Javaslatok a fórummal kapcsolatban
Re: Javaslatok a fórummal kapcsolatban
Norb wrote:FTi wrote:
Az összekötés miben nyilvánulna meg?
A felhasználók mergelésére gondoltam, így be lehetne azonosítani, hogy egy adott fórumozó, melyik versenyző, avagy fordítva, lehetne egy versenyzőnek is e-mailt küldeni. Lehet ám, hogy ez csak engem zavar, mert a többiek tudják fejből, hogy ki-kicsoda.
Norbi
A versenyengedélyesek látják a felhasználói profilban megadott teljes nevet, ha rákattintanak az egyénre. A többieknek meg miért kellene.
Egyébként is fura, hogy kéred ezt, amikor a teljes neved magadása annyiból áll, hogy "Norbert".
-
foxpro - Posts: 681
foxpro wrote:Norb wrote:
A felhasználók mergelésére gondoltam, így be lehetne azonosítani, hogy egy adott fórumozó, melyik versenyző, avagy fordítva, lehetne egy versenyzőnek is e-mailt küldeni. Lehet ám, hogy ez csak engem zavar, mert a többiek tudják fejből, hogy ki-kicsoda.
Norbi
A versenyengedélyesek látják a felhasználói profilban megadott teljes nevet, ha rákattintanak az egyénre. A többieknek meg miért kellene.
Egyébként is fura, hogy kéred ezt, amikor a teljes neved magadása annyiból áll, hogy "Norbert".
Csak arról szólt a dolog, hogy kerestem contacot valakihez, akinek tudtam a nevét, megtaláltam a versenyzők között, de ott nem láttam e-mail címet, míg a fórumon keresztül valószínüleg tudtam volna üzenni.
Norbi
Norb
- Norb
Norb wrote:A felhasználók mergelésére gondoltam, így be lehetne azonosítani, hogy egy adott fórumozó, melyik versenyző, avagy fordítva, lehetne egy versenyzőnek is e-mailt küldeni. Lehet ám, hogy ez csak engem zavar, mert a többiek tudják fejből, hogy ki-kicsoda.
Norbi
Ja, általában tudják. Ha mégsem, lehet kérdezni

-
FTi - Adminisztrátor
FTi wrote:Norb wrote:A felhasználók mergelésére gondoltam, így be lehetne azonosítani, hogy egy adott fórumozó, melyik versenyző, avagy fordítva, lehetne egy versenyzőnek is e-mailt küldeni. Lehet ám, hogy ez csak engem zavar, mert a többiek tudják fejből, hogy ki-kicsoda.
Norbi
Ja, általában tudják. Ha mégsem, lehet kérdezniA fórum alapvetően anonim, ezen nem szeretnénk változtatni, illetve, ahogy Gyula is írta, a versenyengedélyesek látják a többiek valódi nevét.
Már aki odaírja...

Hiába kötelező ott megadni, van aki titkolódzik... Biztos vmi beépített...

..............................
-
nymus - MFTSZ versenyző
FTi wrote:Norb wrote:A felhasználók mergelésére gondoltam, így be lehetne azonosítani, hogy egy adott fórumozó, melyik versenyző, avagy fordítva, lehetne egy versenyzőnek is e-mailt küldeni. Lehet ám, hogy ez csak engem zavar, mert a többiek tudják fejből, hogy ki-kicsoda.
Norbi
Ja, általában tudják. Ha mégsem, lehet kérdezniA fórum alapvetően anonim, ezen nem szeretnénk változtatni, illetve, ahogy Gyula is írta, a versenyengedélyesek látják a többiek valódi nevét.
Köszi a választ, remélhetőleg hamarosan nekem sem fog ez gondot okozni

Norbi
Norb
- Norb
hali
ha volna ra igeny akkor javasolnam egy "telekocsi/utitars" rovat letrehozasat - esetleg versenyek szerinti felbontasban. oda lehetne irni, hogy ki mikor es honnan indul + szabad helyek szamat + elerhetöseg.
ha volna ra igeny akkor javasolnam egy "telekocsi/utitars" rovat letrehozasat - esetleg versenyek szerinti felbontasban. oda lehetne irni, hogy ki mikor es honnan indul + szabad helyek szamat + elerhetöseg.
-
loksi67 - Posts: 163
loksi67 wrote:hali
Vagy kertes házban lakók, kert mérete,felverhető sátrak száma,kerti zuhanyzó megléte vagy locsoló tömlő,
közelben található ivó és étkezde vagy bolt!!

Anschütz 2002 SA,Hawke Air Max 3-9x40 OA
-
Zo-Lee - MFTSZ versenyző
loksi67 wrote:hali
Csinálhatok egy kiemelt topikot (ami mindig felül van) ebből a célból, viszont a "telekocsi" már régóta működik pl. a keleti végeken, csak nem a fórumon beszéljük meg, hogy ki kivel megy.
-
FTi - Adminisztrátor
en dijaznam ha lenne ilyen topik, ha megyek versenyre altalaban van 1-2 hely a kocsiban. talan ez jobb lenne, mint körlevelet irni az ismerösöknek. de döntsek el a modik, hogy kell e vagy nem.
-
loksi67 - Posts: 163
Valami arabbarát hecker betámadta az oldalunkat!
délelöttlegalább ötször is
egy arab irást zenét játszó oldal jelent meg a CIMLAP helyett!Üdv!durst

egy arab irást zenét játszó oldal jelent meg a CIMLAP helyett!Üdv!durst
Földönfutó...
- D Durst Ferenc
- MFTSZ versenyző