Field Target Slovak Open 2012
25 hozzászólás
• Oldal: 3 / 3 • 1, 2, 3
Re: Field Target Slovak Open 2012
-

caco - Hozzászólások: 155
Csatlakoznék az előttem szóló részt vevő sporttársakhoz, megköszönve a Szlovák sporttársaknak, és nem utolsó sorban Tamásnak az igen színvonalas szervezést, a számos segítséget és a valóban szívélyes fogadtatást. Külön köszönet azon sportszerű magatartásért, amelyet Ivan Fraňo és Jozef Kráner részéréről tapasztalhattam ( és kérlek Tamás tolmácsold nevemben is külön köszönetem a sporttársaknak), annak ellenére, hogy technikai hibával kellett szembenéznem a második napon a két Szlovák sporttárs maximális segítőkészségével végül is sikerült befejeznem a versenyt. Remélem jövőre valóban még nagyobb számban vesznek részt Magyar és más országok sportolói a Szlovák Open versenyein, amely mind szervezésben, mind melegszívű vendéglátás szempontjából méltó helyen szerepel a nemzetközi versenyek sorában. Ilyen események, a kifejezetten szívélyes fogadtatás méltán mutatja meg, hogy a két ország között igenis lehet baráti, jó sporttársi kapcsolat és az ocsmány politikai manővereket ki- és el lehet kerülni. Még egyszer köszönet mindenért és meleg szívvel ( Paya lehet még melegebb
szívvel ) fogok visszaemlékezni minden Nálatok rendezett versenyre.
Üdvözlettel,
Medveczki Zoltán alis Maci
Üdvözlettel,
Medveczki Zoltán alis Maci
-

Medveczki Zoltán - Hozzászólások: 399
Gratulálok, ügyesek voltatok!

-

FTi - Adminisztrátor
paja írta:Köszönet az igen szívélyes fogadtatásért, a kiváló szervezésért, és a baráti hangulatért!
A nemzetközi versenyt rendező országok csak tanulhatnak!
Jövőre remélem többen leszünk magyarok, és a "Gonda IBI " is jöhet felügyelet nélkül a felnőttek közé!(Kísérőnek)( kézi lány)!
Bravo CACO!
JSB HEAVY!
Felügyelet nélkül jövőre a KÉK OSZTRIGA OPENEN? Hát nem tudom.Mindenkinek gratulálok.
Egy ferdén bekapatott csavar száz rugós alátétnél többet ér!!!!
Achtung! achtung! eltünt egy német kisfiú.
Achtung! achtung! eltünt egy német kisfiú.
-

hétésfél - MFTSZ versenyző
-

Sam6 - MFTSZ Elnök
25 hozzászólás
• Oldal: 3 / 3 • 1, 2, 3