Regisztráció a 2010 évi Field Target Világbajnokságra
24 hozzászólás
• Oldal: 2 / 3 • 1, 2, 3
Re: Regisztráció a 2010 évi Field Target Világbajnokságra
Medveczki Zoltán írta:...tönkretett motorhibás merdzsót...)
Mindent bír az. Múltkor megálltunk kajálni a verseny után és követelte a büféstől az 1 liter olajat, amiben kisütötték a hecket. Egy darabig minden kutya szaglászva szaladt utánunk.
-

foxpro - Hozzászólások: 681
Sajnos a gazdasági,és a munkahelyi problémáim miatt nem tudom a határidőre befizetni az általam indokolatlanul magasnak talált ősszeget!
Mivel nekem még a renomét is helyre kell állítanom Lordunknál ,én ezennel 2 azaz KETTŐ ezer ungarische forintot ajánlok fel az éhező mercisek FT VB-n való indulására létrehozott alapítvány javára.
Mivel nekem még a renomét is helyre kell állítanom Lordunknál ,én ezennel 2 azaz KETTŐ ezer ungarische forintot ajánlok fel az éhező mercisek FT VB-n való indulására létrehozott alapítvány javára.
-

Falcon - Hozzászólások: 22
Tisztelt leendő VB Indulónk, Paya!
Leveledet meghatottan olvastam, és (s)örömmel (a kezemben) tájékoztatlak, hogy a sebtében összehívott elnökségi ülésünk eredményeképpen, az fb elnök tartózkodásával, és személyes közbenjárásom és komoly agitációim után 2/3 arányban elfogadtuk kérésedet, és részedre rendkívüli lehetőségként 2010 augusztus 1-ig póthatáridőt biztosítunk.
A részvételi díj mérséklése tárgyában nem tudtunk megegyezni, így az erről való döntést a részvételi díj megérkezése utáni időpontra elnapoltuk.
Leveledet meghatottan olvastam, és (s)örömmel (a kezemben) tájékoztatlak, hogy a sebtében összehívott elnökségi ülésünk eredményeképpen, az fb elnök tartózkodásával, és személyes közbenjárásom és komoly agitációim után 2/3 arányban elfogadtuk kérésedet, és részedre rendkívüli lehetőségként 2010 augusztus 1-ig póthatáridőt biztosítunk.
A részvételi díj mérséklése tárgyában nem tudtunk megegyezni, így az erről való döntést a részvételi díj megérkezése utáni időpontra elnapoltuk.
AA-TX200HC + Sightron SIII 10-50x60
-

doki - MFTSZ versenyző
"összegzem" ez eddig négyezer Ft a hiányzó tízenegyezret vállalom ha idúlhatok én is, közösen lőve a Lordunk púskájával a VB-én(mint szponzornak ennyi jár
)....Jaj csak mi lesz ha többet lővök mint a többiek,csak neeem ééén leszek a aa a .......
- Pilátus
Pilátus írta:csak neeem ééén leszek a aa a .......
NEM!!!
HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
-

Dino - MFTSZ Elnök
Pilátus írta:"Jaj csak mi lesz ha többet lővök mint a többiek"
Ez a veszély nem fenyeget!
-

Boli - Hozzászólások: 216
Igen,igen az a veszély nem fenyeget már ,hogy a Lord puskájával lőjek ,mert valaki csak átutalta az összeget
(azért ez nekem gyaaanúúús ,csak nem gyorsan összedobták az itthoni 16J-ok a pénzt, látva hogy én is (MAJDnem) indúlók ,mivel rájöttek arra ,hogy akkor nekik semmi esélyük nem lenne, látva legutóbbi "FÉNYES" eredményeim megvillanását
persze,pErSZE(MBEN) ez csak egy teóri....(???)
- Pilátus
7,5J versenyző lévén nehezen lőttél volna 16 Juliskával 
-

Boli - Hozzászólások: 216
Boli írta:7,5J versenyző lévén nehezen lőttél volna 16 Juliskával
van neki fegyvertartásija azonos kategóriájú hosszú huzagolt csövű lőfegyverre. átendegéssel lőhetett volna...
AA-TX200HC + Sightron SIII 10-50x60
-

doki - MFTSZ versenyző
24 hozzászólás
• Oldal: 2 / 3 • 1, 2, 3