FT+HFT Novemberi Fémvad vadászat
43 hozzászólás
• Oldal: 5 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: FT+HFT Novemberi Fémvad vadászat
FTi írta:Urak,
a tapasztalataim azt mutatják, hogy a (gamo, debreceni, tatabányai, stb) célok általában nem olyan rosszak, mint amilyennek néha gondolják azokat. Rutinos versenyzőkkel is előfordult már, hogy az állításuk szerint telibe talált cél nem dőlt le, aztán közelről megnézve belátták, hogy az bizony bepattanó lövedék volt. Ezzel együtt persze előfordulnak időnként hibásan működő célok, de szerintem minden rendező igyekszik ezeket a hibákat kiküszöbölni.
Szóval én is a békére szavazok
Legyen béke mert a felesleges vitákra nincs semmi szükség
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
-

AirArms - MFTSZ versenyző
Tüske írta:
Bolinak: Szerintem meg nem te fogod megmondani hova megyek, hova nem. És legközelebb akkor szólj, ha személyesen beléd kötöttem, ha már minden hozzászólásomat kötözködésnek veszed.
Kicsit tájékozódj, mielőtt kötözködsz. A rendező sportklubb tagja vagyok és egy olyan verseny oldalán kötözködsz, amin ott sem voltál, de én voltam az egyik szervező. Ha az egyesületünk céljait szídod, akkor engedd már meg, hogy válaszoljak!
Emellett fenntartom: ha nem tetszik, nem kell eljönni. De fejezzük már be ezt az állandó kötözködést, mert már unalmas!
-

Boli - Hozzászólások: 216
Boli írta:Tüske írta:
Bolinak: Szerintem meg nem te fogod megmondani hova megyek, hova nem. És legközelebb akkor szólj, ha személyesen beléd kötöttem, ha már minden hozzászólásomat kötözködésnek veszed.
Kicsit tájékozódj, mielőtt kötözködsz. A rendező sportklubb tagja vagyok és egy olyan verseny oldalán kötözködsz, amin ott sem voltál, de én voltam az egyik szervező. Ha az egyesületünk céljait szídod, akkor engedd már meg, hogy válaszoljak!
Emellett fenntartom: ha nem tetszik, nem kell eljönni. De fejezzük már be ezt az állandó kötözködést, mert már unalmas!
Hmm, nem tudom Te mit internetezgetsz ahelyett, hogy a vacak céljaitokat javítgatnád
-

kzozee - Hozzászólások: 635
43 hozzászólás
• Oldal: 5 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Vissza: Versenyek és egyéb események