag
Béla bátyám! Itt megtalálod: Pravidlá Field Target 3., 6. és 7. pont. Úgy vettem ki, hogy a nemzetközi szabályokat vették át.
Egyébként részemről is gratuláció. Remélem többet találkozunk majd egymás versenyein.
Sajna az augusztusi dátum már a magyarok nagy részének foglalt, lévén ahogy Béla is írta MK forduló lesz itthon.
-

Medveczki Zoltán - Hozzászólások: 399
Össze kéne ezt hozni valahogy,délelöt Ják délután közös átvonulás(megszállás
) Szlovákiába ,már csak a malacka/sütés miatt is
Alakul ez jövöre beszervezük a Horvátokat egy kis tengerparti -parti ra....
- Pilátus
Medveczki Zoltán írta:Béla bátyám! Itt megtalálod: Pravidlá Field Target 3., 6. és 7. pont. Úgy vettem ki, hogy a nemzetközi szabályokat vették át.
Sajnos a szlovák nyelvismeretem hiányos
Köszi, hogy elolvastad.
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
-

AirArms - MFTSZ versenyző
-

-

Hello...az eredmények számokban??Látszik a hangulat ott is jó volt......
- Pilátus
8 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1