HFTA VB-póló vásárlási lehetőség
Re: HFTA VB-póló vásárlási lehetőség
Szerintem,ha már kaptunk egy felajánlást,(120+áfa)akkor azzal élni kell! Már csak azért is,mert így a szövetség számára kevesebb anyagi áldozattal jár! Ha ügyesek vagyunk akkor semmibe!
A felajánlott támogatásnak tükröződnie kell a használati tárgyon(vb póló,sapka).Az első verzió kissé eltúlzott volt,szerintem elég lenne a póló elejére feliratozni a szponzor logóját(S&B). A fekete szín nem valami szerencsés választás,szerintem jobb lenne egy világos,vagy egy nemzeti színbe hajló póló+sapka változat!
A felajánlott támogatásnak tükröződnie kell a használati tárgyon(vb póló,sapka).Az első verzió kissé eltúlzott volt,szerintem elég lenne a póló elejére feliratozni a szponzor logóját(S&B). A fekete szín nem valami szerencsés választás,szerintem jobb lenne egy világos,vagy egy nemzeti színbe hajló póló+sapka változat!
- fecó
- MFTSZ versenyző
paja írta:Dino írta:Én ezt most rövidebben szeretném megindokolni:
1. Akinek nem tetszik, nem vesz pólót
2. Aki a VB-re megy, az hordja azt, amit kap ingyen
Ha akarja! Pajtás...............
Ha nem akarja, vesz fel rá egy bohóc kabátot
HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
-

Dino - MFTSZ Elnök
FTi írta:Nos, akkor íme a vb-ruha-story. Jó hosszú lesz, csakszóltam.
A dolog (nálam) úgy indult, hogy még áprilisban feldobtam a dolgot a versenyzői fórumon, remélve azt, hogy majd elhalmoztok mindenféle ötlettel, megoldási javaslattal, és közösen kiválasztjuk a legjobbat. Ekkor hallottam először arról, hogy Kzozee már egyezkedett a S&B-vel szponzorációról még tavaly. Ennél sokkal konkrétabbat akkor sem írt - most sem.
Ezután a gyártó-linkek beküldözgetésén kívül 1 db érdemi dizájn-javaslat érkezett: Paja gyártatott egy minta-pólót, meg is néztük, de akkor még szó sem volt arról, hogy szponzort is szerzett hozzá(ezt a múlt héten hallottam először), tehát az a projekt akkor önköltséges volt.
Hát Pistikém a tudásod ismét hiányos…….
De kijelentő mondataid nem fedik a valóságot, igen erősen el vannak torzítva!!!!
Móron, mutattam be a pólót először! ( mivel te felvetetted,és nem volt módomban a fórumodon jelezni) Azóta is várom a leveleteket a konkrét kitiltás okáról ?! De veletek szemben mint a mostani levelem tárgya is, mit is várhatnék!????
De kanyarodjunk vissza a témához! Tehát elmondtam a Dokinak ,hogy ez a póló 1 db 5.500 ft és ha többet rendelünk jelentős kedvezmény van,és a feliratozás majdnem korlátlan (2 db A4)
És lehet hogy tudok szerezni Támogatót………..
Lehet, hogy a beszélgetésünk a Dokival egy kicsit visszafogott volt, és nem ment át a mondani valóm úgy, ahogy azt szerettem volna.
De közölte velem hogy a S&B töl kapunk pólókat , és sapkát.
Így a téma részemről okafogyottá vált, lehajtott fejjel a kistáskába gyűrvén a prototípust elkullogtam a helyszínről…..
A támogató közben rábólintott, és sajnos közöltem vele hogy van már cég aki álja a pólókat.
Ennek idestova 2 hónapja!
És most ott tartunk , hogy az indulás előtt két héttel szívózunk a dolgokkal…………..
Mielőtt még megsértődnétek , ki kell jelentenem azt hogy semmilyen dolgot nem, tudtok elintézi , legyen az bármelyien apróság!
Ma sikerült a támogatónak üzennem, hogy keressen . A pólókat 2-3 nap alatt legyártják….
Mutatnék egy két fotót 6x mosás után semmi baja, és 100% pamut.
Ez lenne a kiinduló forma, de sajnos még a megtárgyalásig sem jutottunk el……….
Sajna a kép nem igazán adja vissza a színeket (élőben jobb)
Le vagytok ……………..
Üdv.:
Paya
VÉRNYÚL
SCHMIDT & BENDER FOREVER
Anschütz 9015 FT
Szaros MARCH
-

paja - MFTSZ versenyző
Paja, kertem már, hogy küldj errol nekem vagy ide egy ajánlatot, mert en azt még nem lattam.
HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
-

Dino - MFTSZ Elnök
PISTI!
Tiszába vagyunk azzal, hogy semmi hasznod nincs belőle, ( nem erre kéne a hangsúlyt fektetni)
És köszönjük a munkádat!
Tiszába vagyunk azzal, hogy semmi hasznod nincs belőle, ( nem erre kéne a hangsúlyt fektetni)
És köszönjük a munkádat!
VÉRNYÚL
SCHMIDT & BENDER FOREVER
Anschütz 9015 FT
Szaros MARCH
-

paja - MFTSZ versenyző
Dino írta:Paja, kertem már, hogy küldj errol nekem vagy ide egy ajánlatot, mert en azt még nem lattam.
Kedves DINO!
Az árajánlat korrekt megírásához elengedhetetlen, az ajánlat tárgyát képző eszköz(ök)
pontos +-10% darab száma , várható anyag felhasználása stb. jelen esetben a logók mérete , száma.
Tehát magyarra lefordítva, adott az alap elképzelés , az t meg módosítjuk az ujj 5 letekkel,és a 90% végeredményre kérünk árat.
Hol is kérted ezt tőlem????? Bocs de kihagyott az agyam( nem emlékszem)
VÉRNYÚL
SCHMIDT & BENDER FOREVER
Anschütz 9015 FT
Szaros MARCH
-

paja - MFTSZ versenyző
Kedves Paja,
nem látom, mit akarsz most elérni.
Ha balhét, akkor végül is jól csinálod.
Ha Paja-féle pólót, akkor nem a megfelelő úton haladsz (már egy ideje).
No, nézzük, mi is lehet a torz, végül is az általam ismert dolgokat írtam le:
Móron láttam a pólót, de az ellenkezőjét állítottam esetleg? Mondjuk úgy emlékszem, hogy előtte már láttam egy képet róla valahol, de azt azóta sem találtam.
Erre is úgy-ahogy emlékszem.
Erre viszont nem, de lehet, hogy csak azért, mert nem erre helyezted a hangsúlyt
Viszont akkor, amikor a szponzor rábólintott, közölted ezt valakivel? Ha nem, akkor honnan kellett volna tudnom, hogy van egy szponzorod, aki fizetné a vb-ruházat teljes költségét?
Tehát hol itt a nagy torzítás?
Ezt meg kell, hogy cáfoljam. A póló-ügyet speciel most elintéztük, minden sínen van, már csak a végső darabszámokat és méreteket kell leadni, legyártják a jövő héten, és szombaton minden érintett megkaphatja.
Viszont még mindig vissza lehet mondani (Gyula biztos utálna érte), és ha a többség azt akarja, a te cuccod lehet a VB-öltözék. Ha a múlt héten is előjöttél volna vele (még kértelek is rá), és jobban tetszett volna a népnek, már akár készen is lehetne.
A képbeillesztés viszont nem sikerült...
Közben találtam egy képet:

paja írta:De kijelentő mondataid nem fedik a valóságot, igen erősen el vannak torzítva!!!!
No, nézzük, mi is lehet a torz, végül is az általam ismert dolgokat írtam le:
paja írta:Móron, mutattam be a pólót először!
Móron láttam a pólót, de az ellenkezőjét állítottam esetleg? Mondjuk úgy emlékszem, hogy előtte már láttam egy képet róla valahol, de azt azóta sem találtam.
paja írta:De kanyarodjunk vissza a témához! Tehát elmondtam a Dokinak ,hogy ez a póló 1 db 5.500 ft és ha többet rendelünk jelentős kedvezmény van,és a feliratozás majdnem korlátlan (2 db A4)
Erre is úgy-ahogy emlékszem.
paja írta:És lehet hogy tudok szerezni Támogatót...
Erre viszont nem, de lehet, hogy csak azért, mert nem erre helyezted a hangsúlyt
Viszont akkor, amikor a szponzor rábólintott, közölted ezt valakivel? Ha nem, akkor honnan kellett volna tudnom, hogy van egy szponzorod, aki fizetné a vb-ruházat teljes költségét?
Tehát hol itt a nagy torzítás?
paja írta:Mielőtt még megsértődnétek , ki kell jelentenem azt hogy semmilyen dolgot nem, tudtok elintézi , legyen az bármelyien apróság!
Ezt meg kell, hogy cáfoljam. A póló-ügyet speciel most elintéztük, minden sínen van, már csak a végső darabszámokat és méreteket kell leadni, legyártják a jövő héten, és szombaton minden érintett megkaphatja.
Viszont még mindig vissza lehet mondani (Gyula biztos utálna érte), és ha a többség azt akarja, a te cuccod lehet a VB-öltözék. Ha a múlt héten is előjöttél volna vele (még kértelek is rá), és jobban tetszett volna a népnek, már akár készen is lehetne.
A képbeillesztés viszont nem sikerült...
Közben találtam egy képet:

-

FTi - Adminisztrátor
FTi írta:Kedves Paja,
Nem, nincs szándékomban!!!!
Nem akarom, hogy ilyen legyen, és nem is lessz!
Egyébként a Móri közgyűlésre vittem le, mikor is volt. ?????
De ha kategorikusan ki volt jelentve, hogy már van póló és sapka a S&B töl, nem értem miért kellet volna jelentenem, hogy van támogató???????
Nem akarod megérteni, hogy azt a választ kaptam,hogy póló sapka lesz! INGYEN!
És utána lett támogató az én cuccomra, amit nem kértem. De valóban neked nem szóltam az egészről semmit.
De ha a Doki azt mondta hogy lesz, te mást mondtál volna?????????? BRUHAHA!!!!!!!!!!!!!!
Én részemről befejeztem,olyan ruhába lesztek amibe akartok,lesz….om
Én feketét nyáron nem veszek fel!
VÉRNYÚL
SCHMIDT & BENDER FOREVER
Anschütz 9015 FT
Szaros MARCH
-

paja - MFTSZ versenyző
Nem értem mi értelme ennek az állandó civakodásnak!
Miért nem lehet közösen,egyetértésben húzni ezt a szekeret,hiszen sporttársak vagyunk.
Miért nem lehet közösen,egyetértésben húzni ezt a szekeret,hiszen sporttársak vagyunk.
Anschütz 2002 SA,Hawke Air Max 3-9x40 OA
-

Zo-Lee - MFTSZ versenyző
Zo-Lee írta:Nem értem mi értelme ennek az állandó civakodásnak!
Mindig is bíztam benned NAGY-NAGY FEHÉR FŐNÖK, MUTASD MEG A HELYES IRÁNYT !
FT:WaltherLG-90 + Niko S. 6-24X56
-

Gayer Attila - Hozzászólások: 173
Vissza: Versenyek és egyéb események