Nyírerdő Nagydíj 2012 - nemzetközi FT/HFT verseny + HFT MK3
Re: Nyírerdő Nagydíj 2012 - nemzetközi FT/HFT verseny + HFT
Ha valakit érdekelne hozung JSB Heavy lövedéket iss kb 10-12 (15)db bontatlan új doboz.
Több info az adás-vételbe.
Több info az adás-vételbe.
-

caco - Hozzászólások: 155
Sajnos le kell mondanom a nevezésem. István,törölj légy szíves.
Üdv:
Janicsek Attila
Üdv:
Janicsek Attila
Steyr LG 110 Nikko Diamond
- AJ74
- MFTSZ versenyző
Pisti!
Ennyire eláztak a lapok, hogy még mára sem sikerült kiszárítani őket, vagy lemosta róluk a tentát?
Ennyire eláztak a lapok, hogy még mára sem sikerült kiszárítani őket, vagy lemosta róluk a tentát?
-

Medveczki Zoltán - Hozzászólások: 399
Elnézést a késlekedésért, de tegnap este az alvást választottam, és csak mostanra sikerült összehozni mindent. A lapok valóban durván eláztak, de végre felkerültek az eredmények:
Nyírerdő Nagydíj 2012
HFT Magyar Kupa 3. forduló
A második napot sajnos többen nem vállalták az eső miatt, de azért maradt kellő számú eltökélt sporttárs, az FT 16 kategóriában majdnem mindenki végigcsinálta a versenyt
. A HFT-sek közül a többség szintén délelőtt teljesítette a pályát, de maradtunk délutánra is, emiatt annak eredményét nem sikerült kihirdetni, illetve a díjakat nem volt kinek átadni. Szombaton is volt némi hiányosság, a HFT MK rugós kategória nem kapott érmet, mert a rendelés idejében még nem volt meg a kellő létszám, így nekik nem rendeltünk. A HFT MK versenyzőinek oklevelet sem tudtunk osztani, mert a nyomtató felmondta a szolgálatot.
Eme hiányosságokat mind pótolni fogjuk a HFT OB-n, tehát kiosztjuk az elmaradt MK érmeket és okleveleket, illetve a Nyírerdő Nagydíj HFT kupáit.
Mindenesetre ezúton is köszönjük mindenkinek a részvételt, és reméljük, hogy jól éreztétek magatokat.

Gratulálunk a helyezetteknek:
FT 16.3 J
1. Szilágyi Sándor 69
2. Kozma Ferenc 68
3. František Duraj 67
FT 7.5 J
1. Bálint Zoltán 58
2. Szalóki József 46
3. Sutyinszki István 44
HFT 16.3J
1. Sas Ferenc 232
2. Kozma Ferenc 212
3. Szilágyi Sándor 211
HFT 7.5J
1. Szomju Zsolt 154
2. Magyari Oszkár 151
3. Orosz János 150
A céltávolságok le lesznek mérve hamarosan, és lesz részletes eredménylista is mindkét versenyszámról.
A fotókat holnap felteszem, addig is aki még fotózott, tegye közzé.
Nyírerdő Nagydíj 2012
HFT Magyar Kupa 3. forduló
A második napot sajnos többen nem vállalták az eső miatt, de azért maradt kellő számú eltökélt sporttárs, az FT 16 kategóriában majdnem mindenki végigcsinálta a versenyt
Eme hiányosságokat mind pótolni fogjuk a HFT OB-n, tehát kiosztjuk az elmaradt MK érmeket és okleveleket, illetve a Nyírerdő Nagydíj HFT kupáit.
Mindenesetre ezúton is köszönjük mindenkinek a részvételt, és reméljük, hogy jól éreztétek magatokat.
Gratulálunk a helyezetteknek:
FT 16.3 J
1. Szilágyi Sándor 69
2. Kozma Ferenc 68
3. František Duraj 67
FT 7.5 J
1. Bálint Zoltán 58
2. Szalóki József 46
3. Sutyinszki István 44
HFT 16.3J
1. Sas Ferenc 232
2. Kozma Ferenc 212
3. Szilágyi Sándor 211
HFT 7.5J
1. Szomju Zsolt 154
2. Magyari Oszkár 151
3. Orosz János 150
A céltávolságok le lesznek mérve hamarosan, és lesz részletes eredménylista is mindkét versenyszámról.
A fotókat holnap felteszem, addig is aki még fotózott, tegye közzé.
-

FTi - Adminisztrátor
-

FTi - Adminisztrátor
FTi írta:Mindenesetre ezúton is köszönjük mindenkinek a részvételt, és reméljük, hogy jól éreztétek magatokat.![]()
![]()
![]()
Elég kemény volt számomra a második nap az esőben. Haza felé Pali vezetési stílusa mellett elaludtam, pedig aki ült már mellette autóban az tudja nem egyszerű ezt megtenni.
(Mindenesetre nem bánnám, ha felfelé nyíló killzone-s célokat újrahasznosítanátok. Ez alatt azt értem, hogy érdemes lenne beolvasztani őket. Nagyon sok bosszúságot okoztak 46 méter felett, mivel tiszta találatra sem dőltek. Azt hiszem ezzel nem voltam egyedül.)
-

foxpro - Hozzászólások: 681
Egyetértek az előttem szólóval. A tavalyi versenyen is nagy különbség volt a 2 nap időjárása között, de idén ez még durvább volt! Tényleg kihívás volt ebben az időben lőni! De így is élveztem a versenyzést, és ez a lényeg!
A felfelé nyíló rossz célokat meg tényleg selejtezzétek ki, rendkívül sok bosszúságot okoznak a nem megfelelő működésükkel! Majdnem minden versenyzőnek 4-5 ponttal több lett volna, ha rendesen ledőlnek a jól eltalált célok! A verseny után tesztelték is, volt amelyik 4 tökéletes találat után is állva maradt! Ez tényleg nem mondvacsinált kifogás, ami rossz az rossz! Mondhatnám a felfelé nyíló célra hogy szär, de nem akarom dicsérni!
A felfelé nyíló rossz célokat meg tényleg selejtezzétek ki, rendkívül sok bosszúságot okoznak a nem megfelelő működésükkel! Majdnem minden versenyzőnek 4-5 ponttal több lett volna, ha rendesen ledőlnek a jól eltalált célok! A verseny után tesztelték is, volt amelyik 4 tökéletes találat után is állva maradt! Ez tényleg nem mondvacsinált kifogás, ami rossz az rossz! Mondhatnám a felfelé nyíló célra hogy szär, de nem akarom dicsérni!
FT 16,3J: Air Arms FTP 900 + Delta Optical Stryker HD 5-50x56 SFP DLS-3 + JSB Heavy
HFT 16,3J: Walther LG300 + Hawke Sidewinder 30 SF 4.5-14x44 + JSB Exact
HFT 16,3J: Walther LG300 + Hawke Sidewinder 30 SF 4.5-14x44 + JSB Exact
-

DarkDeer - Hozzászólások: 210
Valahogy kimaradt az előzőből, addig szerkesztgettem:
MINDEN TISZTELETEM azoknak, akik az FT és HFT-t is meglőtték mindkét nap!!! Ráadásul rendkívül jó eredményekkel! GRATULÁLOK NEKIK!
MINDEN TISZTELETEM azoknak, akik az FT és HFT-t is meglőtték mindkét nap!!! Ráadásul rendkívül jó eredményekkel! GRATULÁLOK NEKIK!
-

foxpro - Hozzászólások: 681
foxpro írta:Valahogy kimaradt az előzőből, addig szerkesztgettem:
Köszönjük az elismerő szavakat!
Köszönjük, hogy ott lehettünk a versenyen. Igazán színvonalas, nehéz pályákat sikerült ismét felépíteni. Az időjárás keményen elbánt velünk a második napon, de ilyen ez a sport. Azt mondom megérte. Én élveztem a versenyzést mindkét nap, még ha a másodikon már teljesen eláztam és vacogtam a hidegben. A négy versenyes terhelés külön jót tett az állóképesség javításának ezzel az időjárással megfűszerezve. A szervezésbe csúszott hibákat meg jó lenne már kiküszöbölni, hogy végre csak a versenyzésre koncentrálhassunk. Talán én vagyok az egyedüli akinek nem akadt gondja a célokkal ezen a versenyen. Bár emlékszem korábban sok pontom úszhatott el miattuk. Ki kellene kísérletezni mi a hiba és korrigálni, mert így a másból eredő hibákat is könnyű a célokra fogni.
Külön köszönet a cseh és szlovák sporttársaknak, hogy emelték a verseny színvonalát!
Gratulálok a verseny helyezettjeinek az elért eredményeikhez.
Reméljük jövőre többen leszünk!
-

Sam6 - MFTSZ Elnök
-

Sam6 - MFTSZ Elnök
Vissza: Versenyek és egyéb események