MK 7. forduló FT záró verseny

Hazai versenyekkel és egyéb rendezvényekkel kapcsolatos témák

Re: MK 7. forduló FT záró verseny

HozzászólásSzerző: sörnyitó » 2011.11.10. 10:28

kzozee írta:Mondjuk úgy, hogy szarrá lövi a célt. Szeles időben jó támpontok az előzőleg rontott célok hibás lövései. Mivel a célok FT szabályok szerint lesznek állítva, így eltérnek a HFT- től, jó eséllyel jóval több hibás lövés lesz.

Szvsz plusz két-három lövés nem oszt nem szoroz...
sörnyitó
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: kzozee » 2011.11.10. 10:58

sörnyitó írta:
kzozee írta:Mondjuk úgy, hogy szarrá lövi a célt. Szeles időben jó támpontok az előzőleg rontott célok hibás lövései. Mivel a célok FT szabályok szerint lesznek állítva, így eltérnek a HFT- től, jó eséllyel jóval több hibás lövés lesz.

Szvsz plusz két-három lövés nem oszt nem szoroz...

Annyi tényleg nem.
kzozee

HozzászólásSzerző: foxpro » 2011.11.10. 13:50

sörnyitó írta:Szvsz plusz két-három lövés nem oszt nem szoroz...

Valahogy senki nem olvassa el az elejét, hogy miből lett a cserebogár:

Cica hsz-e:
Viszont néhány HFT-s is kíváncsi a pályára ezért ha legalább hárman
indulnak, akkor ők is végiglőhetik a pályát.
Mivel 16 pálya van ezért
három fős csoportok esetén is maradnak lyukak, nem lesz torlódás.

Na mármost minima három, teteje ugye nem volt megszabva úgyhogy lehet 23 is, ha annyian jönnének.

Szintén Cica másik hszéből:
A pályák valóban FT-re vannak kialakítva de az HFT-sek viszont könnyítésként hozhatnak magukkal rövidebb farönköket, hordót vagy akár betonoszlop :evil:

Ha tetszik hanem ez nálam kiverte már a biztosítékot. Kénytelen voltam beírni, mert ha ez a vegyes HFT hullám tovább terjed MK-kon, akkor az nem vezet jóra. Bár lehet jövőre az elnökség még a szabályba is beteszi. Akkor maradnak majd a külföldi versenyek, mert igen én versenyezni szeretnék és nem szabadidő sportolni, mert a szabadidőmet mással is el tudom tölteni.

A terjedésére pedig van példa bőven!
Kezdte a DLSE Debrecenben, gyorsan átvette Tatabánya, Püspökladány és a Dunántúl. Mint mondtam értem én, hogy jó az, hogyha jó sokan jönnek és fizetnek, de az MK maradjon már MK!
Nem véletlen nem járok ilyen versenyekre, mert egyszerűen nem érdekel, nem lehet jó pályát csinálni FT és HFT-re az eltérő szabályok miatt. HFT-s pályát meg nincs kedvem FT felszereléssel lőni.

Nagyon örülök annak, Tünde meggondolta magát és a jelenlegi érvényes szabályok szerint rendezi meg a versenyt! :respect:

A HFT-seknek cserébe megígérem, hogy nem fogom őket zavarni egy HFT vagy vegyes versenyen sem! :devil:
foxpro

HozzászólásSzerző: sörnyitó » 2011.11.10. 14:19

foxpro írta:mondtam értem én, hogy jó az, hogyha jó sokan jönnek és fizetnek, de az MK maradjon már MK!
Nem véletlen nem járok ilyen versenyekre, mert egyszerűen nem érdekel, nem lehet jó pályát

Jákon 2 (kettő) HFT-s versenyző volt (MK fordulón). Tényleg jó sokan jöttek és fizettek...
Viszont utolsó csapatként indulva senkit nem zavartak, ők vártak a többiekre. A pálya FT-s volt, erről megkérdezhetsz bárkit, ezt előtte elmondtuk a HFT-s kollégáknak is. Eljöttek, lőttek ötvenet, aztán hazamentek. És szvsz ők (is) jól érezték magukat.

Ha visszaemlékszel, volt egy olyan terv, hogy a Dunántúl Kupa vegyes FT/HFT rendszerű lesz, de erről lemondtunk, pont azért, mert nem lehet mindkét kategóriának megfelelő pályát építeni.

Én a karón/betonoszlopon jót mosolyogtam, nem kicsi iróniát fedezve fel benne. De nem vagyunk egyformák ugye...

De tök mind1, nem hiszem, hogy a jövőben akár egy HFT-s versenyző is megpróbálna eljönni FT versenyre.
sörnyitó
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: foxpro » 2011.11.10. 20:11

sörnyitó írta:
foxpro írta:mondtam értem én, hogy jó az, hogyha jó sokan jönnek és fizetnek, de az MK maradjon már MK!
Nem véletlen nem járok ilyen versenyekre, mert egyszerűen nem érdekel, nem lehet jó pályát

Jákon 2 (kettő) HFT-s versenyző volt (MK fordulón). Tényleg jó sokan jöttek és fizettek...
Viszont utolsó csapatként indulva senkit nem zavartak, ők vártak a többiekre. A pálya FT-s volt, erről megkérdezhetsz bárkit, ezt előtte elmondtuk a HFT-s kollégáknak is. Eljöttek, lőttek ötvenet, aztán hazamentek. És szvsz ők (is) jól érezték magukat.

Ha visszaemlékszel, volt egy olyan terv, hogy a Dunántúl Kupa vegyes FT/HFT rendszerű lesz, de erről lemondtunk, pont azért, mert nem lehet mindkét kategóriának megfelelő pályát építeni.

Én a karón/betonoszlopon jót mosolyogtam, nem kicsi iróniát fedezve fel benne. De nem vagyunk egyformák ugye...

De tök mind1, nem hiszem, hogy a jövőben akár egy HFT-s versenyző is megpróbálna eljönni FT versenyre.

Nem tudok és nem is akarok korlátolt felfogású emberekkel vitatkozni!
Nem értem miért nem tudod kiolvasni a hsz-imből, hogy nem azzal van bajom, hogy Orosz Jani (akivel Mogyoródon sokat együtt edzünk) vagy Német Zsolti (aki amúgy Vasnyulas) zavar engem egy FT versenyen, hanem az, hogy nem tetszik az a trend ami mostanában beindult.
Elég, ha csak megnézed az FT Turul kupának indult versenysorozatot, amiből FT + HFT Turul kupa lett. Bélában legalább volt annyi tisztelet az FT versenyzők felé, hogy az MK-n nem engedte a HFT-s indulást.
Nem szeretném, ha ez a HFT-s trend a Magyar Kupákra is átragadna. Ez az én problémám és nem két HFT-s edzést tartó ember az FT pályán.

Egyébként is konyha nyelvre lefordítva, van már "nagypályás", "kispályás" foci ugyanazon a pályán, nem szükséges arra a pályára még egy "kézilabda" csapat is. Ez csak a verseny minőségének rovására menne!
foxpro

HozzászólásSzerző: norinco » 2011.11.10. 20:15

szvsz valami nincs rendben.
versenyezz magadban
norinco

HozzászólásSzerző: nzsolt18 » 2011.11.10. 20:32

Úrak
Megszületett a megoldás: mi páran hftsek és aki még akarja, vasárnap délelött lövünk a pályán edzésként.( mi lenne velünk nők nélkül? :respect: )
Adjukmeg az MK rangját, erre mi is jobban fogunk figyelni ezentúl.
Daystate MK3 PE 005
Hawke Airmax SR 12 6-18*44
JSB EE
nzsolt18

HozzászólásSzerző: sörnyitó » 2011.11.10. 21:05

foxpro írta:Nem tudok és nem is akarok korlátolt felfogású emberekkel vitatkozni!

Nagyjából semmire sem sikerült reagálnod egy csinos személyeskedésen kívül...Amit írtam, abból meg nem sokat sikerült felfognod.
Sztem maradjunk is ennyiben.
sörnyitó
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: fecó » 2011.11.10. 21:58

Csak annyit fűznék hozzá,hogy a Gyulának igaza van abban,hogy az FT.és HFT nem lehet és nem is szabad összekeverni! Ezt mi Dunántúliak nem is tettük,annak ellenére nem,hogy egy-két embertől meg is kaptuk a fejünkre(lásd az év elejei beírásokat)!
Nem hinném,hogy az elnökség ilyen javaslatot bármikor is elfogadna!!
fecó
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: foxpro » 2011.11.10. 22:12

fecó írta:Csak annyit fűznék hozzá,hogy a Gyulának igaza van abban,hogy az FT.és HFT nem lehet és nem is szabad összekeverni! Ezt mi Dunántúliak nem is tettük,annak ellenére nem,hogy egy-két embertől meg is kaptuk a fejünkre(lásd az év elejei beírásokat)!
Nem hinném,hogy az elnökség ilyen javaslatot bármikor is elfogadna!!

Köszönöm, ezt csak üdvözölni tudom! :respect:

Annak meg külön örülök, hogy Zsolték Tünde segítségével megtalálták a megfelelő megoldást a gyakorlásra! :up:
foxpro

ElőzőKövetkező

Vissza: Versenyek és egyéb események