HFT Magyar Kupa 7. forduló

Hazai versenyekkel és egyéb rendezvényekkel kapcsolatos témák

Re: HFT Magyar Kupa 7. forduló

HozzászólásSzerző: sörnyitó » 2011.11.22. 21:29

foxpro írta:Minek, szerintem a szabályzatok alapján nincs mit javasolni rajta. FT-ben nem volt meg az öt értékelhető ember az MK-ban, a kupákat is csak méltányosságból adták át, ahogy mondta is FT Pisti az átadásnál.
FT-ben magától megszűnt a két (rugós 7,5J, vm rugós 7,5J) kategória, mint annak idején a Rugós 16J. Ebből az egyiket bevezetni is teljesen felesleges lépés volt, mint ahogy azon a közgyűlésen mondtam is.

Na erre próbáltam utalni...
sörnyitó
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: bosijani » 2011.11.22. 21:43

zozomano írta:
HuLa02 írta:
Én minden esetre viszek még egy rugós puskát (a HW97K mellett egy TX200-at) hátha valaki azért nem nevez, mert nincs puskája?! Azt fel sem merem tételezni, hogy a Sporttársak félnek a leégéstől. Ugyanis rugóssal lőni nem oly egyszerű, mint egy PCP-t "elpuffantani". Tehát szívesen kölcsön adom a TX200-asomat
(25m-re belőve)ha valaki megpróbálná!
tisztelettel:
fehérbajusz lacibácsi

Vigyél hozzá Crosman Premiert is, mert azzal lesz jó a sebessége.

van,viszek.
majd legközelebb,talán.....:-)
bosijani
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: norinco » 2011.11.22. 22:03

Javaslatom: maradjon csak a 16J kategória. mi a francnak annyi érmet venni? oszt nem kell sok idő hozzá, és simán versenyezhetnek magukban.... vagy még az se kéne, a lövedék is megmaradhatna, szóban lejátszák a versenyeket, kiosztják az érmeket, oszt jónapot. igaz elfogynak majd mint a gyertyaszál, de sebaj. nem lesz égő a helyzet: néhány ponttal többet lőni mint a játékpuskások. oszt lehet körbenézni a nagypályán.
Agyrém
norinco

HozzászólásSzerző: doki » 2011.11.22. 22:21

Kedves 7,5-es rugósok, van 6 ember, akinek jelenleg 3 versenye van. 4-en közülük el kellene jöjjenek, hogy MK-ban lehessen jövőre ilyen kategória. Hajrá urak, lehet lehet!!!
AA-TX200HC + Sightron SIII 10-50x60
doki
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: kzozee » 2011.11.22. 22:37

norinco írta:Javaslatom: maradjon csak a 16J kategória. mi a francnak annyi érmet venni? oszt nem kell sok idő hozzá, és simán versenyezhetnek magukban.... vagy még az se kéne, a lövedék is megmaradhatna, szóban lejátszák a versenyeket, kiosztják az érmeket, oszt jónapot. igaz elfogynak majd mint a gyertyaszál, de sebaj. nem lesz égő a helyzet: néhány ponttal többet lőni mint a játékpuskások. oszt lehet körbenézni a nagypályán.
Agyrém

Nem értem, hogy miért kavarod a xart? Ki a tököm beszélt eddig a 16 j-ról? Legalább direkt ne kezdjünk összeugrasztani embereket. Ha túl nyugis az életed menj tűzoltónak, vagy szólj be otthon!
kzozee

HozzászólásSzerző: Gayer Attila » 2011.11.22. 22:59

AirArms írta:Hát a dolgok jelenlegi állása szerint nem igazán kell majd kupákat osztogatni a visszarúgásos 7.5 kategóriában, remélem, hogy ez megváltozik a hátralévő két napon. Úgy néz ki, hogy itt is hasonló lesz a helyzet mint az FT-MK végén épp, hogy összejött három értékelhető versenyző. El kellene gondolkodni a jövőben a rugós kategóriákon az MK-ban mert az ilyen végeredmények leértékelik a kupasorozatokat.

Nagyon szomorú, hogy a "Rugósok értékelik le a kupa sorozatokat" holott már ezerszer leírtam, hogy 7,5-ben
a " király kategória " mindig is a rugós volt, és azt nem értem, hogy miért nem úgy van, hogy először megmutatod visszarúgásosban, hogy nem vagy "puha pöcsü" és utána mehetsz tovább a "FELSŐBB rendű kategóriába" ????
Ha egyszer meg egy kategória "RS"-vissza rugásos, akkor meg ne hódítsuk meg, mindenféle "megszelidített csodákkal"
Ha valakit érdekel, be tudom másolni, a "hirtelen" változás eredményeit.
Itt most lezártam, betegségem miatt nem fogok az idén már versenyezni, remélem majd jövőre, mindenkinek
vitamentes-sok sikert kívánok gaga57 :respect:
FT:WaltherLG-90 + Niko S. 6-24X56
Gayer Attila

HozzászólásSzerző: Gayer Attila » 2011.11.22. 23:16

sörnyitó írta:
foxpro írta:Minek, szerintem a szabályzatok alapján nincs mit javasolni rajta. FT-ben nem volt meg az öt értékelhető ember az MK-ban, a kupákat is csak méltányosságból adták át, ahogy mondta is FT Pisti az átadásnál.
FT-ben magától megszűnt a két (rugós 7,5J, vm rugós 7,5J) kategória, mint annak idején a Rugós 16J. Ebből az egyiket bevezetni is teljesen felesleges lépés volt, mint ahogy azon a közgyűlésen mondtam is.

Na erre próbáltam utalni...

:roll: :netovabb:
FT:WaltherLG-90 + Niko S. 6-24X56
Gayer Attila

HozzászólásSzerző: parazstaposo » 2011.11.23. 08:44

"Ha egyszer meg egy kategória "RS"-vissza rugásos, akkor meg ne hódítsuk meg, mindenféle "megszelidített csodákkal"
Ha valakit érdekel, be tudom másolni, a "hirtelen" változás eredményeit."

Engem érdekel.
Steyr Match + Hawke Sidewinder Tac. 4,5-14x42
parazstaposo
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: AirArms » 2011.11.23. 09:10

Gayer Attila írta:Nagyon szomorú, hogy a "Rugósok értékelik le a kupa sorozatokat" holott már ezerszer leírtam, hogy 7,5-ben
a " király kategória " mindig is a rugós volt, és azt nem értem, hogy miért nem úgy van

Nem a versenyzőkről van szó hanem arról, hogy az FT-MK végén nagy nehezen jött össze három értékelhető eredmény és most a HFT-MK végeredménye is hasonló lesz. Na ez értékeli le a kupasorozatot és az is, hogy a versenyeken sokszor alig jött össze a kategória indításához szükséges öt induló. Szerinted egyen értétűek az így szerzett eredmények a nagy mezőnyökben nagy csata árán elért eredményekkel. El kellene gondolkozni azon, hány rugós kategória legyen és mennyi legyen a minimálisan szükséges induló.
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
AirArms
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: kzozee » 2011.11.23. 11:39

Béla Bátyám,
beneveztem, mert bizakodó vagyok, de jó eséllyel nem fogok indulni hétvégén. Második hete nyomom az ágyat, nagyon csodálkoznék ha hétvégén puskával szaladgálnék, de azért még nem adtam fel. Ha lehet, legalább nézőnek elmegyek.
kzozee

ElőzőKövetkező

Vissza: Versenyek és egyéb események