Minősítő versenyek

Hazai versenyekkel és egyéb rendezvényekkel kapcsolatos témák

Re: Minősítő versenyek

HozzászólásSzerző: AirArms » 2011.02.28. 22:35

Dino írta:Javaslom a .45 ACP-t, azután nem marad táblatartó sem, így muszáj max pontszámot beírni.

Kicsit drága a lőszer hozzá, de mindig lukba lő. Ahol nincs, oda csinál.

Van ilyen pisztoly :shoot:
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
AirArms
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: AirArms » 2011.03.01. 09:23

Tisztelt Sporik!

Lehet nevezni a minősítő versenyre. Aki minősítést szeretne lőni javasolom a gyorspont versenyszámok valamelyikében indulást is mert akkor kettő minősítést tud szerezni :!:
AirArms
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: tom » 2011.03.11. 12:44

AirArms írta:Végignéztem az MDLSZ idei versenynaptárát a jelenlegi állás szerint sziluett verseny ahol minősítést tudnánk lőni csak Debrecen környékén lesz és valószínűleg a tavalyi érdektelenség miatt nem igen lesz máshol.
Ezért szeretnénk Tatabányán március 19.szombaton légpuskás és kispuskás sziluett és egy gyorspont versenyt tartani. A nyílirányzékú gyorspont versenyhez fegyvert tudunk biztosítani. Itt egy napon két minősítést lehetne szerezni. A két verseny bírónkat tisztelettel megkérném, hogy jöjjenek el a versenyre, ha nem jó nekik az időpont jelezzék. Az MDLSZ-nél a verseny előtt egy hónappal le kell adni a versenykiírást.

Információképpen szólók, hogy a VELK is belépett az MDLSZ-be, és már felvettük a kapcsolatot egy minősítő verseny szervezése miatt. Elképzelésünk, egyelőre az, hogy egy galgamácsai lőtér bemutató FT verseny után (lehet VB előkészítő is) tartsunk egy sziluett minősítőt is. Galgamácsa Pest megyében Veresegyház - Gödöllő környékén. Remélem, hogy érdekes lesz.
Üdvözlettel:
tom
tom

HozzászólásSzerző: Bazsa69 » 2011.03.14. 21:02

Béla bátyám!

A 19-e tudtommal munkanap (már akinek...).
Gondolom, előbb volt meg az időpont, mint a "szombaton lesz hétfő" kavarás. :fejetfalba:

Tudom, most már késő, de nem lett volna szerencsésebb áttolni vasárnapra?... :?

(én kibicnek számítok, de néhány sporinak biztosan hullott a haja emiatt)

Remélem, tudok menni.
Jó kis Csapat! :wink: :D
Bazsa69
Slavia 630
Slavia 631 + 6-12x44
Bazsa69

HozzászólásSzerző: AirArms » 2011.03.14. 21:26

Bazsa69 írta:Béla bátyám!

Gondolom, előbb volt meg az időpont, mint a "szombaton lesz hétfő" kavarás. :fejetfalba:

Remélem, tudok menni.

Igen, az időpont több mint egy hónapja lett kiválasztva :shock:

Vasárnapra nem tudjuk áttolni mert ezen a versenyen tűzfegyverekkel is lehet lőni és sajnos ezt vasárnap a zaj miatt nem tehetjük meg.
AirArms
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: Gayer Attila » 2011.03.15. 19:15

Bazsa69 írta:Béla bátyám!

Remélem, tudok menni.

Azért szombaton lesz megtartva, mert senki nem lesz otthon, így senkit nem zavar a hang :D
FT:WaltherLG-90 + Niko S. 6-24X56
Gayer Attila

HozzászólásSzerző: AirArms » 2011.03.15. 20:05

Gayer Attila írta:Azért szombaton lesz megtartva, mert senki nem lesz otthon, így senkit nem zavar a hang :D

Bár ilyen egyszerű lenne :!:
AirArms
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: Medveczki Zoltán » 2011.03.20. 22:18

AirArms írta:
Gayer Attila írta:Azért szombaton lesz megtartva, mert senki nem lesz otthon, így senkit nem zavar a hang :D

Bár ilyen egyszerű lenne :!:

Eredmények?
Medveczki Zoltán

HozzászólásSzerző: AirArms » 2011.03.20. 22:23

Medveczki Zoltán írta:Eredmények?

Lesznek hamarosan, csak most egy kicsit bonyolultabb mint egy egy FT verseny után.
AirArms
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: Bazsa69 » 2011.03.20. 22:57

Üdv, Béla bátyám!

Ezúton szeretném megköszönni munkálkodásaitokat, melyek egy újabb jó hangulatú versenyt szültek. :respect:

A nem túl tavaszia időjárás ellenére jól éreztük magunkat és - nekem legalábbis - ez a legfontosabb.

A mi kis házifórumunkon már beszámoltam az élményeimről, engedelmeddel itt is megjeleníteném élményeimet:

"Töretlen lelkesedésű csapatunk már egy órával a kezdés előtt megérkezett a tatabányai lőtérre, úgyhogy egy kis szerelvény-igazítás, távcső-kalibrálás is belefért az időnkbe.
Összefutottunk V.Petivel és Laci bátyánkkal is.
Hideg volt, a leheletünk az arcunk előtt gomolygott és az eső is szemerkélt.

Az elsők között kezdtük meg a lövészetet, ami taktikailag jó húzásnak számított, mert 11-kor már annyira átfáztunk, hogy a vacogástól ön- és közveszélyes mértékben ráztuk volna puskáinkat.
Én a pipikkel kezdtem: az első lelövése után olyan verseny-drukk szállt meg, hogy egész testemben remegtem, mint egy utolsó stádiumos parkinson-kóros.
(azzal vigasztaltam magam, hogy ha 100 éves reszketeg vénember leszek, ilyen szinten akkor is tudok majd lőni! :D )
Ez a kellemetlen izgalmi állapot sajnos két sorozaton át tartott így most 6-6-os eredménnyel zártam ( a múltkori 10-9-es helyett).
A 3. és 4. sorozatra már lehiggadtam (talán éppen azért, mert nem lőttem túl eredményesen) és a kiegyensúlyozott 5-5-ös pontszámot sikerült bezsebelnem.
A végeredményem így nem lett túl fényes (6-6-5-5 = 22), de legalább egyenletes. ;)
Mindettől függetlenül jól éreztem magam, a hideg ellenére is vidáman és eseménydúsan telt el ez a nap! :D
A konzekvenciákat le kell vonni: gyakorolás, csiszolódás, nyugi.
A puskám (annak ellenére, hogy egyesek szerint minél előbb vegyek egy Walther LGV-t) szerintem tökéletesen működött, bár a hideg és talán az eső miatt is jelentősen alá hordott.
(a lövedék már vizesen került a csőbe...)
A 631-es még mindig jóval többet tud annál, mint amire én képes vagyok...

...Atinak ma nem ment túl jól, talán egy kicsit kapkodott is: én még csak a 7. lövésemhez készülődtem, amikor Ő már letette a Suhl-t az asztalra.
Persze az is lehet, hogy én lövök túl lassan... :oops: :D
Peti nem sajnálta áztatni meseszép HW55-ösét és szórta is az ólmot vitézül, de Laci bátyánk a hidegre való tekintettel nem vállalta be a versenyt a CO2-os puskájával.
Utólag kiderült, hogy ez nem volt megalapozott döntés, versenyen kívül lőtt pár sorozatot és bizony nem sok vasvad úszta meg a mutatványt! :twisted:
Sebaj, majd legközelebb! :T)

A profikat nem zavarta a mostoha időjárás: high-tech PCP-kel 39, 38 és 36 pontokat lőttek..."

Még egyszer köszönünk mindent és reméljük, sok ilyen programot szerveztek még a számunkra!
Csak legyen elég pénzünk benzinre és ólomra! :wink: :D
(nekem oda-vissza több, mint 400 km volt...)
Bazsa69
Slavia 630
Slavia 631 + 6-12x44
Bazsa69

ElőzőKövetkező

Vissza: Versenyek és egyéb események