Versenyek és kategóriák
10 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
Versenyek és kategóriák
Megvolt az első FT-MK forduló és volt több helyi verseny is. Össze hasonlítva a tavalyi első versenyekkel az látszik, hogy nagyon elfogytak az indulók. De sajnos az is látszik, hogy a FT 7.5J kategória teljesen eltűnt az idei versenyeken pedig eddig mindig itt voltak a legtöbben. Nagyon jó lenne ha a további versenyeken feléledne ez kategória is és nem követné a rugósokat.
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
-

AirArms - MFTSZ versenyző
Re: Versenyek és kategóriák
Kedves Béla Barátom!
Ha tudok menni versenyre,már a Turul kupán is FT 7.5J-t fogok lőni
Üdv!durst
Ha tudok menni versenyre,már a Turul kupán is FT 7.5J-t fogok lőni
Földönfutó...
- D Durst Ferenc
- MFTSZ versenyző
D Durst Ferenc írta:Kedves Béla Barátom!
Ha tudok menni versenyre,már a Turul kupán is FT 7.5J-t fogok lőniÜdv!durst
Köszi, várunk
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
-

AirArms - MFTSZ versenyző
Volt itt egy nagytakarítás, amikor is eltűnt az összes eredményem. Nem volt sok, mivel családos ember vagyok bérből élek, tehát szabadidőm véges. Azért szeretném megtudni, hogy ki tette és miért?
- precizios
precizios írta:Volt itt egy nagytakarítás, amikor is eltűnt az összes eredményem. Nem volt sok, mivel családos ember vagyok bérből élek, tehát szabadidőm véges. Azért szeretném megtudni, hogy ki tette és miért?
Ezt nem igazán értem. Milyen nagytakarítás volt hol, és pontosan mi tűnt el honnan?
-

FTi - Adminisztrátor
A nevemhez kapcsolódó eredmények. A tavalyi és tavaly előtti összes eredményem. Idei nincs, mert ennek tudatában valahogy a kedvem is elment az egésztől. A szervezők közti vita lezárása volt ez a nagytakarítás.
FTi írta:precizios írta:Volt itt egy nagytakarítás, amikor is eltűnt az összes eredményem. Nem volt sok, mivel családos ember vagyok bérből élek, tehát szabadidőm véges. Azért szeretném megtudni, hogy ki tette és miért?
Ezt nem igazán értem. Milyen nagytakarítás volt hol, és pontosan mi tűnt el honnan?
- precizios
precizios írta:A nevemhez kapcsolódó eredmények. A tavalyi és tavaly előtti összes eredményem. Idei nincs, mert ennek tudatában valahogy a kedvem is elment az egésztől. A szervezők közti vita lezárása volt ez a nagytakarítás.FTi írta:
Valaki igazán beavathatna, hogy mi folyik itt...
-

FTi - Adminisztrátor
FTi írta:precizios írta:A nevemhez kapcsolódó eredmények. A tavalyi és tavaly előtti összes eredményem. Idei nincs, mert ennek tudatában valahogy a kedvem is elment az egésztől. A szervezők közti vita lezárása volt ez a nagytakarítás.
Valaki igazán beavathatna, hogy mi folyik itt...
Tavaly a TBK és a Nimród versenyek lettek áthelyezve innen tudtommal a Tbk honlapjára.
Ha csak azokon indult akkor ez lehet a megoldás
Daystate MK3 PE 005
Hawke Airmax SR 12 6-18*44
JSB EE
Hawke Airmax SR 12 6-18*44
JSB EE
-

nzsolt18 - Hozzászólások: 390
nzsolt18 írta:FTi írta:Valaki igazán beavathatna, hogy mi folyik itt...
Tavaly a TBK és a Nimród versenyek lettek áthelyezve innen tudtommal a Tbk honlapjára.
Értem. Akkor megvannak azok az eredmények, csak nem itt.
Bár nekem nem volt kifogásom az itteni közzététel ellen, ez az oldal azért született, hogy szolgálja a közösséget.
-

FTi - Adminisztrátor
Igen, valahol biztosan megvannak. Most már figyelni fogom, hogy ki a rendező :-)
FTi írta:nzsolt18 írta:Tavaly a TBK és a Nimród versenyek lettek áthelyezve innen tudtommal a Tbk honlapjára.
Értem. Akkor megvannak azok az eredmények, csak nem itt.
Bár nekem nem volt kifogásom az itteni közzététel ellen, ez az oldal azért született, hogy szolgálja a közösséget.
- precizios
10 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
Vissza: Versenyek és egyéb események