FTMK5 utáni VB felkészítő + MK5 kiírás Pilismarót 2011.08.27

Hazai versenyekkel és egyéb rendezvényekkel kapcsolatos témák

A szombati Pilismaróti MK után jönnél-e VASÁRNAP egy VB felkészítő edzére?

Igen
6
33%
Nem
12
67%

Szavazatok száma : 18

Re: Pilismarót 2011.08.27.

HozzászólásSzerző: HuLa02 » 2011.09.09. 08:29

sasferi írta:Sziasztok!

Először is szeretném megköszönni Tomnak és segítőinek, hogy a nehéz terep ellenére ilyen jól megcsinálták a pályákat. Külön köszönjük a lehetőséget, hogy ma maradhattunk gyakorolni. Ez a kis gyakorlás remélem jól fog jönni a VB.-n. Nem is értem, hogy ezt a lehetőséget miért nem használták ki többen. Lehet, hogy csak nekünk van szükségünk gyakorlásra :lol: ?
Egy más téma: Gyakorlás után maradtunk egy kis pályabontásra, és sajnos elkeserítő kép fogadott az erdőben. Annak ellenére, hogy Tom külön felhívta mindenkinek a figyelmét, hogy ne szemeteljen, sok sporttárs szemétlerakónak nézte az erdőt! Lehet azzal védekezni, hogy nem volt kirakva szemetes, de szerintem amit magunkkal tudunk vinni az erdőbe, azt vissza is tudjuk hozni. Lent ugyanis több szemetes volt kitéve!Igazán értékelhetnénk ezt a szép környezetet és örüljünk, hogy nem kell minden versenyt lőtéren, beton falak közt végiglőni! Kérnék mindenkit, hogy a jövőben figyeljünk oda jobban :respect:

Sporttársi üdvözlettel: Sas Feri

Most a VB után más szemmel olvassuk Feri szavait.
Egyrészt a pilismaróti "versenypályáról", másrészt az erdő tele-szemeteléséről.
Tudom, hogy Ferinek nincs szüksége rá, de szeretném alátámasztani szavait azzal, hogy nekünk a pályák a "második otthonunk". Nyilván azért jövünk ide mert itt jól érezzük magunkat. Nos, otthon sem dobáljuk szét a szemetet, az üres ásványvizes flakkonokat, a csoki-papírokat, stb. És ami nekem nagyon fájdítja a szívemet a rengeteg szétdobált cigaretta-csikk. Mindenkinek vannak üres lövedékes dobozai, amibe elnyomhatná és tárolhatná a csikkjeit. Nem kellene magunk után olyan nyomot hagyni, ami nagyon rossz fényt vet a tereplövészekre. Elfelejtjük, hogy ezeket a szeméttel együtt valakinek össze kell szednie.
És azt is, hogy a szétdobált szeméttel, cigaretta-csikkel a saját környezetünket mérgezzük.
Köszönöm, hogy "meghallgattatok".
üdv. Laci
HuLa02

Előző

Vissza: Versenyek és egyéb események