képek a vb-ről
17 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
Re: képek a vb-ről
nyanya wrote:Tüske wrote:nyanya wrote:Sziasztok!
Pár képet Én is csináltam.
http://picasaweb.google.hu/116189085165 ... jB16STpQE#
Párat mi?![]()
![]()
Másrészt meg a "nyanya" erős túlzás.
Vannak kis videjók is, csak van velük egy kis technikai problémade már hozzá értő kezekbe van.
![]()
Remélem hamarosan azok is fent lesznek, bár lehet egy párat megpróbálok feltenni ami jól sikerült.
Ezek a kis vide jók(e?) csak nem jönnek

- Pilátus
Pilátus wrote:nyanya wrote:Vannak kis videjók is, csak van velük egy kis technikai problémade már hozzá értő kezekbe van.
![]()
Remélem hamarosan azok is fent lesznek, bár lehet egy párat megpróbálok feltenni ami jól sikerült.
Ezek a kis vide jók(e?) csak nem jönnek![]()
Ohhh! Most látom érdeklődnek a videók után.

- nyanya
- MFTSZ versenyző
nyanya wrote:Pilátus wrote:Ezek a kis vide jók(e?) csak nem jönnek![]()
Ohhh! Most látom érdeklődnek a videók után.Nos a helyzet a következő a videók megvannak és tovább is adtam őket megfelelő kezekbe de sajna nemtom
mi történt velük. Nekem megvannak és akinek tudtam odaadtam. Felrakni őket nem tudtam
, ezért is bíztam másra.
Légy szíves, nevesítsd azt a megfelelő kezet.
Csak hogy tudjuk kit kell valagba rúgni.

- Tüske
- MFTSZ versenyző
Tüske wrote:nyanya wrote:
Ohhh! Most látom érdeklődnek a videók után.Nos a helyzet a következő a videók megvannak és tovább is adtam őket megfelelő kezekbe de sajna nemtom
mi történt velük. Nekem megvannak és akinek tudtam odaadtam. Felrakni őket nem tudtam
, ezért is bíztam másra.
Légy szíves, nevesítsd azt a megfelelő kezet.
Csak hogy tudjuk kit kell valagba rúgni.![]()
![]()
![]()
Igazából ahogy telt az idő úgy gondoltam aktualitását vesztette, igaz nekem a mai napig jó nosztalgiázni. Bár ezek a felvételek nem egy profi kamera(Wo)man felvételei és néha az is problémát okoz, hogy egy kicsit
balra döntsem a fejem, mert a technika mai állása szerint ezt nem nagyon sikerült megoldani videónál

- nyanya
- MFTSZ versenyző
Üdv Mindenkinek!
Ha valaki szeretné megszerezni a 2010-es Field Target VB másfél órás, általam készített videóját dvd-n, az megrendelheti nálam. Többet elpostáztam az elkészülte után külföldre is a volt versenyzőknek.
Úgy gondolom, posta - és anyagköltséggel (és a felvétel + utómunkákkal) együtt nem sok az 1000.- Ft amit kérek egy dvd-példányért.
Rendelni:
nymus99@freemail.hu
Ha valaki szeretné megszerezni a 2010-es Field Target VB másfél órás, általam készített videóját dvd-n, az megrendelheti nálam. Többet elpostáztam az elkészülte után külföldre is a volt versenyzőknek.
Úgy gondolom, posta - és anyagköltséggel (és a felvétel + utómunkákkal) együtt nem sok az 1000.- Ft amit kérek egy dvd-példányért.
Rendelni:
nymus99@freemail.hu
..............................
-
nymus - MFTSZ versenyző
nymus wrote:Üdv Mindenkinek!
Rendelni:
nymus99@freemail.hu
Én kérek egyet!
HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
-
Dino - MFTSZ Elnök
Dino wrote:nymus wrote:Üdv Mindenkinek!
Rendelni:
nymus99@freemail.hu
Én kérek egyet!
Én is!
-
Boli - Posts: 216
17 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2