FT Magyar Kupa 2. Forduló
36 hozzászólás
• Oldal: 3 / 4 • 1, 2, 3, 4
Re: FT Magyar Kupa 2. Forduló
AirArms írta:Gayer Attila írta:Mondtam én, hogy sok a vm.rugós, ezért is léptem ki, így könnyebb megszámolni,,vagy mégsem ??
Tényleg könnyű megszámolni őket. Azért a már az nagy probléma, hogy FT és HFT MK versenyeken nem jön össze az értékeléshez elég rugós puskás. Ezen a versenyen már a visszarúgásmentes rugósok is kevesen voltak. Lett két rugós kategória és sajnos jelenleg ott tartunk, hogy a versenyzőket át kell sorolni másik kategóriába, még egy két ilyen verseny és az év végén egyikben sem lesz értékelhető eredmény. Ez már tavaly az FT Mk-ban bekövetkezett de akkor még értékelve és díjazva lettek pedig nem volt meg a min öt értékelhető versenyző
A rugós kategóriát már az elmúlt év nem megléte után már megkellet volna szüntetni a Magyar Kupákon .
nyílt irányzékos csúzli
-

Orosz Jankó - Hozzászólások: 166
Orosz Jankó írta:AirArms írta:
Tényleg könnyű megszámolni őket. Azért a már az nagy probléma, hogy FT és HFT MK versenyeken nem jön össze az értékeléshez elég rugós puskás. Ezen a versenyen már a visszarúgásmentes rugósok is kevesen voltak. Lett két rugós kategória és sajnos jelenleg ott tartunk, hogy a versenyzőket át kell sorolni másik kategóriába, még egy két ilyen verseny és az év végén egyikben sem lesz értékelhető eredmény. Ez már tavaly az FT Mk-ban bekövetkezett de akkor még értékelve és díjazva lettek pedig nem volt meg a min öt értékelhető versenyző
A rugós kategóriát már az elmúlt év nem megléte után már megkellet volna szüntetni a Magyar Kupákon .Sajnos nincsenek túl sokan .
Esetleg , ha egyszer végre valaki nem szüntetgetni akarna, hanem elgondolkodna végre azon, hogy hogyan lehet új, több résztvevőt vonzani.
- Tüske
- MFTSZ versenyző
Tüske írta:Esetleg , ha egyszer végre valaki nem szüntetgetni akarna, hanem elgondolkodna végre azon, hogy hogyan lehet új, több résztvevőt vonzani.
Senki sem akarja megszüntetni, csak a rugós puskásokon múlik minden. Elérték, hogy az FT-ben legyen két kategória de lassan egyikben sem indulnak mert PCP-re váltanak. A versenyrendezők köztük én is annak örülnének ha az összes létező kategóriában lenne elég induló.Sok verseny van úgy, hogy hajrá
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
-

AirArms - MFTSZ versenyző
AirArms írta:Tüske írta:Esetleg , ha egyszer végre valaki nem szüntetgetni akarna, hanem elgondolkodna végre azon, hogy hogyan lehet új, több résztvevőt vonzani.
Senki sem akarja megszüntetni, csak a rugós puskásokon múlik minden. Elérték, hogy az FT-ben legyen két kategória de lassan egyikben sem indulnak mert PCP-re váltanak. A versenyrendezők köztük én is annak örülnének ha az összes létező kategóriában lenne elég induló.Sok verseny van úgy, hogy hajrá
Tüske gondolkodj csak 5-fő kell egy kategóriához nem kevesebb sajna nincsenek annyian .Én nagyon sajnálom de ez a szabály. Idén már nem lett volna szabad indítani a rugós kategóriát mert tavaly sem volt értékelhető az M.K.
nyílt irányzékos csúzli
-

Orosz Jankó - Hozzászólások: 166
Orosz Jankó írta:AirArms írta:
Tüske gondolkodj csak 5-fő kell egy kategóriához nem kevesebb sajna nincsenek annyian .Én nagyon sajnálom de ez a szabály. Idén már nem lett volna szabad indítani a rugós kategóriát mert tavaly sem volt értékelhető az M.K.
Off
Értem én, nem is akarok vitát generálni. Sőt! Sajnálom nagyon, hogy így alakul.
On
- Tüske
- MFTSZ versenyző
Orosz Jankó írta:Idén már nem lett volna szabad indítani a rugós kategóriát mert tavaly sem volt értékelhető az M.K.
Akkor végképp bezárul az ajtó, így megvan a lehetőség, hogy összejöjjön a létszám. Senki sem akart "megszüntetni" semmit, megszüntették a rugósok magukat. Sokan átléptek PCP-be, gondolom én azért, mert unták, hogy nincs ellenfél és nincsenek értékelve.
HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
-

Dino - MFTSZ Elnök
kojak írta:JohnKramer írta:Üdv!
Huszti László kolléga lett a 3. a nemlétező vm rugós kategóriában, verseny után mi egymás közt ezt meg is beszéltük, az oklevél és az érem így neki jár természetesen.
Üdv:
G. Marci
Vissza adjuk még talán odafér az ő neve is.
https://picasaweb.google.com/1070602450 ... 8793408770
Ha ezen múlik kicseréljük
-

Dino írta:, megszüntették a rugósok magukat. Sokan átléptek PCP-be, gondolom én azért, mert unták, hogy nincs ellenfél és nincsenek értékelve.
Talán mert FT Pistin és Tüskén kívül csak egy-két ember boldogult a rúgómasinnal
-

kzozee - Hozzászólások: 635
kzozee írta:Talán mert FT Pistin és Tüskén kívül csak egy-két ember boldogult a rúgómasinnal
A Daru Andi is boldogult vele, csak úgy döntött, idén a PCP-seket szivatja
HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
-

Dino - MFTSZ Elnök
Dino írta:
A Daru Andi is boldogult vele, csak úgy döntött, idén a PCP-seket szivatja![]()
Nagyon jól csinálta mert a PCP-ben is dobogón ált
-

36 hozzászólás
• Oldal: 3 / 4 • 1, 2, 3, 4
Vissza: Versenyek és egyéb események