Kötetlen baráti összejövetel
33 hozzászólás
• Oldal: 4 / 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kötetlen baráti összejövetel
FTi írta:Én is köszönöm ezúton is a remek vendéglátást, meg mindent, kár, hogy nem maradhattunk tovább, és így pingpong-tudásomat már nem csillogtathattam meg![]()
A lányom külön köszöni az íjász-oktatást
![]()
![]()
A lányod egy tündér. Máris jól ért a férfiak nyelvén. Simán lebénázott. (És milyen igaza van.)
Németit meg simán levette a lábáról. (Bár igaz, hogy ő meg pedofil. Na de ennyire?)
- Tüske
- MFTSZ versenyző
Tüske írta:FTi írta:Én is köszönöm ezúton is a remek vendéglátást, meg mindent, kár, hogy nem maradhattunk tovább, és így pingpong-tudásomat már nem csillogtathattam meg![]()
A lányom külön köszöni az íjász-oktatást
![]()
![]()
A lányod egy tündér. Máris jól ért a férfiak nyelvén. Simán lebénázott. (És milyen igaza van.)![]()
Németit meg simán levette a lábáról. (Bár igaz, hogy ő meg pedofil. Na de ennyire?)
Azért mutatott valamit a boszorkány-tulajdonságaiból is, csak nem eleget
-

FTi - Adminisztrátor
FTi írta:Tüske írta:
A lányod egy tündér. Máris jól ért a férfiak nyelvén. Simán lebénázott. (És milyen igaza van.)![]()
Azért mutatott valamit a boszorkány-tulajdonságaiból is, csak nem eleget
Egy dologra most megkérnélek Pisti. Ha az első HFT versenyére hozod a "tündér-boszit", szólj előre, hogy nehogy induljak, mert nem szeretném, ha még egyszer porig alázna.
- Tüske
- MFTSZ versenyző
33 hozzászólás
• Oldal: 4 / 4 • 1, 2, 3, 4
Vissza: Versenyek és egyéb események