HFT OB 2012
28 hozzászólás
• Oldal: 3 / 3 • 1, 2, 3
Re: HFT OB 2012
cíca30 írta:vacilaci1956 írta:Hát akkor a kérdés, versenyengedély nélkül indulhatok-e. A versenykiírás nem tartalmaz ezzel kapcsolatban feltételt, tehát indulhatok. A szervezők válaszát előre is köszönöm.
Mindkét hír igaz.
A versenyengedély nélkül versenyen részt lehet venni, a pályát végig lehet lőni és
megnézheted, hogy hányadik is lennél egy országos bajnokságon. Ez akár motiváló jellegű
is lehet, mert talán jövőre már téged is a versenyengedéllyel rendelkezők népes táborába
üdvözölhetünk majd.
Jelenleg nincs sok jelentkező még,így a megépített 20 pályát figyelembe véve
csak max. 2 ember jut egy-egy lőállásba. Szóval feltartani biztosan nem fogsz senkit.![]()
Viszont a lőtt eredményed nem lesz figyelembe véve! Csak versenyengedéllyel rendelkezők eredménye számít bele a Országos Bajnokság végső ranglistájába.
Üdv
Köszönöm a gyors választ, minden részével egyetértek és kielégítő, de csak egy apró észrevétel.
A motiválásról, hogy belépjek a versenyengedélyesek népes táborába.
Több mint másfél éve veszek részt aktívan a tereplövész sportban. Ez alatt az idő alatt, nem találtam olyan egyesületet, ahol az egyesületi élet, a közösség, az edzési lehetőségek, jó minőségű és állandóan használható pálya, a közös és egyéni szakmai programok együttesen meg lettek volna. Természetesen kimondottan a tereplövészetről beszélek. Jelen pillanatban az egyesületi tagság, a versenyengedély a hobbijukat szenvedélyesen űzők nyakán bizonyos tekintetben csak egy fedezet nélküli csekk. Igen, érzek motivációt ennek megváltoztatására és azt is érzem és hallom, hogy nem egyéni igényről van szó. Nem kritikát szeretnék megfogalmazni, hanem egy tényállítást és mint tudjuk az ember képes a körülményein változtatni.
- vacilaci1956
Ha nem túl nagy probléma, akkor én itt és most gratulálnék a HFT OB helyezettjeinek és résztvevőinek a tisztes helytállásukért.

- Tüske
- MFTSZ versenyző
Köszönjük mindenkinek akik ellátogattak hozzánk az
Országos Bajnokságra!
Ezúton is szeretnénk gratulálni a helyezetteknek és
azoknak is akik most lecsúsztak a dobogóról.
A részletes eredményeket innen letölthetitek:
http://juropnet.hu/~ipucz/HFT_OB_ertekeles.xls
Országos Bajnokságra!
Ezúton is szeretnénk gratulálni a helyezetteknek és
azoknak is akik most lecsúsztak a dobogóról.
A részletes eredményeket innen letölthetitek:
http://juropnet.hu/~ipucz/HFT_OB_ertekeles.xls
Cica
HFT:Steyr LG110FT MTC Viper
FT:Daytate MK4GP Nikko Stirling
HFT:Steyr LG110FT MTC Viper
FT:Daytate MK4GP Nikko Stirling
-

cíca30 - Hozzászólások: 85
Tüske írta:Ha nem túl nagy probléma, akkor én itt és most gratulálnék a HFT OB helyezettjeinek és résztvevőinek a tisztes helytállásukért.![]()
![]()
Amikor megérkeztünk a helyszínre, már a parkolóban hiányoltalak a druszád mellől! Gondoltam, hogy az a fene megélhetési robot az ok, amiért lemondtál most erről a versenyről. Amikor harmadszor kapaszkodtam fel a Chillkot-hágón a versenypályákhoz, már biztosan tudtam: a távolmaradásodnak ez csak a magyarázata lehet max.,a valódi oka meg a helyismeret
Amúgy csatlakozom hozzád, és gratula mindenkinek, aki megmászta a hágót és túlélte a délutáni pályaszakaszt a vaddisznópörkölt után, teli hassal! A szervezőknek is köszönet a nehéz, de élvezetes pályákért, és a szervezésért!!!!
- robertó69
- MFTSZ versenyző
Ezúton is gratulálok a helyezetteknek, végül elég szép, OB-hoz méltó létszám gyűlt össze.
Köszönet illeti a szervezőket a verseny korrekt, zökkenőmentes lebonyolításáért és a kiváló ellátásért (a pörkölt nagyon jól sikerült)
Az egynapos kétfordulós 2x30 célos formátum szerintem bevált, az ütemezést kényelmesen lehetett tartani, nem is végeztünk túl későn, és így azért másabb a verseny, mint egy átlagos MK.
Viszont kíváncsi vagyok a résztvevők véleményére ezzel kapcsolatban: jó lesz így jövőre is, vagy esetleg változtassunk valamin. Tavaly szó volt 2x40 célos versenyről is, de az időben is jóval hosszabb lenne (esetleg korábbi kezdés), és ilyen formátum mellett 80 célt igényel - ekkora mennyiséggel szerintem nem sok egyesület rendelkezik.
A helyi adottságok miatt a két pályarendszer a terep két külön oldalára lett építve. Ezt legközelebb felváltott elrendezésben kellene kialakítani, így az esetlegesen változó időjárás miatt nem érheti hátrány egyik csapatot sem.
Köszönet illeti a szervezőket a verseny korrekt, zökkenőmentes lebonyolításáért és a kiváló ellátásért (a pörkölt nagyon jól sikerült)
Az egynapos kétfordulós 2x30 célos formátum szerintem bevált, az ütemezést kényelmesen lehetett tartani, nem is végeztünk túl későn, és így azért másabb a verseny, mint egy átlagos MK.
Viszont kíváncsi vagyok a résztvevők véleményére ezzel kapcsolatban: jó lesz így jövőre is, vagy esetleg változtassunk valamin. Tavaly szó volt 2x40 célos versenyről is, de az időben is jóval hosszabb lenne (esetleg korábbi kezdés), és ilyen formátum mellett 80 célt igényel - ekkora mennyiséggel szerintem nem sok egyesület rendelkezik.
A helyi adottságok miatt a két pályarendszer a terep két külön oldalára lett építve. Ezt legközelebb felváltott elrendezésben kellene kialakítani, így az esetlegesen változó időjárás miatt nem érheti hátrány egyik csapatot sem.
-

FTi - Adminisztrátor
Én is gratulálok a dobogósoknak és az összes résztvevőnek!
Osztom a Pisti véleményét, jó verseny volt. A 2x30 is jó volt, max 2x35-el lehet még az időbe beleférni.
Osztom a Pisti véleményét, jó verseny volt. A 2x30 is jó volt, max 2x35-el lehet még az időbe beleférni.
-

Sam6 - MFTSZ Elnök
robertó69 írta:Tüske írta:Ha nem túl nagy probléma, akkor én itt és most gratulálnék a HFT OB helyezettjeinek és résztvevőinek a tisztes helytállásukért.![]()
![]()
Amikor megérkeztünk a helyszínre, már a parkolóban hiányoltalak a druszád mellől! Gondoltam, hogy az a fene megélhetési robot az ok, amiért lemondtál most erről a versenyről. Amikor harmadszor kapaszkodtam fel a Chillkot-hágón a versenypályákhoz, már biztosan tudtam: a távolmaradásodnak ez csak a magyarázata lehet max.,a valódi oka meg a helyismeret![]()
Amúgy csatlakozom hozzád, és gratula mindenkinek, aki megmászta a hágót és túlélte a délutáni pályaszakaszt a vaddisznópörkölt után, teli hassal! A szervezőknek is köszönet a nehéz, de élvezetes pályákért, és a szervezésért!!!!
Szívesen terepeztem volna veletek, de ez most sem jött össze és az év hátralévő részében sem fog, ahogy minap átnéztem az éves beosztásomat. Így előre is kivánok mindenkinek, sikerekben gazdag további jó évet!
Találkozni sajnos nem a közeljövőben fogunk, azt hiszem.
- Tüske
- MFTSZ versenyző
FTi írta:Ezúton is gratulálok a helyezetteknek, végül elég szép, OB-hoz méltó létszám gyűlt össze.
Köszönet illeti a szervezőket a verseny korrekt, zökkenőmentes lebonyolításáért és a kiváló ellátásért (a pörkölt nagyon jól sikerült)![]()
![]()
![]()
sztem is jó volt igy,csak jövőre mozgólépcsőt esetleg?
a pálya pöpec volt!mindkettő4
majd legközelebb,talán.....:-)
- bosijani
- MFTSZ versenyző
28 hozzászólás
• Oldal: 3 / 3 • 1, 2, 3
Vissza: Versenyek és egyéb események