HFT Magyar Kupa 7. forduló
Re: HFT Magyar Kupa 7. forduló
parazstaposo írta:Jó verseny volt, jó pályákkal, a végén izgalmas szétlövésekkel.![]()
A célok jól működtek, viszont amire oda kell figyelni, hogy a lövő és az író a pálya kivégzése után egyeztessen, mert én íróként nem mindig láttam (főleg, ha a cél sötét háttér előtt volt), hogy borult e a cél vagy nem.
Pisti még fésüld át az eredményeket, mert nem tökéletes, Bosijani lőtt TX-el.
Köszi
A további nem FT MK versenyeinken a célok világos kékek lesznek mert nálunk borús időben talán ezt lehet legjobban látni.
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
-

AirArms - MFTSZ versenyző
Minden egyesületnek köszönjük, a színvonalasan megrendezett versenyeket! Gratulálok a Kupasorozat dobógósainak, és minden résztvevőnek!
Üdv: Szilágyi Sanyi
Üdv: Szilágyi Sanyi
-

Sam6 - MFTSZ Elnök
Gratulálok valamennyi résztvevőnek, és remélem, hogy jövőre is legalább ilyen népszerűségnek fog örvendeni a HFT kupasorozat. Külön gratulálok a kupasorozat győzteseinek is!
AA-TX200HC + Sightron SIII 10-50x60
-

doki - MFTSZ versenyző
Pisti.
ha még engem kivennél az eredménylistából megköszönném, mert hiába előneveztem sajna betegség miatt nem tudtam elmenni, így nem is indultam.
Köszi Németh Zsolt
ha még engem kivennél az eredménylistából megköszönném, mert hiába előneveztem sajna betegség miatt nem tudtam elmenni, így nem is indultam.
Köszi Németh Zsolt
Daystate MK3 PE 005
Hawke Airmax SR 12 6-18*44
JSB EE
Hawke Airmax SR 12 6-18*44
JSB EE
-

nzsolt18 - Hozzászólások: 390
AirArms írta:parazstaposo írta:Jó verseny volt, jó pályákkal, a végén izgalmas szétlövésekkel.![]()
A célok jól működtek, viszont amire oda kell figyelni, hogy a lövő és az író a pálya kivégzése után egyeztessen, mert én íróként nem mindig láttam (főleg, ha a cél sötét háttér előtt volt), hogy borult e a cél vagy nem.
Pisti még fésüld át az eredményeket, mert nem tökéletes, Bosijani lőtt TX-el.
Köszi![]()
A további nem FT MK versenyeinken a célok világos kékek lesznek mert nálunk borús időben talán ezt lehet legjobban látni.
Nem is a killzónák, célok színe miatt, hanem a találat esetén kicsit hátrabukó célok miatt kellett odafigyelni a vaksi szememmel. Hozzá vagyok szokva a majd 90fokba bukó célokhoz.
Steyr Match + Hawke Sidewinder Tac. 4,5-14x42
- parazstaposo
- MFTSZ versenyző
parazstaposo írta:Nem is a killzónák, célok színe miatt, hanem a találat esetén kicsit hátrabukó célok miatt kellett odafigyelni a vaksi szememmel. Hozzá vagyok szokva a majd 90fokba bukó célokhoz.
Sajnos én sem látom jól a célokat de a világoskékeket kicsit jobban lehet látni. Amit írtál az jó módszer a nehezen a nehezen látható ledőlt céloknál.
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
-

AirArms - MFTSZ versenyző
Egy beszámoló Szilágyi Sanyitól:
http://loveszklub.bplaced.net/filemanag ... &Itemid=65
http://loveszklub.bplaced.net/filemanag ... &Itemid=65
-

FTi - Adminisztrátor
Vissza: Versenyek és egyéb események