HFT OB

Hazai versenyekkel és egyéb rendezvényekkel kapcsolatos témák

Re: HFT OB

HozzászólásSzerző: Gayer Attila » 2011.09.17. 08:15

Szép ébredést minden kedves sporttársnak!
Én megpróbálom összefoglalni, hogy a hozzászólásokból mit is látok fontosnak és megvalósíthatónak.

Az OB-t,mindig az országunk centruma közelében kellene rendezni(mint írva lett, mindenki könnyebben tudja megoldani az utazást.) A bevételekkel ne foglalkozzunk, az a Szövetség gondja lenne, azt úgy elosztani, hogy a lő-sport érdekében, minden egyesület, működő képes lehessen. :shock:

A versenyt egy naposra kellene tervezni,ahogy Nagy-Mágus sporink írta, reggeli és délutáni elosztásban,(akárhogy is számolom, így két ráfordított napból ki lehetne hozni, és a CSALÁD sem morogna !Jött mindjárt a hozzászólás, hogy elfáradunk? Miért? Senki nem volt még úgy, hogy egy nap kétszer csinálta, és mégis jó volt ?? :twisted: )
A pályát, ahogy sornyitó is írta, és ahogy Hatvanban is működött, úgy kellene építeni....
A Paja által felvetett pontozásos rendszert,amit példának is felhozott, tényleg el kéne felejteni.......
A kategóriákban, az indulók létszámának emelése, szerintem akkor lenne indokolt, ha min.egy versenyen
70-80 versenyző jönne össze !
Sajnos a rugós kategória van ebben a nehéz helyzetben,pedig követhetnénk ebben is, más országok mintáját.
Hangsúlyozni kívánom, hogy ez csak az én véleményem, ebből semmit nem kötelező megfogadni, amit írtam
az úgyis csak annak a rétegnek felel meg, akik velem együtt, "takarékon égetik a lángot".
Mindenkinek kellemes hétvégét, jó szervezést, jó versenyzést kívánok Gayer Attila :?
FT:WaltherLG-90 + Niko S. 6-24X56
Gayer Attila

HozzászólásSzerző: Zo-Lee » 2011.09.17. 10:22

Sziasztok!

Nevezni nem akartok,még nagyon kevesen vagyunk!!!!!!
Anschütz 2002 SA,Hawke Air Max 3-9x40 OA
Zo-Lee
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: Gayer Attila » 2011.09.17. 10:47

Zo-Lee írta:Sziasztok!

Nevezni nem akartok,még nagyon kevesen vagyunk!!!!!!

HÚ-te, ezért kár volt, amúgy is tartanak tőled ! :devil:
FT:WaltherLG-90 + Niko S. 6-24X56
Gayer Attila

HozzászólásSzerző: kzozee » 2011.09.17. 11:04

FTi írta:Az egynapos HFT OB-t én is megvalósíthatónak tartom, ez esetben szerintem elég lenne 30+30 cél is, ha már az angolok is beérik ennyivel az állandóan általuk rendezett HFT "világbajnokságon".

De ugye mindenki számára nyilvánvaló, hogy ez legkorábban a jövő évi HFT OB-ra vonatkozhat.

Ha már megyünk miért ne lehetne 40 célos? Az időbe belefér! Egy négycélos pálya átlag másfél perc.
Szerintem azzal sincs baj, ha ugyanaz a pálya van meglőve kétszer, más fényviszonyok, szél, esetleg eső.
Ne haragudjatok, de öt emberrel versenyezni nem megyek el két napra, pedig szeretem a hft-t.
kzozee

HozzászólásSzerző: Zo-Lee » 2011.09.17. 12:20

kzozee írta:
FTi írta:Az egynapos HFT OB-t én is megvalósíthatónak tartom, ez esetben szerintem elég lenne 30+30 cél is, ha már az angolok is beérik ennyivel az állandóan általuk rendezett HFT "világbajnokságon".

De ugye mindenki számára nyilvánvaló, hogy ez legkorábban a jövő évi HFT OB-ra vonatkozhat.

Ha már megyünk miért ne lehetne 40 célos? Az időbe belefér! Egy négycélos pálya átlag másfél perc.
Szerintem azzal sincs baj, ha ugyanaz a pálya van meglőve kétszer, más fényviszonyok, szél, esetleg eső.
Ne haragudjatok, de öt emberrel versenyezni nem megyek el két napra, pedig szeretem a hft-t.[/quote]

Na erről beszélek,Zozee is jönne csak nem NEVEZTEK!!!!!
Zo-Lee
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: Sam6 » 2011.09.17. 19:12

Tennék egy felajánlást.

Akinek a szállás a gondja, annak szívesen segítek. A Püspökladányi Árnyas Thermal Camping és Üdülőpark területén, akár a panzió épületében, akár összkomfortos faházban térítésmentes szálláslehetőséget kínálok a HFT versenyzőknek, pénteken és szombaton. ( http://thermalcamping.hu/ ) A helyszíntől 50 km távolságra, ami egy órás autózás. A két versenynap között, este egy szalonnasütés, vagy grillezés is megoldható, némi folyadékpótlással, esetleg egy kis fürdőzéssel. :wink:

Akit érdekel a dolog az itt jelezze!

Üdv: Szilágyi Sándor
Sam6
MFTSZ Elnök

HozzászólásSzerző: paja » 2011.09.17. 19:18

Sam6 írta:Tennék egy felajánlást.

Akinek a szállás a gondja, annak szívesen segítek. A Püspökladányi Árnyas Thermal Camping és Üdülőpark területén, akár a panzió épületében, akár összkomfortos faházban térítésmentes szálláslehetőséget kínálok a HFT versenyzőknek, pénteken és szombaton. ( http://thermalcamping.hu/ ) A helyszíntől 50 km távolságra, ami egy órás autózás. A két versenynap között, este egy szalonnasütés, vagy grillezés is megoldható, némi folyadékpótlással, esetleg egy kis fürdőzéssel. :wink:

:up:

Lesz valami sós süti? :D :D :D :D :D :D :D :D :D

VÉRNYÚL
:evil:
SCHMIDT & BENDER FOREVER
Anschütz 9015 FT

Szaros MARCH
paja
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: FTi » 2011.09.17. 22:07

Sam6 írta:Tennék egy felajánlást.

Köszönjük a felajánlást!

A kiírásban szerepel, de itt is megemlítem, hogy a helyszínen, tehát az arborétum területén lévő vendégházban tudunk max. 10 fő részére szállást biztosítani nagyon kedvezményes áron, ezügyben keressétek Pető Lacit.
FTi
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: FTi » 2011.09.18. 22:04

kzozee írta:Ne haragudjatok, de öt emberrel versenyezni nem megyek el két napra, pedig szeretem a hft-t.

Sajnálom, ha így gondolod. Mindenesetre azt ne feledd, hogy az idén pár 16J-os versenyző kiszállt a HFT-ből, így a legmagasabb létszám eddig 11 volt MK fordulón, de inkább a 8-9 volt a jellemző. Veled együtt már 6-an lennénk, aztán hátha lesz még nevező.
FTi
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Zo-Lee » 2011.09.19. 21:26

Rugósok
Ifik
Nevezzetek! :baseball:
Zo-Lee
MFTSZ versenyző

ElőzőKövetkező

Vissza: Versenyek és egyéb események