FT OB / HU Open 2015 / FT MK4 - 2015.07.04-05 Debrecen-Bánk
32 hozzászólás
• Oldal: 4 / 4 • 1, 2, 3, 4
Re: FT OB / HU Open 2015 / FT MK4 - 2015.07.04-05 Debrecen-B
Sam6 írta:nzsolt18 írta:Sanyi ha megnézed akkor a felhozó versenyekre járók 90%-a jár mkra és obre is. most nálunk kettő ft 7,5 es is dolgozott, 1 beteg, 1 nyaral ha ők elmentek volna akkor az Ft 7,5 kategória 3/4-ede Kfc-s (na ez a vicc) komolyan veszik ők! de más(ok) ?
ja és a KFC nem ragaszkodik az ft eb rendezéséhez (más nem vállalta) tőlünk simán lehet Debrecenben. ha kell még segítünk is melóval.
Ne értsd félre Zsolti! Örülök hogy EB lesz Mogyoródon!
NNA, ha ez így lesz én is nevezek, hiába FT!
-

Maximus - MFTSZ versenyző
Re: FT OB / HU Open 2015 / FT MK4 - 2015.07.04-05 Debrecen-B
A 2 napos OB így utólag visszagondolva nem biztos, hogy jó döntés volt, de:
-a kétnapos (vagy két fordulós) versenyhez kicsit másképp kell hozzáállni, mint a normál versenyhez, ezt is meg kell tanulni kezelni, szóval gyakorlás szempontjából is fontos lehet
-én sem hiszem, hogyha egynapos a verseny, akkor sokkal többen lettünk volna, mert eleve nagyon kevesen vagyunk
-tényleg gondoltunk a szlovák versenyzőkre is, akik eddig minden évben eljöttek, most viszont csak egy héttel a verseny előtt jelentették be, hogy mégsem.
Jövőre lehet, hogy visszatérünk az egynapos, két fordulós verzióra - ha egyáltalán marad addigra versenyző.
-a kétnapos (vagy két fordulós) versenyhez kicsit másképp kell hozzáállni, mint a normál versenyhez, ezt is meg kell tanulni kezelni, szóval gyakorlás szempontjából is fontos lehet
-én sem hiszem, hogyha egynapos a verseny, akkor sokkal többen lettünk volna, mert eleve nagyon kevesen vagyunk
-tényleg gondoltunk a szlovák versenyzőkre is, akik eddig minden évben eljöttek, most viszont csak egy héttel a verseny előtt jelentették be, hogy mégsem.
Jövőre lehet, hogy visszatérünk az egynapos, két fordulós verzióra - ha egyáltalán marad addigra versenyző.
-

FTi - Adminisztrátor
32 hozzászólás
• Oldal: 4 / 4 • 1, 2, 3, 4
Vissza: Versenyek és egyéb események