képek a vb-ről

A 2010-es magyarországi Field Target Világbajnoksággal kapcsolatos témák

Re: képek a vb-ről

Postby Pilátus » 2011.02.19. 01:38

nyanya wrote:
Tüske wrote:
nyanya wrote:Sziasztok!
Pár képet Én is csináltam.
http://picasaweb.google.hu/116189085165 ... jB16STpQE#

Párat mi? :wink: :respect:
Másrészt meg a "nyanya" erős túlzás. :lol:

Vannak kis videjók is, csak van velük egy kis technikai probléma :shock: de már hozzá értő kezekbe van. :D
Remélem hamarosan azok is fent lesznek, bár lehet egy párat megpróbálok feltenni ami jól sikerült.

Ezek a kis vide jók(e?) csak nem jönnek :shock: :o
Pilátus

Postby nyanya » 2011.04.17. 11:06

Pilátus wrote:
nyanya wrote:Vannak kis videjók is, csak van velük egy kis technikai probléma :shock: de már hozzá értő kezekbe van. :D
Remélem hamarosan azok is fent lesznek, bár lehet egy párat megpróbálok feltenni ami jól sikerült.

Ezek a kis vide jók(e?) csak nem jönnek :shock: :o

Ohhh! Most látom érdeklődnek a videók után. :shock: Nos a helyzet a következő a videók megvannak és tovább is adtam őket megfelelő kezekbe de sajna nemtom :nemtudom: mi történt velük. Nekem megvannak és akinek tudtam odaadtam. Felrakni őket nem tudtam :roll: , ezért is bíztam másra.
nyanya
MFTSZ versenyző

Postby Tüske » 2011.04.17. 13:10

nyanya wrote:
Pilátus wrote:Ezek a kis vide jók(e?) csak nem jönnek :shock: :o

Ohhh! Most látom érdeklődnek a videók után. :shock: Nos a helyzet a következő a videók megvannak és tovább is adtam őket megfelelő kezekbe de sajna nemtom :nemtudom: mi történt velük. Nekem megvannak és akinek tudtam odaadtam. Felrakni őket nem tudtam :roll: , ezért is bíztam másra.

Légy szíves, nevesítsd azt a megfelelő kezet.
Csak hogy tudjuk kit kell valagba rúgni. :netovabb: :tasli: :evil: :devil:
Tüske
MFTSZ versenyző

Postby nyanya » 2011.04.17. 13:29

Tüske wrote:
nyanya wrote:

Légy szíves, nevesítsd azt a megfelelő kezet.
Csak hogy tudjuk kit kell valagba rúgni. :netovabb: :tasli: :evil: :devil:

Igazából ahogy telt az idő úgy gondoltam aktualitását vesztette, igaz nekem a mai napig jó nosztalgiázni. Bár ezek a felvételek nem egy profi kamera(Wo)man felvételei és néha az is problémát okoz, hogy egy kicsit
balra döntsem a fejem, mert a technika mai állása szerint ezt nem nagyon sikerült megoldani videónál :roll: és ezért is adtam oda másnak hátha neki nagyobb szerencséje(hozzáértése) van. A minőség is elhanyagolható, de azért jó nézegetni. Nem akarom bántani akinek odaadtam, biztos nagyon elfoglalt, de akit nagyon érdekel megpróbálom egy DVD-re rá karcolni :roll:
nyanya
MFTSZ versenyző

Postby nymus » 2011.04.17. 14:25

Üdv Mindenkinek!
Ha valaki szeretné megszerezni a 2010-es Field Target VB másfél órás, általam készített videóját dvd-n, az megrendelheti nálam. Többet elpostáztam az elkészülte után külföldre is a volt versenyzőknek.
Úgy gondolom, posta - és anyagköltséggel (és a felvétel + utómunkákkal) együtt nem sok az 1000.- Ft amit kérek egy dvd-példányért.
Rendelni:
nymus99@freemail.hu
..............................
nymus
MFTSZ versenyző

Postby Dino » 2011.04.18. 14:07

nymus wrote:Üdv Mindenkinek!
Ha valaki szeretné megszerezni a 2010-es Field Target VB másfél órás, általam készített videóját dvd-n, az megrendelheti nálam. Többet elpostáztam az elkészülte után külföldre is a volt versenyzőknek.
Úgy gondolom, posta - és anyagköltséggel (és a felvétel + utómunkákkal) együtt nem sok az 1000.- Ft amit kérek egy dvd-példányért.
Rendelni:
nymus99@freemail.hu

Én kérek egyet!
HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
Dino
MFTSZ Elnök

Postby Boli » 2011.04.18. 21:36

Dino wrote:
nymus wrote:Üdv Mindenkinek!
Rendelni:
nymus99@freemail.hu

Én kérek egyet!

Én is!
Boli

Previous

Return to FT VB 2010