FT Magyar Kupa 2. Forduló

Hazai versenyekkel és egyéb rendezvényekkel kapcsolatos témák

Re: FT Magyar Kupa 2. Forduló

HozzászólásSzerző: DarkDeer » 2012.04.28. 21:50

Sam6 írta:Találtam egy képet a neten! Ez lehet, mindent megmagyaráz!!!!

Az új T 2012-es modell:

Kép

:devil:

Mondtam én, hogy Feri nem ember hanem egy gép, és tényleg! :D
Hatalmas gratula Neki!
FT 16,3J: Air Arms FTP 900 + Delta Optical Stryker HD 5-50x56 SFP DLS-3 + JSB Heavy
HFT 16,3J: Walther LG300 + Hawke Sidewinder 30 SF 4.5-14x44 + JSB Exact
DarkDeer

HozzászólásSzerző: Tüske » 2012.04.28. 21:52

nyanya írta:Köszönünk mindent, jó volt a verseny. Gratulálunk Ferinek :up: . Néhány kép a versenyről:
https://picasaweb.google.com/1161890851 ... directlink

Egye fene! Gratuláljunk Ferinek, mert megérdemli,(mondjuk tőle ez már elvárható is volt :D ) de én neked is szeretnék gratulálni, mert te is megérdemled.

Gratulálok Andika! :respect:
Tüske
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: AirArms » 2012.04.28. 22:06

HuLa02 írta:Kedves Béla Bátyám!

Ahogy nézem az eredménylistát, az az érzésem, hogy a négy Dianás közül én lettem volna a harmadik.
Vagy rosszul olvasom? Mintha Gergye Marci két ponttal kevesebbet lőtt volna mint én. Nem?
üdv. Laci

A Dinónál a vannak a pontozólapok utánanéz majd a dolognak :shock:
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
AirArms
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: sasferi » 2012.04.28. 23:06

Kedves lövésztársak!
Szeretném megköszönni a gratulációkat!

Feri
sasferi
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: HuLa02 » 2012.04.29. 12:05

sasferi » Tegnap, 22:06
Kedves lövésztársak!
Szeretném megköszönni a gratulációkat!

Kedves nyertes Sporttársunk, Feri!
Egyszer már valamikor tavaly megtetted, hogy leírtad a gondolataidat, egy döntő sorozat előtt, ha jól emlékszem Bánkon volt.
Te tudsz valami titkot, ami több annál az egyszerű tanácsnál, hogy "gyakorolj sokat".
Ezt a titkot szeretnénk valószínűleg többen is tudni. És mivel nem áll tőled távol az írás,
kérnélek, "vesd papírra" a trükköt (módszert), hogy segítse a mi felkészülésünket is. Talán lehetne kérni
egy rövid visszaemlékezést is, hogy jutottál el a csúcsig. Mert ugye Daru Andi is berobbant az FT-HFT-be, szinte váratlanul, előzmények nélkül, rögtön a dobogó közelébe. Aztán kiderült, hogy Ő már komoly lövészmúlttal rendelkezik.
Hát az előzmények sem lehetnek tanulság nélkül. Kérlek ezért ismételten, ha nem okoz nagy terhet, oszd meg velünk a "siker titkát".
Előre is köszönöm.
Sporttársi üdvözlettel:
Huszti "Lacibácsi"
HuLa02

HozzászólásSzerző: JohnKramer » 2012.04.29. 17:14

Üdv!
Huszti László kolléga lett a 3. a nemlétező vm rugós kategóriában, verseny után mi egymás közt ezt meg is beszéltük, az oklevél és az érem így neki jár természetesen.
Üdv:
G. Marci
JohnKramer

HozzászólásSzerző: sasferi » 2012.04.29. 17:55

Kedves Laci bácsi!

Valóban nem árt ha van egy kis lövész előképzettsége az embernek, bár szerintem nem ez a siker titka! Lehetne ezt a témát nap-estig elemezni, de szerintem nem bonyolult a dolog.Mint már többször is említettem, az először is kell egy jó cucc (fegyver-távcső-lövedék), meg egy nyugodt pasas a túlvégére. Hát nagy vonalakban ennyi :D
Viccet félre téve, eddig is próbáltam tanácsaimmal segíteni a versenyző társaimat, ezért is szervezünk Sanyi barátommal olyan rendezvényt, versenyt, ahol van lehetőség átbeszélni a dolgokat. Nehéz mindent leírni, ami a sikeres versenyzéshez kell. Szerintem a személyes beszélgetések során sokkal többet meg lehet tanulni a másiktól. Nagyon sokat tanultam én is a versenyzőtársaimtól, Pajától, Zemen Józsitól, Fekete Monró Andrástól, Vicsotka Gyuszitól, ha kihagytam volna valakit, akkor bocs, és ezt köszönöm is nekik! Nyugodtan kérdezni kell, és szerintem segítenek, segítünk, amiben tudunk. Szerintem úgy tud fejlődni ez a sportág, ha segítjük egymást. A viszálykodás soha nem vezet előre! Ha szétnézünk a szomszédos országokban, akkor azt tapasztaljuk, hogy lényegesen többen versenyeznek mint itt. Sajnos nálunk nem mutatkozik meg a taglétszám növekedése. Pedig ahhoz, hogy előre tudjunk lépni és, hogy támogatást tudjunk kicsikarni, erre nagy szükség volna!
Azt javaslom, hogy aki ráér május 5-én, az jöjjön el egy kötetlen baráti összejövetelre Püspökladányba. Itt mindent át tudunk beszélni és talán egy kicsit jobban meg tudjuk ismerni egymást (nem félreérteni)!
sasferi
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: kojak » 2012.04.29. 21:42

JohnKramer írta:Üdv!
Huszti László kolléga lett a 3. a nemlétező vm rugós kategóriában, verseny után mi egymás közt ezt meg is beszéltük, az oklevél és az érem így neki jár természetesen.
Üdv:
G. Marci

Vissza adjuk még talán odafér az ő neve is. :roll:
https://picasaweb.google.com/1070602450 ... 8793408770
kojak

HozzászólásSzerző: Gayer Attila » 2012.05.01. 06:35

kojak írta:
JohnKramer írta:Üdv!
Üdv:
G. Marci

Vissza adjuk még talán odafér az ő neve is. :roll:
https://picasaweb.google.com/1070602450 ... 8793408770

Mondtam én, hogy sok a vm.rugós, ezért is léptem ki, így könnyebb megszámolni, :shock: ,vagy mégsem ?? :2x2:
FT:WaltherLG-90 + Niko S. 6-24X56
Gayer Attila

HozzászólásSzerző: AirArms » 2012.05.01. 10:18

Gayer Attila írta:Mondtam én, hogy sok a vm.rugós, ezért is léptem ki, így könnyebb megszámolni, :shock: ,vagy mégsem ?? :2x2:

Tényleg könnyű megszámolni őket. Azért a már az nagy probléma, hogy FT és HFT MK versenyeken nem jön össze az értékeléshez elég rugós puskás. Ezen a versenyen már a visszarúgásmentes rugósok is kevesen voltak. Lett két rugós kategória és sajnos jelenleg ott tartunk, hogy a versenyzőket át kell sorolni másik kategóriába, még egy két ilyen verseny és az év végén egyikben sem lesz értékelhető eredmény. Ez már tavaly az FT Mk-ban bekövetkezett de akkor még értékelve és díjazva lettek pedig nem volt meg a min öt értékelhető versenyző
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
AirArms
MFTSZ versenyző

ElőzőKövetkező

Vissza: Versenyek és egyéb események