FT VB 2011 - Olaszország
Re: FT VB 2011 - Olaszország
Szia Doki!
Nézegettem a nevezési listát az olyasz VB-re. Nincsenek fenn a magyar versenyzők nevei. Akkor most kell egyénileg is nevezni, vagy leadod egyszerre az egész névsort?
Azért érdemes volt belekukkantani megint:
the maximum provided distances are:
diameter 15 mms - 18 meters depo - 25 meters full
diameter 20 mms - 21 meters depo - 30 meters full
diameter 30 mms - 24 meters depo - 40 meters full
3 targets can be positioned with KZ 40 at a distance between 25 and 30 meters
Nézegettem a nevezési listát az olyasz VB-re. Nincsenek fenn a magyar versenyzők nevei. Akkor most kell egyénileg is nevezni, vagy leadod egyszerre az egész névsort?
Azért érdemes volt belekukkantani megint:
the maximum provided distances are:
diameter 15 mms - 18 meters depo - 25 meters full
diameter 20 mms - 21 meters depo - 30 meters full
diameter 30 mms - 24 meters depo - 40 meters full
3 targets can be positioned with KZ 40 at a distance between 25 and 30 meters
-

Medveczki Zoltán - Hozzászólások: 399
A 20mm-es 21 és 30 között pont nulla klik különbségen van a 15mm-es killnél szintén ezért itt elég megjegyezni vagy megjelölni a kupakon a két klik számot és távolság becslési kétségek nélkül gyorsan lelölöhetők elég rá nézni ,hogy 15-ös vagy 20mm a killzóna...A 30mm-nél meg a pályavonal max22-24mm-es sávon belül található ezért itt egy egyszerü 35m-hez tartozó klikkel végig löhető az összes 30mm-es cél :ez által rengeteg időt megtakarítva az adot pályán lévő 50m körüli célra ami azért is sokkal fontosabb mert kevesebben fogják azokat már lelöni.Ötvözve így a HFT praktikumát az FT idő igényességével,ha ehez hozzá rakunk még egy kis mildotot amit "mixelhetünk" is egy....de ez már nem írom le ill fejtegetem tovább ,mert még megzavarnálak beneteket

- Pilátus
Pali! Elkerülte a figyelmedet, hogy nincs 40-50m közötti cél? Ha valóban ezt akarják, akkor a harmadik nap sokan sokáig fognak szétlőni. Érdekes lesz 18-40m közötti távokat lőni.
-

Medveczki Zoltán - Hozzászólások: 399
Medveczki Zoltán írta:Pali! Elkerülte a figyelmedet, hogy nincs 40-50m közötti cél?
Ez a lista csak a csökkentett átmérőjű célokra vonatkozott. A 40-45 mm-es célok ki lesznek téve 50 méterig.
-

maestro - Hozzászólások: 179
Melyik villában is laknak ott a Campona mellett a "VALÓBAN"...De a valósághoz az is hozzá tartozik,hogy az Olaszoknál rengeteg hét és feles van és kedvezni akarnak nekik és úgye neked sem kerülte el az a figyelmed ,hogy én is hét és féllel indulok ,hiába ezek a déliekkel mindig rokonszenveztem
A hosszúakból meg majd ki"raknak(rá)" kettöt, hármat naponta,mert úgye az nincs meghatározva mennyi is az annyi(ra messzi,hogy még a Maci sem látja
)... Ez a "valóóó világ" ,csak MI szeretjük mindig túl lihegni a dolgokat, sőőőőt már majdnem "túl is akarunk löni a "célon""lásd múltkori közgyűlési javaslat a killzónák ""eltol"ásáról",bár nekem tetszett
mert a "nagyoknak" szólt
,de volt ott egy saját javaslatom ,hogy a VB csapatba legalább egy hét(ördög
) és feles bekerülhessen ami a nagy(on)OKNAK(?) nem tetszett ,de a kiírás ismeretében akkor most hogy állunk
...Ezek útán ki lehet jelenteni a Magyar VB-én EZT nem mertük megcsinálni és nem mertük szolgálni a hazai hét és feles tömeget hazai siker reményében(pedig nekünk "törvényi" hivatkozásunk is lenne"
), inkább kiszolgáltuk a nagy tőkével és ezáltal "határtalan " felszereléssel rendelkező versenyzőket...aminek meg is lett az erdmény(telensége)"E"...= - több százezer Ft(is)... Na és vajon milyen költségvetés mellett? "hét és feles"
csak milliókban...Valójában pedig itt(hon)( és felmérve esélytelenségeiket, sajnos sokan otthon) volt az egyszerü megoldás az elöjel megfordítására és a megtöbbszörözésére ... Ui: Gondolom akkor mostantól majd a Magyar Kupák is a VB felkészülés jegyében(de sokszor elhangzott ez tavaly,csak kár,hogy az Magyar Kupák pályái köszönö viszonyban sem voltak a VB pályákkal,egész évben) fognak épülni ,tudjátok "csak lazán" olyan OlaszO(KO)SAN
...7,5 FOREVER
- Pilátus
Egy ilyen hozzászólást mennyi idő alatt raksz össze? 
-

kzozee - Hozzászólások: 635
Csináljak még egyett??
Csak neked? 
- Pilátus
Pilátus írta:Csináljak még egyett??Csak neked?
-

kzozee - Hozzászólások: 635
Jaaa, most jut eszemben :álmomban beszélni is szoktam
De ezt csak a "bennfentesek"" élvezhetik majd 
- Pilátus
Pilátus írta:Jaaa, most jut eszemben :álmomban beszélni is szoktam![]()
![]()
De ezt csak a "bennfentesek"" élvezhetik majd
Ugyanabban a stílusban, mint amit a levelezésben használsz??
..............................
-

nymus - MFTSZ versenyző