Nyílt napi verseny október 15.-én
33 hozzászólás
• Oldal: 4 / 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nyílt napi verseny október 15.-én
cíca30 írta:Sajnos valamiért, nem tudok neked levelet küldeni..., vagy az én szolgáltatom a bűnös vagy a tiéd,
de a kért előnevezéses levél sem ment át. Majd valamit kitalálunk ennek a problémának a ki küszöbölésére.
Biztos van megoldás.
Üdv
Cíca
A hétvégén küldtél egy fórumüzenetet, azt megkaptam, válaszoltam is rá (átment?). A leveleket a fejes.toth.istvan@gmail.com-ra küldted? Azt használom, van még azon kívül pár címem, de mind oda van irányítva. Az szokott még előfordulni, hogy a gmail túlbuzgó módon spamba tesz néhány levelet, ami nem odavaló, de a te üzeneteiddel valami más történhetett. Biztos nem a szolgáltatómon múlik, mert webes felületen levelezek.
AirArms írta:Csatlakozom, amikor az eredményjegyzékeket akartam elküldeni mindig azt írta ki, hogy nem lehet neki elküldeni. Két címe van de egyikre sem ment el rendesen.
Nem tudom, hogy mi írta ki, de ettől függetlenül azért megkaptam, mint mindig.
-

FTi - Adminisztrátor
FTi írta:Nem tudom, hogy mi írta ki, de ettől függetlenül azért megkaptam, mint mindig.
Köszi mostantól csak ezt a címedet használom
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
-

AirArms - MFTSZ versenyző
FTi írta:cíca30 írta:Sajnos valamiért, nem tudok neked levelet küldeni..., vagy az én szolgáltatom a bűnös vagy a tiéd,
de a kért előnevezéses levél sem ment át. Majd valamit kitalálunk ennek a problémának a ki küszöbölésére.
Biztos van megoldás.
Üdv
Cíca
A hétvégén küldtél egy fórumüzenetet, azt megkaptam, válaszoltam is rá (átment?). A leveleket a fejes.toth.istvan@gmail.com-ra küldted? Azt használom, van még azon kívül pár címem, de mind oda van irányítva. Az szokott még előfordulni, hogy a gmail túlbuzgó módon spamba tesz néhány levelet, ami nem odavaló, de a te üzeneteiddel valami más történhetett. Biztos nem a szolgáltatómon múlik, mert webes felületen levelezek.AirArms írta:Csatlakozom, amikor az eredményjegyzékeket akartam elküldeni mindig azt írta ki, hogy nem lehet neki elküldeni. Két címe van de egyikre sem ment el rendesen.
Nem tudom, hogy mi írta ki, de ettől függetlenül azért megkaptam, mint mindig.
Köszi a címet, küldtem próba levelet.
üdv
Cíca
Cica
HFT:Steyr LG110FT MTC Viper
FT:Daytate MK4GP Nikko Stirling
HFT:Steyr LG110FT MTC Viper
FT:Daytate MK4GP Nikko Stirling
-

cíca30 - Hozzászólások: 85
33 hozzászólás
• Oldal: 4 / 4 • 1, 2, 3, 4