FT VB 2011 - Olaszország
Re: FT VB 2011 - Olaszország
kzozee írta:doki írta:Ebben a listában benne van a 8 tagú "Magyar Csapat" is. Ha megnézzük a "papírformát" akkor mindenki benne van, aki "papírforma" szerint a 8-ba kerülhet. Ha nem érvényesül a papírforma, akkor nehéz lesz, de bízom benne, hogy meg tudjuk oldani (ld Maci).
Mindenesetre az esetleges lemondásokkal úgy számoljatok, hogy aki szallást kért és nem jön az jön nekem 100 euroval, mivel a foglalót én kifizettem!
Na ennyire én sem vagyok Róbert bácsi, mert a szállást én sem adnám át puszira, azt szeretném visszakapni ha már úgy alakulna, hogy kiesnék a lehetőségből.
-

Medveczki Zoltán - Hozzászólások: 399
Medveczki Zoltán írta:kzozee írta:
Mindenesetre az esetleges lemondásokkal úgy számoljatok, hogy aki szallást kért és nem jön az jön nekem 100 euroval, mivel a foglalót én kifizettem!
Na ennyire én sem vagyok Róbert bácsi, mert a szállást én sem adnám át puszira, azt szeretném visszakapni ha már úgy alakulna, hogy kiesnék a lehetőségből.
Nem erre gondoltam. Én nem a magam szállását foglalóztam le, hanem mindenkiét. Ha valaki mégsem jön, akkor azt nem kapom vissza akkor sem, ha az én szállásomat kifizetem.
-

kzozee - Hozzászólások: 635
kzozee írta:Mindenesetre az esetleges lemondásokkal úgy számoljatok, hogy aki szallást kért és nem jön az jön nekem 100 euroval, mivel a foglalót én kifizettem!
Akkor értem már miért árulod a Ripley-t meg az S&B-t.
-

foxpro - Hozzászólások: 681
kzozee írta:Medveczki Zoltán írta:Na ennyire én sem vagyok Róbert bácsi, mert a szállást én sem adnám át puszira, azt szeretném visszakapni ha már úgy alakulna, hogy kiesnék a lehetőségből.
Nem erre gondoltam. Én nem a magam szállását foglalóztam le, hanem mindenkiét. Ha valaki mégsem jön, akkor azt nem kapom vissza akkor sem, ha az én szállásomat kifizetem.
Akkor pontosítanám én is. Csak úgy tudom átadni a helyet, ha minden velejáró költség térítve vagyon. Akár feléd, akár másnak, akár felém! Szerintem aki így lehetőséget kap, az legyen tisztában ezzel az oldallal is, ha már egy kicsit későn jelezte részvételi szándékát. Ez részemről nem azt jelenti, hogy nem kívánok részt venni, csak azt, hogy a 7 HAZAI legjobb versenyző kapjon lehetőséget.
-

Medveczki Zoltán - Hozzászólások: 399
foxpro írta:kzozee írta:Mindenesetre az esetleges lemondásokkal úgy számoljatok, hogy aki szallást kért és nem jön az jön nekem 100 euroval, mivel a foglalót én kifizettem!
Akkor értem már miért árulod a Ripley-t meg az S&B-t.
Repülőre gyűjtök, most az a menő
-

kzozee - Hozzászólások: 635
Ma kaptam egy emailt, hogy 2 hely felszabadult, mert a Máltaiak kevesebben jönnek. Így Lévy Erik, és Szabó Márk már a regisztrációs listán van! Ha szabadult még fel hely, akkor magyar kerül fel a listára, mert mi állunk sorba...
(Pilátus: megvan az új szobatársad...)
(Pilátus: megvan az új szobatársad...)
AA-TX200HC + Sightron SIII 10-50x60
-

doki - MFTSZ versenyző
Igen meg van a "szobatársam" itt fekszik melettem a feleségem
,mert mi kint leszünk a tengerparton valahol a VB alatt,na meg utána is
... Veletek az Erik lesz a szállóban helyettem és ez így is volt tervezve az eleje óta
...Az Erik már rég rajta volt a listán még mielött a magyar csapat felkerült,mert egyénileg nevezett, amire egyből meg is kapta az elfogadó visszaigazolást félórán belül akkoriba ,de erről írtam is itt ,csak talán nem hittétek el
...De az is lehet,hogy elkerülte a "moderátor" figyelmét
...Ha kettő plussz hely van akkor a Márk mellett valaki másnak is fel kellene kerülni,mivel az Erik az elejétől fogva fent van,csak lehett,hogy ez is elkerülte a "moderátor" figyelmét
...Ez alapján nyugodtan kérdezz vissza az emailra,mert lehet,hogy ezek a "moderátorok" ott is olyanok mint az"itteniek"

- Pilátus
Pilátus írta:...Az Erik már rég rajta volt a listán még mielött a magyar csapat felkerült,mert egyénileg nevezett, amire egyből meg is kapta az elfogadó visszaigazolást
Igen, valóban, tévedés történt.
Az olaszok csak plusz 2 főt igazoltak vissza, ezt én nevesítettem, rosszul.
Így a két helyes név: Szabó Márk, és Asztalnok Tibor.
Köszi hogy szóltál, köszi hogy szóltál (hogy maga mindent kétszer mond, hogy maga mindent kétszer mond.)
Már csak egy nevezésünk "lóg" a levegőben. (László Tomi) De szerintem az is menni fog...
-

doki - MFTSZ versenyző
Ma kaptam az értesítést, hogy László Tomi is felkerült a regisztrációs listára, mert egy chilei versenyző lemondta az indulást.
-

doki - MFTSZ versenyző